Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Discorium
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Dunker
Kategori:Bar Gece klübü

Semt:Gayrettepe ( hotel dedeman civarlarında )

Açıklama :Yıldız Posta Cad. Sinan Pasajı (Zemin Kat)

15 senedir kapalı olan efsanevi dans adresi Discorium, New Generation isimli ekip tarafından yeniden açıldı. Discorium, 80'li yıllarda İstanbul gece hayatının en çok konuşulan mekanıydı. Sabaha kadar dans edilen Discorium'da, gündüzleri zamanın gözde etkinliklerinden olan okul çayları gerçekleşirdi. Bu nedenle gençliği o döneme denk gelmiş birçok İstanbullu'nun anılarında burası önemli bir yer tutar.

Discorium'da orijinal kalan tek şey balkon. Yeni hali biraz Studio 54'ü anımsatıyor. İçeri girince aynalar insanı şaşırtmaya yetiyor. Ama siz bir de disko toplarını görün. En büyüğünü mekana sokabilmek için duvarlardan birini yıkmak zorunda kalmışlar. Gerisini siz düşünün!

New Generation ekibi, Discorium'a oldukça iddialı projelerle hayat vermeyi akıllarına koymuşlar. Birçok mekanda efsanevi hiphop gecelerine imza atan Agop ve Nurkan da ekipte. Çarşamba, Perşembe, Cuma ve cumartesi açık olan mekanda her gece farklı konseptler planlıyorlar. Perşembeleri On Project ile hiphop partilerine devam edecekler. Dj Fresh B canlı performansı ile farklılık yaratmayı sürdürecek. Yakın zamanda Çarşamba günleri sürpriz isimlerin sahne alacağı Türkçe canlı performanslar planlıyorlar. Cuma ve cumartesileri ise Hüseyin Karadağ seti olacak.

Ek olarak : Mekana girebilmek için 18 yaşını geçmiş olmanız gerekmektedir kapıda kimlik kontrolü vardır giriş 40 ytl 1 yabancı içki dahil . İçerde alacağınız içkiler örneğin bacardi veya absolut+redbull 25 ytl dir . Ayrıca damsız giremezsiniz .
RicHRicH
TEK GECİORUM ... !!!
clubberman
discorium istanbulun en güzel mekanların dan birisi bence
trancelove
hüseyin karadayı çalıyosa işim olmaz..ne kadar güzel olursa olsun..müziğe bakarım ben.bi sürü para verip eğlenemedikten sora ne anladım o işten pehh...onun yerine yabancı dj lerin getirildiği özel partilere gidin derim süper eğleniliyo hem öle çok yüksek fiyatlar da ödenmiyo:)
justbee
iddalı biyere benziyooo
Ser-G
giriş 40 liraymıs :S:S:
Julio

Loneliness
Mekan cidden güzel bir mekan ama arkadaşların dediği gibi özel partilerde iyi oluyor. Yoksa mekan icerisiyle baya iddali bir yer..Ayrıca mekanda bulunan disco ball yanlış hatırlamıyorsam avrupanın en büyüğü :)
PlasticWoMaN
ay aman mekan guselde hıp hop agırlıklı bıze gelmez gıttım denedım gordum :)
Loneliness
QUOTE(PlasticWoMaN @ 01.05.2008, 14:25) *

bence yanlış gün gitmişsin...Çünkü mekan perşembe,cuma ve cumartesi açık...Ve gün gün farklı şekilde eğlenceler var...
FlashDance
hüseyin karadayı çalıyosa işim olmaz..ne kadar güzel olursa olsun..müziğe bakarım ben.bi sürü para verip eğlenemedikten sora ne anladım o işten pehh...onun yerine yabancı dj lerin getirildiği özel partilere gidin derim süper eğleniliyo hem öle çok yüksek fiyatlar da ödenmiyo:)
Hüseyin KARADAĞ dostum karadayı nerden cıktı...ewet bencede güzel mekan...
RicHRicH

ahahahaha sen ne anlarsın mayk club den anca clinc de olimpiada oynarsın :) hem elite hem organick mekan discorium
PlasticWoMaN
QUOTE(RicHRicH @ 01.05.2008, 19:42) *

ahahahaha sen ne anlarsın mayk club den anca clinc de olimpiada oynarsın :) hem elite hem organick mekan discorium

hahahahah ay sen benı guldurdun Allahda senı guldursun :D
RicHRicH
hahahahah ay sen benı guldurdun Allahda senı guldursun :D

amiin :D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.