Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Hangi Parça Sana Neyi Anlatıyor?
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Insomnia
Tonedepth & Soultan - Moments = Romantik bir adam değilimdir, becerememde, sevgililerimin herbiri de bilirler thumbsup.gif ama ne bileyim bu parçayı dinlerken sevgilim yanımda olsun ( sadece 1 numara ), ona sarılayım falan isterim. Telefonumun melodisi de o aradıgında bu parçadan bi kesit olarak çalıyor zaten..

Sanki destansı bir masalın fon muzigiymiş gibi geliyor bana..

Kısaca muhteşem diye tabir ediyorum bu parçayı ben..
tech-ill
o şarkı harbiden süper ya.
berker
bana paul van dyk - crush eski günleri hatırlatıyor nedendir bilmem...
CeiLaCe
Tiesto-Adagio For Strings >>> Bana sadece derin bir acıyı anlatıyor..Çok içten gelen ve hükmeden bir hüzün..Her dinlediğimde NEDEEENN dedittiren cinsinden ..

Steven Force-Goodbye(I.S rmx) >>> hoşçakalların,güle gülelerin şarkısı.. Kalana da gidene de :))

Tom Sigmond - One Moment (Marco Joosten & Dj Guillaume Remix) >>> Vokalin gücüne örnekk bir şarkı ya ..
Give me
One more
Moment
Just let me Stay in Your arms... aynen bunu anlatıyoo :))

bugün çok melankoliğe bağladım sanırsam .. Hep böyle acıklı örnekler oldu biggrin.gif
jordan23
QUOTE(CeiLaCe @ 18.02.2008, 20:37) *
Tiesto-Adagio For Strings >>> Bana sadece derin bir acıyı anlatıyor..Çok içten gelen ve hükmeden bir hüzün..Her dinlediğimde NEDEEENN dedittiren cinsinden ..

bugün çok melankoliğe bağladım sanırsam .. Hep böyle acıklı örnekler oldu biggrin.gif

Nedeenini bulursan bana da söyle, bende de aynı duyguıları yapıyor da whistling.gif
Maniac_Child
QUOTE(berker @ 18.02.2008, 18:33) *
bana paul van dyk - crush eski günleri hatırlatıyor nedendir bilmem...

Olum senden'de bu beklenirdi ehuehue... haha.gif
Insomnia
zaten adagio 4strings muthiş bir parçadır... orjinalini dinleme fırsatınız oludysa orda tamamen duygusal denebilecek tarzda oldugunu anlarsınız...

Secim excellent diyorum ;)

Ceilace ayrıca
Give me One more Moment Just let me Stay in Your arms = Kollarında olmam için bana son bir şans daha :))) wooow muthiş..

bende Dr alban a takmış durumdayım..
İmzamdan bellidir.. I got my own life you got yours....
Tstar
paul van dyk ft jessica - white lies <<<< koşmak geliyor içimden herşeyden uzaklaşmak istiyorum..

kirsty hawkshaw - just be me <<<<<<< " " " " " "

tiesto ft jes brieden - everythings <<<< gözlerimi kapattığımda denizin üstünde uçuyorum..

d-fuse ft jes brieden - living the dream < kırda kelebek yakalamaya uğraşıyorum
ozzyxpm
gabriel&dresden arcadia= bana uazyı ve marsı hatırlatıyor her dinlediğimde uzaya gidip gelmiş gibi hisediyorum
FlashDance
QUOTE(jordan23 @ 18.02.2008, 20:35) *
Nedeenini bulursan bana da söyle, bende de aynı duyguıları yapıyor da whistling.gif

aynen banada :)

David Vendetta - Bleeding Heart Feat. Micah (String Remix) = umutlarımı kaybetmemi hayata pozitif bakmamı anlatıyor.

David Guetta - The World Is Mine =
the world is mine

Deep Dish - We Gonna Feel It = sıcak yaz günü kumsalda arklarımda beraber bir ortamda bütün olumsuzluklardan arınmış bi şekilde eğlendiğimi

The Prodigy - Smack my bitch up =
bi anda klibindeki karakter olasım geliyor.:)

Fatboy Slim - Right Here, Right Now = hayatımın sonunu

Eric Prydz - Armed = hayatın her türlü devam ettiğini

Faithless - God Is A DJ = god is a dj

Ferry Corsten - Brain Box =
yarışta bitişe az kaldığını

Johan Gielen - Kerudu Express =
bir şeyleri keşfetmemi

Leon Bolier - Bonaire= melodisi dünyadan alıp ***üryor.

Louie Padilla - Sick (Maurizio Gubellini Remix) = ne olursa olsun dans etememi

Plathysma - Tear of Sky = cok karmaşık arınmışlıgı anlatıyor sanki.

Radiohead - Pyramid Song = kayıplarımı

Radiohead - Street Spirit = çaresizliğimi

Justin Timberlake - What Goes Around =
eski aşk anılarımı :)

dj tarkan - living in a dream = rüyalarımı

yahel - butterfly - her bass ta bi buluta çarpıyorum ve...
jordan23
şarkılar bana somut şeyler ifade etmiyor ama genel olarak beni hüzünlendiren şarkılar ölümü, sonsuzluğu, hayatın bütün kötülüklerini hatırlatır. coşturanlar da coşturur kudurtur tongue.gif
Insomnia
QUOTE(flashplay @ 27.02.2008, 21:10) *
aynen banada :)

David Vendetta - Bleeding Heart Feat. Micah (String Remix) = umutlarımı kaybetmemi hayata pozitif bakmamı anlatıyor.

David Guetta - The World Is Mine =
the world is mine

Deep Dish - We Gonna Feel It = sıcak yaz günü kumsalda arklarımda beraber bir ortamda bütün olumsuzluklardan arınmış bi şekilde eğlendiğimi

The Prodigy - Smack my bitch up =
bi anda klibindeki karakter olasım geliyor.:)

Fatboy Slim - Right Here, Right Now = hayatımın sonunu

Eric Prydz - Armed = hayatın her türlü devam ettiğini

Faithless - God Is A DJ = god is a dj

Ferry Corsten - Brain Box =
yarışta bitişe az kaldığını

Johan Gielen - Kerudu Express =
bir şeyleri keşfetmemi

Leon Bolier - Bonaire= melodisi dünyadan alıp ***üryor.

Louie Padilla - Sick (Maurizio Gubellini Remix) = ne olursa olsun dans etememi

Plathysma - Tear of Sky = cok karmaşık arınmışlıgı anlatıyor sanki.

Radiohead - Pyramid Song = kayıplarımı

Radiohead - Street Spirit = çaresizliğimi

Justin Timberlake - What Goes Around =
eski aşk anılarımı :)

dj tarkan - living in a dream = rüyalarımı

yahel - butterfly - her bass ta bi buluta çarpıyorum ve...

Ben başka bişey demek istemiyorum. sen zaten noktayı koymuşsun kardeşim ;) thumbsup.gif

Ozellikle The World Is Mine da

wooow
FlashDance
Ben başka bişey demek istemiyorum. sen zaten noktayı koymuşsun kardeşim ;) thumbsup.gif

Ozellikle The World Is Mine da

wooow
teşekkurler dostum. happy.gif
tech-ill
armin van buuren - sail

insan kendi içinde derinliklere gidiyor bunu dinleyince. bazen uçabidiğini düşlüosun. bazen de muhteşem bir gün batımını izliyormuş gibi hissediyorsun. süper bi melodisi var. her sabah 1 doz alımı insana neşe huzur mutluluk veriomuş duyrulur :)
TrAnCe_GiRL
kirsty hawkshaw - just be bulunduğum kentten kaçmak
avb-the blizzard kalopsia-ağlıorum
above and beyond-no one on earth-sewgilimle dans etmek
solar stone-release-uzaklara ***ürüo
yahel-butterfly-uçmak gelio içimden
paul van dyk-for AN angel-bi çok duyguyu bi anda yaşıorum
prometeus
Bu konu hakkında dusuncelerım acık ve net. Bazı parçalar vardır, insanın her turlu ruh halıne gıdebılecek. Hele ki Nickelson - Yin parçası bana her ıkı duyguyuda yasatıyor. Daha fazla da ornek verebılırım. Hazır aklıma gelmişken Ferry Corsten - Sweet Sorrow ve Armin - Sail.... Bence onemlı olan benım her ruh halıme hıtap edıcek parça cunku onu yakalamak cok kolay değil!!
Insomnia
This world is watching me..

Kush un o muhteşem sesinde hayat bulan parça Rank 1 remix iyle tavan yaptırır bana. arabada dinlememeye ozen gosteriyorum, cunku cok pis fena gaza getiriyo eni haha.gif
RicHRicH
Joop - The Future Uçuruo

Tiest - U Write Duygusal a Baglıorum
CeiLaCe
Wavetraxx - My World (Solar Project Remix)
İçinde bulunduğum şu hissiyat içinde şarkı ağlıyor,dünyam ağlıyor,ben ağlıyorum
Insomnia
ceilace neyin var??

+ ben o parçayı bulamadım ve kafayı yemek uzereyim.. tum rusların sitelerine baktım ama kiril alfabesinden anlamadıgımdan kaldım oylece :((
CeiLaCe
QUOTE(fAtaL SenSe @ 10.05.2008, 14:01) *
ceilace neyin var??

ŞArkı çok etkiledi beni,gitmişim bi yerlere .. O sıra yazdım.. Yok bişiyim iiim..Saol happy.gif
SiTiRmeUbb
Rozza feat Tiff Lacey - No More Rain

vocal içime işliyo . tiff lacey'e hayranımmmmmmmmmm
trance2be
arctic quest - strings & guitars bişey beni alıp ayaklarımdan tutup yerden yere vuruyormuş gibi oluyorum
_AyLiN_
Van Gelder- Together Bana ölümü hatırlatıyor...
Oky
infected mushroom- deeply disturbed (yahel mix)

dinlemeye bıkmadıgım tek parca... ne zaman dinlesem beni alır bi yerlere goturur ve oradan geri gelmem baya bi zaman alır... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
exlucifer
Tiesto - In my memory Eski sevgilimi hatırlatıyo bizim parçamızdı wallbash.gif
Insomnia
Surpresa ( Leon Boiler Destekli ) - Bonaire

muthiş bir parça.. Boyle turk ezgilerini içinde muthiş bir parça
PureFly
Şarkılar çıktıkları dönemde nerde ve neler yaşadığımı çağrıştırıyor.Anılara götürmesi bakımındanda güzel.Hatta arada sadece eski şarkıları dinlerim.Bugünde öle yaptım.Ve burada bende hislerimi paylaşmak istedim.

Solarstone-Solar Coaster : Bir çocuğun lunaparka gittiğinde aldığı o mutluluğu yaşatır bana.O dönemler hayatımın en mutlu dönemleriydi.

Way out west - Mindcircus : Bir yaz sezonu akşam üstü gün batımında arkadaşlarımla yaptığım havuz keyfini ve yudumladığımız içkileri ;)

Armin Van Buuren - Burn with desire : Armin only dvd sini hatırlatıyor.O şarkıda Armin ağlamıştı.bende çok etkilenmiştim.

Robert Miles - Children : Bodrumu hatırlatıyor.Şarkı patladığı sene Mtv bodrum kale partisindeydim.Yılın en iyi şarkılarından biri idi.

Astral Projection - Kabalah : Emre arkadaşımın bu şarkıyla çoşup Antalya sokaklarında yarış yaptığımız günleri anımsıyorum.

Leon Bolier - I finally found : Son 2-3 gündür tekrar çok sık dinlemeye başladım.Çünkü galiba aşık oldum.Gerçekten ayaklarımı yerden kesen birini buldum :)
135 bPm
infected mushroom- psycho ..... battlestar galactica 'yı hatırlatıyor.. genelde dinlerken o savaş gemilerinden kullanırım da :)
tech-ill
ferry corsten - beautiful dinleyince düşünebildiğim tek şey trance müziğin büyüsü oluyor. bazen de eski aşklar tongue.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.