overkill
03.02.2008, 23:56
Yaşadığınız bölgedeki, ağırlıklı olarak electronic müzik çalan mekanları beğeniyormusunuz arkadaşlar. Beğeniyorsanız nedeni, beğenmiyorsanız sizce o mekanların sorunları ne olabilir?
Elect. müzik deyipte her telden müzik çalmalarımı, mekanların küçük olmasımı, içeride kız peşinden koşan apaçi topluluklarımı... Veya bunlara benzer aklınıza gelen diğer sorunları sizce neler olabilir??
Hiç sorma be kardeşim burada öyle bir yer yokki.. Zaten kültürüde yok.. Bu arada Malatya da yaşıyorum..
bizim burada da yok over keşke olsa

ama eğer elime yüklü para geçerse açmayı düşünüyorum...
nalrance
04.02.2008, 22:00
burası sakarya burda da ole bi yer yok bırak ole bi yeri bu muziği dinleyende azdır eminim
Blackblue
05.02.2008, 02:09
QUOTE(Maniac_Child @ 04.02.2008, 11:33)

Vallaha adananın en güzel yeri Cesar -People- ama ortam yok dayı krolar var hep 
Evet Adananın clublerinin halini bilirim

Burda da bar çok ama cluber tarzında tek bar var.Oda sürekli Elektronik Müzik çalmıyo.Arada Dj getiriyor ama organizasyon olduğunda.Bu arada Çanakkale
Maniac_Child
05.02.2008, 05:34
Dostum ne olacaq böle biz ancaq böle avrupalılara bakacaz videolara bakarak yetinecez yokya yok olmaz olmaz ortam mortam olmaz
tech-ill
07.02.2008, 03:00
ESKİŞEHİR: VALLA BURDA İSİM YAPMIŞ CLUBLER VAR. BUNLARIN BAŞINDA BENCE BUDA GELİR. 222 DE ÇOK ÜNLÜ BİYER YAHEL FALAN GELİO. FAKAT MÜZİK OLARAK SORARSANIZ YOK DİYECEĞİM ÇÜNKÜ HERKES TÜRKÇE MİX ÇALIO. ELEKTRONİK MÜZİĞİ HAKKINI VEREREK ÇALAN DJ AZ. SADECE ARALARDA ATIOLAR İŞTE.
malatya ve eskişehir için yorum yazan arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum. malatyada yaklaşık 8 ay kaldım. askerlik görevi için. asteğmen olarak yaptığım için akşam 5 ten sonra özgür bir hayatım vardı. ama malatyada ne yapabilirsiniz ki :) tolga abinin yerini biliyosan orası iyidir. ama neye göre iyidir. rock müzik eşliğinde çay içtiğin malatyadaki diğer mekanlara göre :) ha birde kampüsün içinde bi mekan var. tabi bunların hepsi elektronik müzikle uzaktan yakından alakası olmayan yerler. malatyadaki arkadaş için üzgünüm :(
eskişehirde gidilmedik mekan bırakmadım özel partyler haricinde komple piyasa çalan djlerle dolu mekanlar. eskişehirde ve genelde türkiyede bu tür müziği müşteriler istediği için mekan sahiplerinin dj'e trance çalıcaksın kardeşim demesi imkan dahilinde bir şey değil. hatta eskişehirle ilgili son bi anektodum vardı onu da foruma yazmıştım. ona da burdan ulaşabilirsiniz.
http://www.dance4trance.com/forum/index.ph...;hl=eski%FEehirben ankarada oturuyorum. bu illeri bir yerde yadırgarken sen kendi şehrine bak derseniz de haksız sayılmazsınız. saklıkentin sahiplerine burdan selamlar ve sevgiler sunuyorum. iyiki varsınız. siz olmasaydınız ankarada elektronik müzik adına bi cacık olmazdı. saolun varolun ;)
imagine
08.02.2008, 15:16
QUOTE(tech-ill @ 07.02.2008, 01:00)

ESKİŞEHİR: VALLA BURDA İSİM YAPMIŞ CLUBLER VAR. BUNLARIN BAŞINDA BENCE BUDA GELİR. 222 DE ÇOK ÜNLÜ BİYER YAHEL FALAN GELİO. FAKAT MÜZİK OLARAK SORARSANIZ YOK DİYECEĞİM ÇÜNKÜ HERKES TÜRKÇE MİX ÇALIO. ELEKTRONİK MÜZİĞİ HAKKINI VEREREK ÇALAN DJ AZ. SADECE ARALARDA ATIOLAR İŞTE.
Bir eskişehirli olarak sana katılıyorum genelde hep türkce mix çalıyıorlar
overkill
09.02.2008, 18:02
Size Aydın'dan hiç bahsetmeyim arkadaşlar. Bilmem ne demek istediğimi anladınızmı... Julio sakın dalga geçme bak...
jordan23
09.02.2008, 23:28
oooo burda hemşerim varmış yaaa ben de adanalıyım. slm maniac :)
valla ben pek mekan gezen bi insan değilim onun için bilmiyorum yorum yapmıcam ama maniac'ın dedikleri doğrudur. bi kaç yer var (ne çaldıklarını bilimiyorum) gerisi türkü bar, zırt bar, cırt bar v.s v.s
bu arada dikkatimi çekti ben sitedeki pek çok kişinin ankara,istanbul, izmir gibi büyük şehirlerden olduğunu tahmin ediyordum. ama bakıyorum da güneyden, kuzeyden,batıdan, doğudan heryerden insan varmış... eee ne de olsa trance aşkı bu sınır tanımaz
eee diğer arkadaşlar nereli? anket benzeri bişey mi yapsak?
Blackblue
09.02.2008, 23:46
QUOTE(jordan23 @ 09.02.2008, 23:28)

oooo burda hemşerim varmış yaaa ben de adanalıyım. slm maniac :)
valla ben pek mekan gezen bi insan değilim onun için bilmiyorum yorum yapmıcam ama maniac'ın dedikleri doğrudur. bi kaç yer var (ne çaldıklarını bilimiyorum) gerisi türkü bar, zırt bar, cırt bar v.s v.s
bu arada dikkatimi çekti ben sitedeki pek çok kişinin ankara,istanbul, izmir gibi büyük şehirlerden olduğunu tahmin ediyordum. ama bakıyorum da güneyden, kuzeyden,batıdan, doğudan heryerden insan varmış... eee ne de olsa trance aşkı bu sınır tanımaz
eee diğer arkadaşlar nereli? anket benzeri bişey mi yapsak?
Bende Adanalıyım noluyoz

İstanbul doğumluyum ama memleket adana babam fln adanalı.
Anket yapalım
jordan23
10.02.2008, 07:22
Kızma canım sen de bizim hemşerimizsin

evet ya bi anket iyi olur iyice merak etmeye başladım şimdi
Maniac_Child
10.02.2008, 09:07
Bende Adanalıyım noluyoz İstanbul doğumluyum ama memleket adana babam fln adanalı.
Anket yapalım
Heyyyyyyt Be Buraq hemso sendenım sonuna kadar adanalıyız !
Insomnia
12.02.2008, 18:53
QUOTE(berker @ 04.02.2008, 09:19)

bizim burada da yok over keşke olsa

ama eğer elime yüklü para geçerse açmayı düşünüyorum...
Açmak oyle ha denilince olacak bişey değil, acıpta elinde patlayan bide sadece mekandan değil eldekilerden de olan arkadasım var.. yiyicisi cok olur o tarz mekanların..
QUOTE(nalrance @ 04.02.2008, 22:00)

burası sakarya burda da ole bi yer yok bırak ole bi yeri bu muziği dinleyende azdır eminim
Sakarya.. Çark Caddesinden başka ben biyerini goremedim. orda ortak oldugum bir fabrika var arada denetime geliyorum. mumkun olursa goruşmeyi cok isterim. ayrıca abimde sakarya da oturuyor benim. soylenebilecek tek sey var o da toyota.. anladın sen onu. Birde insanlarınız cok soguk. Elektronik muzik olacagını sanmıyorum cunku herkes "sapancalı" gorunmek için elleri arkasında yuruyor.. (ortagım sapancalı ordan biliyorum, tum gayri mesru lar ordan cıkıyormuş )
QUOTE(overkill @ 09.02.2008, 18:02)

Size Aydın'dan hiç bahsetmeyim arkadaşlar. Bilmem ne demek istediğimi anladınızmı... Julio sakın dalga geçme bak...
ben seni cok iyi anlıyorum over.. aynı durum bizde de var..
Bu cuma bize rachel star geliyor. hayırlısı bakalım. Berna Ozturk e sadece 3 masa gitmiş buna kaç kişi gidecek ve bana bu kim laaa diye soranlar da az değil.. Balkona cıktıgımda gorebildigim bu mekan için eskiden pavyondu dicem, sonradan değiştirildi..
Bizde burda ufacık yerlerde muzik dinliyoruz oda bildiginiz gibi elektronik değil, mekan ne gotururse hesabı turkce parçalar..
Lethal ve traffic surekli calınır olmazsa olmazlardandır.
Kısaca Denizli de de yok boyle seyler..
Ortagım daha az once " furkan eger bu işi kaparsan birlikte elektronik muzik dinleyebiliecegin biyere gidelim" dedi..abi diyorum denizli de yok.. "o zaman izmir e gideriz" abi orda da yok bildiklerim sadce istanbulda fox, ankarada saklıkent..
hayırlısı bakalımm bu işi almak istiyorum şirket ve kendim için :)))
valla benim istanbulda en sevdiğim yer joyport du zincirlikuyuda
orasıda kapandı
97 ile 99 yılının her hafta sonu gündüz matineleri vardı 2000 3000 kişi toplanıyodu herhalde
genelde sarıyer bölgesinin gençleri gelirdi
zaten hepsini tanıdım daha sonraları
dj ler genelde radıo cool tayfasıydı
o günleri çok arıyorum yine açılsa yine giderdim herhalde
Mekan var ama tarzlari yok :)
Club sarkilar dedigimiz cinsten Hande Serdar bilmemne..
Arada bir konser olabiliyor tabiki, Dj Tarkan gelmisti mesela, Mercan Dede, Yahel...
Ama mekanlarin normal durumu dedigim tarzda pop kulturu...
Burasi Adana...
Evde muzik yapmak, dinlemek daha mantikli geliyor...
tech-ill
24.02.2008, 00:09
koysana yaptıklarından dinleyelim...
QUOTE(tech-ill @ 24.02.2008, 00:09)

koysana yaptıklarından dinleyelim...
Kardesim muzik yapiyoruz derken sana profesyonel ya da amator Produktorum demedim. Dolayisiyla sarki yazmam gerekmiyor sanirim ki oyle birsey yapiyor olsaydim muhtemelen taniyor olurdun beni..
Kulup ya da bar yerine evde kalabalik arkadas gruplariyla birlikte eglenmeyi seviyorum, kendi muzigini yapan arkadaslarim var tabiki, ama kullandiklari aletlerin pickup vb aletlerle hicbir alakasi yok, infected mushroom un kullandigi aletlere bir bakabilirsin. Madem ki istiyorsan yakin zamanda yapacagimiz ilk home party'i senin icin kayda alirim dinlersin.
tech-ill
24.02.2008, 16:25
ok onları koy onları da dinleriz ;) prodüksiyon için gerekli aletleri iyi kötü biliorum zaten. az çok kendi çapımızda araştırmışlığımız var ne de olsa. bide armin van buuren nin stüdyoya bak ;) orda prodüksiyon için kullanılan aletlerin iyi örneklerini görebilirsin.
hehe benimde Malatya da bijuteri dükkanım var.. Arada trance parça koyarım cd playerıma gelen müşteriler bu nasıl bir müzik der bazılarıda ilk defa duyuyorum der, bazılar güzelmiş ismi ne bunun der.. :D
_AyLiN_
07.04.2008, 15:33
benim yaşadığım yerde öyle bir mekan yok.daha önce mağaza işletiyordum.mükemmel ses sistemine sahiptim ve günün en hareketli saatlerinde trance,house türlerinde setler çalardım dükkanın içinde.tepkiler olumlu olurdu genellikle.eğer şu an yaşadığım yere yerleşmeye karar verirsek böyle bir mekan açmayı düşünüyorum...insanlara bu müziği tanıtmak ve onların trance müziğini benimsemelerini sağlamak istiyorum...
Dj Tiesto
12.04.2008, 21:20
ben izmirde yaşıyorum elektronik müzik konusunda çok gelişmiş bir şehir.yeni bir mekan açılmış kıbrıs şehitleri caddesine Juke dj cafe çok met ettiler bana gitmedim ama gidecem inşallah güzeldir.İsteyen herkes setlerin başına geçip müzik yapabiliyomuş...
kaan demirel
12.04.2008, 21:35
bn istdeyim merkezindeyim:Dama o kdr yer bilmiorm biliorm ama gidemiorm:Dyaza inş.
ozzyxpm
12.04.2008, 21:37
valla bende geçen sezon ant yaya geldim yurtdışındaydım ama malesef ant yada bile bu müziği çalan club çok çok az her yer dediğiniz gibi türkçe mix pop mop çalıyor kıytırık dj den geçilmiyor malesef mekanlar da boyle djlere rağbet ediyor..............işletmeciler trance çaldırmaya korkuyor nedense ancak yurtdışından ünllü bir dj gelicek de oyle çaldırıyorlar çok yazık çok
QUOTE(ozzyxpm @ 12.04.2008, 22:37)

valla bende geçen sezon ant yaya geldim yurtdışındaydım ama malesef ant yada bile bu müziği çalan club çok çok az her yer dediğiniz gibi türkçe mix pop mop çalıyor kıytırık dj den geçilmiyor malesef mekanlar da boyle djlere rağbet ediyor..............işletmeciler trance çaldırmaya korkuyor nedense ancak yurtdışından ünllü bir dj gelicek de oyle çaldırıyorlar çok yazık çok

dostum haklısın fakat bende antalyada otelde calıstım 2 sezon..sende bilirsin ki antalya esnafı turiste yönelik esnaftır..
yurtdışından gelen insanlar serdar ortaç mustafa sandal tarkan hayranı bu insanlara sen istediği müziği vermezsen memnun edemezsin.he baska bir yolu yok mu var.açarsın bi mekan elektronik müzik üzerine bir club ama ne kadar gelen olur ne kadar olmaz orası da risktir.çünkü bu müziği bir mekana gidip dinleyecek olan insanların istatistiğini yaparsan ne kadar az bir kesim oldugunu sende görebilirsin.
bakın dinliyorum diyeni değil dinlemek için bir mekana gideni yada bir albüm alanı yada ilgileneni göz önüne alırsak durum apaçık belli olur zaten
QUOTE(Ser-G @ 29.04.2008, 17:55)

dostum haklısın fakat bende antalyada otelde calıstım 2 sezon..sende bilirsin ki antalya esnafı turiste yönelik esnaftır..
yurtdışından gelen insanlar serdar ortaç mustafa sandal tarkan hayranı bu insanlara sen istediği müziği vermezsen memnun edemezsin.he baska bir yolu yok mu var.açarsın bi mekan elektronik müzik üzerine bir club ama ne kadar gelen olur ne kadar olmaz orası da risktir.çünkü bu müziği bir mekana gidip dinleyecek olan insanların istatistiğini yaparsan ne kadar az bir kesim oldugunu sende görebilirsin.
bakın dinliyorum diyeni değil dinlemek için bir mekana gideni yada bir albüm alanı yada ilgileneni göz önüne alırsak durum apaçık belli olur zaten
kanka sana katılıyorum haklısın trance veya electronic müzigin başka bi alt genresini dinlemek biraz duygu his işi clublarda çalınan parçalar direk fiziksel hız kazandırıo vucudu rahatlatma amaçlı ama bir trance müzigine baktıgımızda daha derin melodilerle vucuda ve ruha rahatlık kazandırıo bizim insanımız biraz oynak oldugundan sanırım ne kadar duygusal gibi görünselerde hep geri planda kalıo benim şahşi düşüncem türkçe müziklerdeki duygusallıktan daha duygusal parçaları var trance müziginin dash berlin buna bi örnek shivers vs vs oynamak için yine aynıı daha kıvrak parçaları var ama nedense insanlarımız alışılmışın dışına çıkamıo club kültüründe başka bi yerde varmıdır bilmiorum ama burada türkçe pop var yani yabancı bi kültüre neden bizim müzigimizi bahdaştırırlar onuda anlamış deilim illa club kültürüne türk kanı girecekse türk dj lerin prodüksiyonlarına yer verilsin madem önem verilio bu kdr türklere müzige neden türkiyede dj lik sektöründe kimse yükselemioo çok yetenekli insanlar küçücük discolarda piyasa müzigi çalmak zorunda kalıo bunlar hep bi sorun BURASI TÜRKİYE...!!!:)
bende sana katılıyorum kanka.türk dj lerin de cok iyi parcaları var örn: dj tarkan - in a dream..burada önemli olan dj in kökeni diil müziğin kökeni ama aynı tarzda parcayı binlerce dj yapar türkte almanda ingilizde rusda.ama iş dinleyene gelince değişiyor
bende onu diorum kardeşim ülkemizde yeterince destek yok çok güzel parçalar var türk dj lerin dış ülkelere çıkmasalar burada tanıncakları yok ne kdr garip bişey aslında sen kendi dogudun büyüdügüm vatanında yap müzigi çalış didin tanınma ama çık dış bi ülkeye yetenegin sevilsin orada saygı gör patlama yap sonra ülken senden haberdar olsun yazık bence....!!
ben ankara da yaşıyorum electronic music olaraak güsel bir yer diyebilirim ankara birçok mekan var fakat genel olarak commential çalınıyor..ama saklıkent event düzenleyerek electronic music 'e katkıda bulunuyor.ayrıca ankarada güsel bir kitle de var bence istanbuldan daha temiz daha kaliteli....
paladin_C
02.05.2008, 01:45
yer istanbul elinin parmaklarini gecmez trance calan kalite yerler ne var ne yoksa tutturmus millet club pff
Taksim DİRTY dj erhan çalıyo geçen gittik güseldi yani bu hafta ahmet şendil le beraber çalıcak.ortamı güsel.pek kro gelmio.
ZOİ var bide baya bir alıştım oraya ama geçen akşam bir sitenin partisi vardı.davetliydim.ama murat abi kapıdan sokmadı.kızım senin ne işin var burda bu akşam dedi.özel parti var hiç bayan yok dedi.girmedik tabi..Nie damsız alıyolar ki böyle mekanlara dimi yani?
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.