fAtaL_SenSe 'den alıntıdır. Kendisi foruma işleri nedeniyle çok fazla takılamadığı için ben yardımcı oluyorum.
Julio
21.01.2008, 21:17
vay vay vay. diesel power la mashup yapmışlar. kayıt rezalet ama düşünce güzel :)
kobege
23.01.2008, 12:00
nasıl bisi çıkıcak çok merak ediyorum...teşekkürler paylaşım için.. (:
Blackblue
23.01.2008, 12:10
QUOTE(kobege @ 23.01.2008, 12:00)
nasıl bisi çıkıcak çok merak ediyorum...teşekkürler paylaşım için.. (:
Julionun dediği gibi düşünce güzel kayıt kötü :)
fAtaL SenSe
23.01.2008, 23:36
vaaayyy kayıt kotu demek.. ben bu sekilde bunu bulabilmek ve yapabilmek için neler yaptım bir bilseniz ,:)))
Black teşekkur ederim kardeşim. yoklugumda arkadaslar sizlere moonbathe ve black ile ulaşmaya calışıyorum... benim için bu topiği açtıgın için teşekkur ederim kardeşim.. ama bari altına adımı falan yaz siteden uzaklaştım artık girmiyorum gibi anlaşılmasın ok
Blackblue
24.01.2008, 09:04
QUOTE(fAtaL_SenSe @ 23.01.2008, 23:36)
vaaayyy kayıt kotu demek.. ben bu sekilde bunu bulabilmek ve yapabilmek için neler yaptım bir bilseniz ,:)))
Black teşekkur ederim kardeşim. yoklugumda arkadaslar sizlere moonbathe ve black ile ulaşmaya calışıyorum... benim için bu topiği açtıgın için teşekkur ederim kardeşim.. ama bari altına adımı falan yaz siteden uzaklaştım artık girmiyorum gibi anlaşılmasın ok
Kusura bakma abi ya dalgınlığa gelmiş.Hemen ekledim mesajın altına Normalde alıntıları eklerim tatw den filan aldığım setleri bile belirtiyorum teşekkür ediyorum ama unutmuşm bunda
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.