Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: sezen aksunun prodigyle olan mash up calışması
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Müzik > Unrelease Single
Blackblue
http://rapidshare.com/files/85377182/Sezen...y_-_Mash_Up.mp3

buyrun beyler bayanlar laugh.gif

fAtaL_SenSe 'den alıntıdır. Kendisi foruma işleri nedeniyle çok fazla takılamadığı için ben yardımcı oluyorum.
Julio
vay vay vay. diesel power la mashup yapmışlar. kayıt rezalet ama düşünce güzel :)
kobege
nasıl bisi çıkıcak çok merak ediyorum...teşekkürler paylaşım için.. (:
Blackblue
QUOTE(kobege @ 23.01.2008, 12:00) *
nasıl bisi çıkıcak çok merak ediyorum...teşekkürler paylaşım için.. (:

Julionun dediği gibi düşünce güzel kayıt kötü :)
fAtaL SenSe
vaaayyy kayıt kotu demek.. ben bu sekilde bunu bulabilmek ve yapabilmek için neler yaptım bir bilseniz ,:)))

Black teşekkur ederim kardeşim. yoklugumda arkadaslar sizlere moonbathe ve black ile ulaşmaya calışıyorum... benim için bu topiği açtıgın için teşekkur ederim kardeşim..
ama bari altına adımı falan yaz siteden uzaklaştım artık girmiyorum gibi anlaşılmasın ok
tongue.gif thumbsup.gif
Blackblue
QUOTE(fAtaL_SenSe @ 23.01.2008, 23:36) *
vaaayyy kayıt kotu demek.. ben bu sekilde bunu bulabilmek ve yapabilmek için neler yaptım bir bilseniz ,:)))

Black teşekkur ederim kardeşim. yoklugumda arkadaslar sizlere moonbathe ve black ile ulaşmaya calışıyorum... benim için bu topiği açtıgın için teşekkur ederim kardeşim..
ama bari altına adımı falan yaz siteden uzaklaştım artık girmiyorum gibi anlaşılmasın ok
tongue.gif thumbsup.gif

Kusura bakma abi ya dalgınlığa gelmiş.Hemen ekledim mesajın altına thumbsup.gif Normalde alıntıları eklerim tatw den filan aldığım setleri bile belirtiyorum teşekkür ediyorum ama unutmuşm bunda biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.