Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İsmini Bilmediğiniz Parçalar
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Sayfalar: 1, 2
prometeus
Bir yerden bir parça duydunuz ama ismini bilmiyorsunuz. Bu topik altında parçanın bir bölümünü koyun, belki bilen biri çıkar :)
prometeus
Levstyle'in aradığı bir parça, bana gonderdıgı mesajı, aynen buraya kopyalıyorum.

2 parça arıyorumda cep telle kaydettim hatta upload bile ettim acaba yardımcı olabilirmisiniz yada forumda hangi bölüme konu açmalıyım bu tarz şeylerle ilgili istek-hattı tarzında bi bölümümüz yok sanırım ben göremedimde, olsa daha iyi olmazmı diye sormalıyım yada

neyse karışık oldu biraz ama anlayışınız için teşekkürler şimdiden.

http://www.speedyshare.com/579648972.html

http://www.speedyshare.com/332375475.html

bunlarda aradığım parçaların linkleri..
dealer
şarkı da anlatılmaz ki :)
prometeus
QUOTE(dealer @ 17.01.2008, 01:20) *
şarkı da anlatılmaz ki :)

biggrin.gif anlatabılecek arkadaşlar var oldukca, en kotu andan bıle guluyor ınsan
prometeus
QUOTE(dealer @ 17.01.2008, 01:26) *
link olayına gıcık oldum!!!

Fazla değil 6 tane daha post yazdın mı, her seyı sere serpe gorursun, rahat ol, sakın
prometeus
QUOTE(dealer @ 17.01.2008, 01:31) *
olmadı :(

Koskoca forumda 6 tane yazıcak topık bulamıyorsan, asıl sana olmadı!
dealer
bulurum bulurum da zamanla... Forum çok hoşuma gitti gerçekten...
hot_feel
ölüm hattı die bir film vardı onun en sonunda bir müzik vardı izliyen varmı o filmi
Julio
QUOTE(hot_feel @ 19.01.2008, 14:56) *
ölüm hattı die bir film vardı onun en sonunda bir müzik vardı izliyen varmı o filmi

1. Opening/Abduction
2. Going Shopping
3. Making A Connection
4. Freeing Ricky
5. Mooney's Curious
6. School's Out
7. The Bait
8. Epiphany/Bank
9. LAX
10. We're Going To Die
11. The Pier
12. Lost Connection/Dirty Cops
13. Porsche/Simple Bio
14. Police Station
15. Fake Out
16. Shoot Out

film müzikleri burda. dinleyip hangisi oluduğunu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsin...
http://www.amazon.com/Cellular-Score-Johm-...n/dp/B00049QLC8

-----------------------------------------------------------------------------

eğer dediğin film buysa henüz film müziklerine ulaşamadım...
Maniac_Child
ARKADASLAR BU DANCE4TRANCE GÜZEL SİTEMİZDE NEDEN RANDY KATANA YOK :(
prometeus
QUOTE(Maniac_Child @ 28.01.2008, 17:20) *
ARKADASLAR BU DANCE4TRANCE GÜZEL SİTEMİZDE NEDEN RANDY KATANA YOK :(

Bu topıkle alakalı değil sorduğun şeyin ama genede cevap vereyim. Randy Katana var. Aratırsan bulursun
Maniac_Child
BİLİYORUM ALAKALI DEGİL SES VEREN OLUR DEDİM BELKI BURDA BEN BULAMADIM O ADAMIN HASTASIYIM BEN POFF NERDE :s
prometeus
QUOTE(Maniac_Child @ 28.01.2008, 17:35) *
BİLİYORUM ALAKALI DEGİL SES VEREN OLUR DEDİM BELKI BURDA BEN BULAMADIM O ADAMIN HASTASIYIM BEN POFF NERDE :s

Anladım dostum, Arama Bolumune Randy yaz bakalım neler bulucaksın. Senin için daha fazla bilgi, set ve event haberleri koymaya calışırım foruma thumbsup.gif
Maniac_Child
VAY ÇOK SAOL YA VALLAHA SEVİNDİM OK BİŞELER ATISTIRIM GERİ DÖNECEM BURAYA ZATEN BAGLADIM BURAYA (= ÇOK SAOL
Linki
sarki biraz hareketliydi bi adamin teki sander klieingberg gibi bişeyler diyordu sander sander sander diye söylüyordu. eski bir parcaydi inş. duyan bilen gören vardır.
jordan23
QUOTE(Linki @ 17.02.2008, 14:20) *
sarki biraz hareketliydi bi adamin teki sander klieingberg gibi bişeyler diyordu sander sander sander diye söylüyordu. eski bir parcaydi inş. duyan bilen gören vardır.

dostum öncelikle aramıza hoş geldin. burada sana yardım edecek bir çok arkadaş var ama yine de daha belirgin şekilde tarif etseydin daha iyi olurdu. Şarkıyı hangi sette (ASOT, GDJB v.s) duyduğunu söylesen iyi olurdu veya şarkının bir bölümünü kesip linkini verseydin çok iyi olurdu. böyle bulmak biraz zor olur. neyse hoş geldin tekrardan thumbsup.gif
Linki
@jordan23 keske okadarini bilseydim set met daha tam olarak bilmiyorum. buraya ögrenmeye ve paylaşmaya geldim bu tür müzikleri cok seviyordum ama türünü falan bilmiyordum yeni yeni ögreniyorum işte :-)hoşbulduk tekrardan.
jordan23
QUOTE(Linki @ 18.02.2008, 08:00) *
@jordan23 keske okadarini bilseydim set met daha tam olarak bilmiyorum. buraya ögrenmeye ve paylaşmaya geldim bu tür müzikleri cok seviyordum ama türünü falan bilmiyordum yeni yeni ögreniyorum işte :-)hoşbulduk tekrardan.

öğrenmeye geldiysen doğru yerdesin dostum thumbsup.gif

elektronik müziğin teorik bilgileri http://www.dance4trance.com/forum/Turkiyev...anesi-t672.html buradan öğrenebilirsin.

şarkı tavsiyelerine de http://www.dance4trance.com/forum/Onerilen...ilar-t1565.html burdan ulaşabilirsin. Tavsiye şarkıları internetten bulup dinleyebilirsin. yavaş yavaş hem öğrenirsin hem de müziğe kulağın alışır. thumbsup.gif ayrıca radyo showu bölümünden radyo showlarını indirerek set kavramını da öğrenmiş ve dinlemiş olursun. Hepsi çok iyidir ama A state of TRance ile başlayabilirsin.
brecoglu
http://www.youtube.com/watch?v=QZIezZzoyJc
ermm.gif
Bu videodaki müziğin ismini arıyorum.Bilen varsa yazssın lütfen .

thanks.gif
fAtaL SenSe
valla ben bilmiyorum kardeşim :(

Mistik bir havası var muzigin. aynı Braveheart daki gibi..
Dj_CHaaRRI
linki görsek yardımcı olacaz ama :) nese bekliorz
4sviksi
Buraya ismini bulmak istedigimiz parcanın rapid gibi upload link ini verebiliyormuyuz? yani sonucta anlatmak cok zor nasıl anlatırsınki : ) dum tıs dum tıs : ) :pepper:
prometeus
QUOTE(4sviksi @ 17.03.2008, 17:19) *
Buraya ismini bulmak istedigimiz parcanın rapid gibi upload link ini verebiliyormuyuz? yani sonucta anlatmak cok zor nasıl anlatırsınki : ) dum tıs dum tıs : ) :pepper:

upload et dostum bir yere linki ver buraya, bilen cıkarsa parçana kavuşmuş olursun :)
The_Life
Funkagenda - What the f**k (Kim Fai Remix)

bu parçada arkadaki müzik galiba ` Kim Fai ` nin parçası ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Julio

KimFai - Kommando

bu parçadaki sound, remixdeki sounda çok yakın. ama genelde aynı sampleları kullanıyo. spaceinden prodüksiyonlarına bakabilirsin...

myspace: http://www.myspace.com/kimfai
The_Life
QUOTE(Julio @ 23.03.2008, 17:08) *

KimFai - Kommando

bu parçadaki sound, remixdeki sounda çok yakın. ama genelde aynı sampleları kullanıyo. spaceinden prodüksiyonlarına bakabilirsin...

myspace: http://www.myspace.com/kimfai

dostum saol ama aradıgım parça oda degil
repgeni
Zıplaa

arkadaşlar şu şarkıyı bulabilecek varsa lütfen koysun bu başlık altına.bir türlü bulamadım.

selametle...
repgeni
arkadaşlar yokmu bi ilgilenen..
Julio
QUOTE(repgeni @ 30.03.2008, 14:59) *
arkadaşlar yokmu bi ilgilenen..

Brooklyn Bounce parçalarına benziyor. ama ismini çıkaramadım...
repgeni
eywallah admin.saolasın.bi araştırayım onu telefonlarda tiesto die gecio sadece tiesto cıkaramadım bnde danışayım dedım.teşekkürler.

selametle
repgeni
yok ya dediiniz Brooklyn Bounce deil galiba araştırdım.Bulamadım :(((
repgeni
tiestonun parçalarından olabilirmi acaba telefonlarda waw olarak dj tiesto geciyor ama bir türlü bulamadım çok hoşuma gittiği için full parcasını arıorum.

selametle...
Julio
QUOTE(repgeni @ 02.04.2008, 10:44) *
tiestonun parçalarından olabilirmi acaba telefonlarda waw olarak dj tiesto geciyor ama bir türlü bulamadım çok hoşuma gittiği için full parcasını arıorum.

selametle...

repgeni, ismini bilmedikleri çıs-tak ya da dum-tıs parçaların hepsine djtiesto diyen saftrik bi kesim var, bu ad da onlar tarafından verilmiştir.bu parça sana şöle söyliim; yüzde bir milyon tiesto'nun değil. o konuda rahat ol bi kere.
repgeni
Haklısınız bu konuda.Fakat herkes bilmedikleri parçalara dediğiniz gibi ya tiesto yada bildikleri dj lerin isimleriyle hitap ediyorlar buda işte bunlara maal oluyor.Peki teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Sevgiler..Selametle Uğur Araz.
deeper34
öncelikle slm arkadaşlar.. aranızda olduğum için çok mutluyummm...yardım istediğim konu.. tiestonun 2000 yılından oldğunu sandığım bi setindeki parçayı bulmak istemem... link veriyorum
sette tiesto - mystryland yazıyo yıl yok kimsenin bulabileceğini sanmıyorum .. ama yineden koyıyım dedim.. ilginize teşekkürler

http://rapidshare.com/files/104238813/tiesto.mp3.html
jordan23
dostum şarkıyı bilmiyorum ama sana Tiesto'nun Mysteryland tracklistini vereyim. kaçıncı şarkı olduğunu biliyorsan ismini öğrenirsin thumbsup.gif

Tiesto Live @ Mysteryland Bussloo Holland July 3, 1999

01. Venerdi - Another Paradise (Mauro Picotto Mix)
02. Straydog - Mirro (Signum Mix)
03. The Morrighan - Remember (To The Millenium)(Lange Mix)
04. Vimana - We Came
05. Des Mitchell - Welcome To The Dance Prt 1
06. Agnelli & Nelson - Everyday
07. Sean Dexter - Synthetica
08. Mox Epoque - I Feel My... (Instrumental Mix)
09. Mauro Picotto - Pulsar (Tea Mix)
10. Tiesto, Montana & Storm - Bleckentrommel
11. Airscape - L'Esperanza
12. Green Court - Follow Me (Cosmic Gate Mix)
13. Nunca - House Of Doom (Nico Parisi Mix)
14. Blank & Jones - Cream (ATB Mix)
15. Matt Darey Presents Mash Up - Liberation (Ferry Corsten Mix)
16. Loop Control - Exceptionally Beautiful
17. Binary Finary - 1999 (Gouryella Mix)
18. Headroom - Utopia
19. Nalin & Kane - Open Your Eyes (Reworked Club Mix)
20. Chicane - Saltwater
Julio
QUOTE(deeper34 @ 02.04.2008, 12:14) *
öncelikle slm arkadaşlar.. aranızda olduğum için çok mutluyummm...yardım istediğim konu.. tiestonun 2000 yılından oldğunu sandığım bi setindeki parçayı bulmak istemem... link veriyorum
sette tiesto - mystryland yazıyo yıl yok kimsenin bulabileceğini sanmıyorum .. ama yineden koyıyım dedim.. ilginize teşekkürler

http://rapidshare.com/files/104238813/tiesto.mp3.html

parçayı dinleyince çıkaramadım. ama setten bulurum. set yanımda değil eve geçince parçayı söylerim sana. setin tracklisti aşağıda...

DJ Tiësto @ Mysteryland (1999-04-04)

01 Venerdi - Another Paradise (Mauro Picotto Remix)
02 Straydog - Mirror (Signum Remix)
03 The Morrighan - Remember (To The Millenium)(Lange Remix)
04 Vimana - We Came
05 Des Mitchell - Welcome To The Dance (Original Mix)
06 Agnelli & Nelson - Everyday
07 Sean Dexter - Synthetica
08 Mox Epoque - i feel My (Extended Instrumental Mix)
09 Mauro Picotto - Pulsar
10 Storm, Montana & Storm - Bleckentrommel
11 Airscape - L'Esperanza
12 Green Court - Follow Me
13 Nunca - House Of Doom
14 Blank & Jones - Cream (ATB Remix)
15 Matt Darey Presents Mash Up - Liberation (Temptation - Fly Like An Angel)
16 Loop Control - Exceptionally Beautiful
17 Binary Finary - 1999 (Gouryella Remix)
18 Headroom - Utopia
19 Nalin & Kane - Open Your Eyes
20 Chicane - Saltwater
deeper34

arkadaşlar harikasınız.... parça yukardaki yazdığım parça.. şimdi onu bulmaya çalışıyorum... günümüzde gunde bazen 10 larça trance parça release oluyo.. ama bazen bu 99 98 yapımı parçalar bana daha çok şey hisettiriyo.. ellerinize sağlık.. elinde olan varsa ve upload ederse sevinirim
deeper34
ee yok mu upload....
ax1_cocuq
ya arkadaslar bi set dinledimm büyük ihtmialle pakitoya ait olabilir setin için purple die bi şarkıda calıo sette sürekli olarak I have pakitoooo denio deli oldum bi türlü bulamıorum bilen weya yardımcı olabilecek olan varsa sewirim tşkler. bu arada site cok güsel yeny katıldım aranıza thumbsup.gif
Progressivity
pakito set yapabiliyomuymus way canınaaaaa woot.gif
Progressivity
QUOTE(deeper34 @ 02.04.2008, 14:53) *

arkadaşlar harikasınız.... parça yukardaki yazdığım parça.. şimdi onu bulmaya çalışıyorum... günümüzde gunde bazen 10 larça trance parça release oluyo.. ama bazen bu 99 98 yapımı parçalar bana daha çok şey hisettiriyo.. ellerinize sağlık.. elinde olan varsa ve upload ederse sevinirim

Stray Dog - Mirror (Signum Remix)

İllegal mp3 paylaşımı kesinlikle yasaktır. lütfen forum kurallarını okuyunuz...

Forum Kuralları

Edit: Julio
goodtrip
bu şarkı tiestonun eski bi şarkısı galiba ama adını bilen var mı acaba..???

http://www.zshare.net/audio/12927775e886aedc/
mya
arkadaşlar M.I.K.E ın Club Elite Sessions Ağustos 2007 livesetinde intro parçası çok hoşuma gitti isminin bilen varsa yardım etsin
mya
bu şarkı tiestonun eski bi şarkısı galiba ama adını bilen var mı acaba..???

http://www.zshare.net/audio/12927775e886aedc/

Bu parça Tiesto in Concert 2 nin son bölümünde çalan parçalardan biri ama Tiestoya ait değil

Parçanın adı

Push - Universal Nation
goodtrip
QUOTE(mya @ 12.06.2008, 10:47) *
Bu parça Tiesto in Concert 2 nin son bölümünde çalan parçalardan biri ama Tiestoya ait değil

Parçanın adı

Push - Universal Nation

evet öyleymiş sağol yardımın için...
mya
ne demek her zaman burdayım elimden geldiğince yardım ederim
burhan prt
ya beyler wallbash.gif geçenlerde islediim bi videoda duydum bu şarkıyı ama ismini bilmiorm dolayısıyla şarkının tamamını bulamıorm bi yardımce olun bea...... unsure.gif link aşşada.

http://rapidshare.com/files/130881074/ismi_ne.zip.html
burhan prt
baba buraya bakan yok mu yaa......
jordan23
QUOTE(burhan prt @ 21.07.2008, 01:19) *
baba buraya bakan yok mu yaa......

Heyecan yok, sakin, buradayız... Ultrabeat -Pretty Green Eyes. şarkının adı budur
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.