Nedenlerini de belirtirseniz iyi olur dimi?
ben uplifting progressive ve vocal'i seçtim. nedeni ise bu tarzlar beni dinlendiriyor hareketlendiriyor ve nedense bilmiyorum ama rahatlatıyor...
Loneliness
24.12.2007, 22:20
valla fena yerden yakaladın...Vocal,Progressive,Melodic... benim favorilerim herzaman bu şaşmaz...valla biraz daha yumuşak ve soft akıcı müsic...Rahatsız etmiyor...Ama arkadaş sende öyle bir anket yaptınki arada kaldım...sanırım tercihim progressive!
işte bak öle bi an'a geldik ki hangisi daha agır basıyo öğrencez ;) hadi hadi yok mu başka kimse?
moonbathe
24.12.2007, 22:40
Progressive : Bakış açım
Vocal : Beni alıp ***ürür
Psychedelic : Hayatdaki inişlerim cıkışlarım
Melodic : Hayat zten bir melodi..
bu saatteb sonra progressiveden başkası sarmaz:D
CeiLaCe
24.12.2007, 22:43
Vocal-melodic /uplifting ...
Vocall ifademi güçlendirioo .. Melodic rahatlatıoo,uplifting bu aralar çok sevmeye başladımm
Sunshine
24.12.2007, 23:06
ben progressive uplifting ve vocal trance dan hoşlanıyorum .. nedenini az çok şöyle ifade edeyim : kendimi bulduqum tarzlar bunlar .. melodiler sesler ritmler beni neselendiriyor .
sahinsel
24.12.2007, 23:12
zor bir soru vallah
ama bende öne çıkan tarzları şöyle açıklayım.....
vocal....ilk aşkım
melodic.....beni alıp ***ürür
uplifting.....son zamanlarda çok dinlemeye başladım.özelliklede pascalla bu coşkum zirveye vurdum.herif bu işi biliyor
progressive.......dinlemekten hiç bıkmadığım bir tarz
psy......ayrı bi yeri var bende.
ama tercih yapmak gerekirse melodic
Blackblue
24.12.2007, 23:12
Ambient trance türünü severim.En önemli özelliği hipnotize edici özelliği olması.Elektronik müziği sevmemin ve severek dinlememin ilk temel nedenide budur zaten.Ankette göremedim.Eklemediğine göre sanırım Prograssive trance ın öncüsü olduğu için diye düşünüyorum ama yinede arada farklar var.Eklenmesini talep ediyorum :D Eklenmezse oyum prograssive den yana olur.
Swetans
24.12.2007, 23:13
Ben ağırlıklı olarak melodic ve progressive dinlerim ikisi birleşince dahada mükemmel oluyor.
Progressive çünkü hayatın ritmi adımları burada bnu trance ile sınırlandırmıyorum Progressive house daha ağır basar :D
Vocal trance gerçekten beni mutlu eder sözler iyi ifade edilmiş şeklidir ve layerlarla çok iyi uyum sağlar.
Psy kendimden geçmek için birebir yok böyle vuruşlar :D
Josh Tyerr
24.12.2007, 23:15
Progressive - En çok dinlediğim tür. Bana daha cok hitap ediyor.
Hard - Bunu dinlediğim zaman sanki haytımın en mutlu ve coskulu anını yasıyomusum gibi geliyor.
Psychedelic - Trance müzikte pekde rastlamadığımız gitar seslerini burada duymak güzel
Loneliness
24.12.2007, 23:17
benim tarzlar öne çıkıyor...sanırım herkes birbirine yakın burda
Swetans
24.12.2007, 23:20
Evet tatw Psy da ilginç seslere rastlamak mümkün çoğu kişiye kafa şişirici bir tür olarak gelsede beni bağlayan ummadık yerden gelen sesler :)
Evet hemen hemen herkesin tarzı birbirine yakın :) Marx neredesin Upliftingcimiz :D
Josh Tyerr
24.12.2007, 23:23
QUOTE(Swetans @ Dec 24 2007, 11:20 PM)

Evet tatw Psy da ilginç seslere rastlamak mümkün çoğu kişiye kafa şişirici bir tür olarak gelsede beni bağlayan ummadık yerden gelen sesler :)
Özellikte doğada bulunmayan yapay sesler bu türe ayrı bir hava katıyor.
Swetans
24.12.2007, 23:29
Olmazmı hep merak etmişimdir nereden bunları keşfediyorlar :D
vocal ve uplifting favorilerim...
sebebi beni başka boyutlara kazandirmasi..
bu arada dikkatimi çekti de goa kimse dinlemio mu yaa :(
Josh Tyerr
24.12.2007, 23:59
Goa ya tik attım zannediyordum ama atmamışım. Dinleyen olmazmı herkes Yahel den söz ettiğine göre dinleyen kesin var :D
Matthias
25.12.2007, 02:04
Trance ın her türünü seviyorum bu aralar en çok dinlediklerim ise uplifting, progressive ve vocal trance. Ama psychedelic trance ın bende ayrı bi yeri var , çünkü benim ilk aşkım :D astral projection- people can fly ve beni kendimden geçiren birkaç parça daha ; astral projection -kabalah ( böyle bir parça daha dünyaya gelmez )
astral projection - searching for you ufos ( diyecek bi söz bulamıyorum olağan üstü)
overkill
25.12.2007, 02:31
Benim tercihim Uplifting arkadaşlar. Çünkü bu müziğin özü bu yani kopmak...
şunuda bunu da dinlerim demicem çünkü bu tarzın tüm türlerini dinlerim. yeterki kaliteli olsun. ama uplifting türüne ayrı bir ilgim var. makina müziğini seviyorum ya. ötesi yok.
Swetans
25.12.2007, 13:59
Goa tabiki dinliorum psy-goa ikisini bir tutalım! :D
Uplifting Trance
kendimi buluyom coşuyom
güzellik sadeliktedir deyip minimal
arada helikopterle gezinti yapmak gerektiğinden psychedelic
derim bana sorarasanız...ama şu sıralar progressive house..ya ben de oyun hamuru gibiyim haa zart zurt değiştiriyorum hoşlantılarımı.. :)
fAtaL SenSe
23.01.2008, 23:50
bu nasıl soru yaa_?
Progressive dediğinde akan sular dururrrr..
Uplifting (PF ve MW olacaksa eyw )
Vocal de illaki AVB
dinlemediğim bir tek goa var.. Nedense hoşlanamıyorum ben bu tarzdan yaa :((
Progressivity
23.01.2008, 23:58
Progressive , Melodic , Vocal , Psy Trance ama Herşeyin Progressive olanı daha makbuldür bnm için :)
Butterfly
24.01.2008, 00:44
prgressive ve vocal tercihim
israilli butun Dj'ler hosuma gidiyor. Tarzlari ne olursa icinde mutlaka bi etniklik var..
The_Life
24.02.2008, 17:30
Progressive ve Trance House vocal
tech-ill
24.02.2008, 19:44
benimde en çok hoşuma gidenler minimal ve melodic.
Progressive
19.03.2008, 07:54
Progressive, Vocal insan hzr buluyo dimi ama :)
4sviksi
19.03.2008, 08:33
Vocal ve prograssive tabiki. Nedenine gelirsek te beni bu dunyadan alıp goturmesi..
murcielago
25.03.2008, 20:29
uplifting
vocal
melodic
sebep : nedensizde sevilir...
Her Trance Hoşuma Gidiyor
_AyLiN_
19.04.2008, 10:35
Melodik Trance,uplifting,epic ve hard....Kendimi buluyorum ....!!!
FlashDance
19.04.2008, 12:03
Progressive , Tech , Hard , Vocal & Electro TRANCE
RicHRicH
19.04.2008, 12:17
Electro - Minimal - Tech - House -
melodic = kulaga hos gelır
vocal = sarkılara ayrı tat werir
trance = hiç bir zman waz gecemedıgım music türü
CLubbingMan
19.04.2008, 13:38
Uplifting,Epic,Commercial Trance...
------------------- Trance---------------------
(Progressive 130 -135- 140 uplifting )
--------------------Trance---------------------
benim için bu müzik terapi ve türevleri diyebilirim
trance muzigin her turunu dinlerim ama vokal trance benim için ayrı bir oneme sahiptir...
Aurosonic
18.05.2008, 18:31
Sadece melodik ve dream tarzı beni motive eder. Büyük bir keyifle dinlerim. Şu an mesela Aurosonic :) Eskilerden Dj Dado ve Robert Miles.
goodtrip
18.05.2008, 21:41
melodic, vocal, uplifting genelde ama progressive ve psy dinlerim bazen...
OnLyTRaNCe
01.06.2008, 13:46
Progressive her daim kafamdaki dumanı almayı yetiyor
ulTRance
02.06.2008, 09:57
Ben en çok Psychedelic&Goa Trance severim.Akıl almaz klavye melodileri ve çok derin ve ağır bassları çok müthiş.
Ama trance'in her türünü severim.
Otobüste okula gideken o kadar rock'cının içinde Astral'i ne bilim İnfected'i açtığımda kendimi farklı hissediyorum
celestial
02.06.2008, 12:12
trance müziğin her türü yeterki kaliteli olsun ama öncelik daima Psychedelic
People can fly,anything can happen..!
RicHRicH
02.06.2008, 12:21
Uplifting TRANCE her zaman TERCİHİMDİR !
Bana göre trance müziğinin her çeşiti ayrı bi güzel.her çeşitte insan başka dünyalara gidiyor ve farklı tatlar alıyor ama bana özellikle hangi trance çeşidi derseniz ben Psy trance derim...
cataclysmmm
02.06.2008, 12:48
Her türü severim ama vocal trance daha ağır basıyo
ben kesinlikle uplifting ve vocal trance diyorum çünkü ikisi de beni çok farklı yerlre ***ürüyo vocalde jan johnston tartışılmaz favorimdir upliftingde ise sean tyas iyidir benim için
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.