Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ministry Of Sound
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
prometeus

İngiltere'nin ve dünya'nın önde gelen cluplarınden.Bundan dolayı,her hafta dünyanın önde gelen Dj'lerini burda gormeniz mümkün,hatta bazıları ünlü Dj'ler burda kendi doğum günü partylerını yapmaktadırlar.Buna örnek olarak Erick Morillo'yu verebiliriz.17/03/2007 günü Ministry of Sound'da kendi dogum gunu partısını verıcek.

En belirgin özelliklerinin basında: Atmosfer'i ve muzik seçimleri.Bir diğer özelliği ise cok sıkı uygulanan kıyafet politikaları var. Atmosfer asağıdakı fotolardan anlaşılacağı uzere muhtesem.

Bilet fiyatlarına gelince ortalama 10 ile 25 pound arasında

Çarşamba günü :21:00-6:00 arası
Cuma günü : 22:00-6:00 arası
Cumartesi : 20:00-10:00 arası

Bence İngiltere'ye gidildiğince kesinlikle uğranması gereken bir yer rolleyes.gif
Loneliness
dostum prometeus kısmet olursa birgün gidelim :) gerçekten gidilmesi gereken yerlerden birisi...Saol güzel bilgilerin için...
hot_feel
benide ***ürün devrimmmmmm
prometeus
QUOTE(Loneliness @ Mar 22 2007, 08:53 PM) *
dostum prometeus kısmet olursa birgün gidelim :) gerçekten gidilmesi gereken yerlerden birisi...Saol güzel bilgilerin için...

Gitmezsek olmaz kardesım ;)
Loneliness
tamam tamam bir karavan tutarız...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.