Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Top 50 Clubs In The World 2007
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
overkill
1 Space (Ibiza)
2 Fabric (London)
3 Pacha (Ibiza)
4 The End (London)
5 Warung (Itajai)
6 Panorama Bar (Berlin)
7 DC10 (Ibiza)
8 Amnesia (Ibiza)
9 Pawn Shop Lounge (Miami)
10 Zouk (Singapore)
11 Stereo (Montreal)
12 The Arches (Glasgow)
13 Turnmills (London)
14 Space (Miami)
15 Digital (Newcastle)
16 Ministry Of Sound (London)
17 Womb (Tokyo)
18 Guvernment (Toronto)
19 Cocoon (Frankfurt)
20 Pacha (New York) www.pachanyc.com
21 D-Edge (Sao Paolo, Brazil)
22 Cavo Paradisco (Mykonos, Greece)
23 Sirena (Maresias, Brazil)
24 Crobar (Chicago)
25 Fuse (Brussels, Belgium)
26 Pacha (Buenos Aires)
27 Basics (Leeds)
28 Club Kristal (Bucharest)
29 Coco Rico (Riccione, Italy)
30 Cielo (New York) www.cieloclub.com
31 Rex Club (Paris)
32 Robert Johnson (Frankfurt)
33 Yellow (Tokyo)
34 Tenax (Florence, Italy)
35 Weekend (Berlin)
36 Privilege (Ibiza)
37 The Cross (London)
38 Sankeys (Manchester)
39 Home (Sydney, Australia)
40 Pacha (Sao Paolo, Brazil)
41 The Key (London)
42 Babyface (Shanghai, China)
43 Honey Club (Brighton)
44 Se One (London)
45 Alter Ego (Verona, Italy)
46 Spundae (Los Angeles)
47 Trilogy (Dubai)
48 Venue (Athens, Greece)
49 T Bar (London)
50 Ageha (Tokyo)
Loneliness
ibiza nedense beni şaşırtmadı blush.gif
kobege
2 yıl önce yazın catamarana gidecektik...dedik bilet satan elemana ne var abi bu akşam programda...

"ibiza'dan dj.ler gelecek harika muhteşem olacak!!"

dedik vaouvv ver abiğ ordan iki bilet... :banana:

sonra içeri girdik bi baktık...serdar ortaç petek dinçöz falan açlıyor.. sick.gif

haliyle sövdük tabi adama kelime dağarcığımız elverdiğince... whistling.gif

şimdi bunun bu konuyla ne alakası var...ne bilem yauv içimden geldi işte söylemek... unsure.gif

bu arada bilgilendirmeyi de tebrik etmeden gitmek olmaz... sağol dostum bilgilendirmen için... thumbsup.gif
izmir_kaus
niye türkiye den yok ki neden olmasın?????????????????????
TiesTo4Life
harbiden haa bizimde catamaranımız var :(
chicane83
şu beşinci sıradaki mekan harbi çok ilginç brezilyanın santa catarina eyaletinin itajai kentinde (kentin nüfusu bu arada 165.000) warung diye bi yer. endonezya hint tapınağı şeklinde dizayn edilmiş john digweed baba onaylamış ama o zaman no problem...bu arada istanbuldan mekan gören oldu mu?
prometeus
QUOTE(chicane83 @ 18.07.2008, 00:56) *
şu beşinci sıradaki mekan harbi çok ilginç brezilyanın santa catarina eyaletinin itajai kentinde

Bilgi için teşekkürler, cümlenin ardından merak edip bakayım dedim fotoğraflarına, mekan cıdden enteresan bir yapıya sahip.. Kaldı ki Brezilya'da daha ne olsun :) Külübün fotoğraflarını "Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar" bölümünden bakabilirsiniz.

Ama herkesin gözünden kaçtı herhalde, Alman külüplerinden ilk 10 içinde hiç yok, açıkcası çok şaşırdım. Elektronik müziğin lokomotif ülkesi olucaksın ama ilk 10 içerisin de bir külübün olmıyacak ilginç.
chicane83
6.sırada berlinden panorama var.19.sırada cocoon var fankfurt am main'den.aslında almanyada çok sağlam yerler var.bu listeyi hazırlayanlar bazı şeyleri es geçmiş olabilirler diye düşünüyorum.yoksa almanyadaki mekanlar kesinlikle kötü değil diye düşünüyorum
prometeus
QUOTE(chicane83 @ 18.07.2008, 11:35) *
6.sırada berlinden panorama var.19.sırada cocoon var fankfurt am main'den.aslında almanyada çok sağlam yerler var.bu listeyi hazırlayanlar bazı şeyleri es geçmiş olabilirler diye düşünüyorum.yoksa almanyadaki mekanlar kesinlikle kötü değil diye düşünüyorum

Gözden kaçıtmısım 6. Sıradaki mekanı confused.gif Öyle olması da lazım, Çünkü bir mekanı mekan yapan öğelerin başında Dj geliyor ve Alman bir sürü iyi Dj var, öbür tarafdan mekan para kazandıkçada kabuk değiştirebilir. Çok merak ettim bu listeyi Dj Mag mı hazırladı acaba
chicane83
münihteki pachayı göremedim hernan cattaneo (ki bana göre house'ın en iyilerinden biridir pacha buenos aires'te residence'ı var)münihte süper çalmıştı.aslında biz trance severler için en baba mekan maalesef bu listenin yapıldığı yıl olan 2007'de yanan ingiltere-sheffield'da ki GATECRASHER'dır.evim yanmış kadar üzülmüştüm görmüş biri olarak.şu an ingilterede 4 gatecrasher daha var ama hiç biri sheffielddaki atmosferi ve anıları yaşatamaz kanaatimce.
prometeus
QUOTE(chicane83 @ 18.07.2008, 12:05) *
münihteki pachayı göremedim hernan cattaneo (ki bana göre house'ın en iyilerinden biridir pacha buenos aires'te residence'ı var)münihte süper çalmıştı.aslında biz trance severler için en baba mekan maalesef bu listenin yapıldığı yıl olan 2007'de yanan ingiltere-sheffield'da ki GATECRASHER'dır.evim yanmış kadar üzülmüştüm görmüş biri olarak.şu an ingilterede 4 gatecrasher daha var ama hiç biri sheffielddaki atmosferi ve anıları yaşatamaz kanaatimce.

Tabi gidip görmediğim için bilemem GATECRASHER'deki atmosferını ve kalitesi bilmem fakat onun hakkında tek bildiğim 15. yılını mühteşem bi şekilde kutlayacağı ve Dünyaca ünlü Dj'ler bu kutlamada yer alıcak. Kanımca şu 4 isim yeter herhalde Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Sied Van Riel, DJ Remy
chicane83
1993'te birminghamda başladı Gatecrasher fırtınası.doğru bu yıl 15.ci yılı.ama sheffielddaki bir başkaydı ya neyse 16 mart tarihinde ferry corsten in gatecrasher sheffield albümü çıkmıştı.dediğin isimlerve diğerleri christopher lawrence gibi mesela bu 15.yıl anısına gatecrasher'ı onurlandırdılar.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.