Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dj Beyza's Photos
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

PapiX
beyza seni seviorum canım....
CeiLaCe
hiç dinlemedim fekat şunu söyleyebilirim kii yüzünden tek anladığım kendine çok güvenen biri bu 1
2 kabine de çok yakışıo ..

Dinleyince de djliği hakkında yorum yapar editlerim mesajı (;
FlashDance
bildiğim kadarıyla tribal house çalıyo hayranı cok sevilen bi dj ama burundan kaybediyo :):)
ganJa
beyza I love you wub.gif
moonbathe
beyyzaaaaa wub.gif
sweetpapa
insanın suratına garip bakıyor :D her partide gidip kendilerini yakından izlemişimdir ama o bakmasın korkunç bakuşları var insanın içini ürpertiyor...
cluberzone
evt beyzanın bakışları biraz ürkütücü olabilir ama onun yerine koyun kendinizi siz nasıl bakardınız :)
duman-yak
on numara bırı hem kısılıgı hemde musıc ı yle...
fotolar ıcın tesekkurler myspace dekı fotoları
black_8
beyza süper....
The_Life
beyza seni seviyorum :)
StaYGaN
beyZa seNi benDe SeViyoruMmM ..
RicHRicH
qüsel bi dj set i fln az ama techno agırlık calar
beeroll
10 numara biri yawww :D
shewa
burun önemli deil benim için önemli olan çaldığı whistling.gif
clubberemree
QUOTE(flashplay @ 13.10.2007, 11:56) *
bildiğim kadarıyla tribal house çalıyo hayranı cok sevilen bi dj ama burundan kaybediyo :):)

abi estetik yaptirir yha sen canini sikma thumbsup.gif
hawker
bir dinlerim :)
Ser-G
bu abla cok seker ya ayrı bi sempatim var bi kac kere gittim partylerine hatta resimlerde var hatta koyayım hemen ben
Ser-G

--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

eeet bunnarda benden
justbee
BEYZAAAA thumbsup.gif
justbee
QUOTE(clubberemree @ 22.03.2008, 16:11) *
abi estetik yaptirir yha sen canini sikma thumbsup.gif

PUHAHA İİ DEMİŞN VALLA. BURNUYLAMI ÇALIOKİ GAYETDE İİ VALLA BURUN MURUN ÖNEMLİ DEİL BİKERE YAPTINA BAKICAKSIN
RicHRicH
yaşlılıgını gizleyen babanne modeli cıkmıs fotoda :D
atLL
Çok başarılı biri
Swetans
kendisini 2 kez canlı performansta dinledim tribal değil çaldığı genel olarak house ve techno türünün alt türevlerine yer veriyor, kişiliği konusunda yada tipine göre yorum yapmak hakkım değil fakat dj lik konusunda oldukça zevkli isimlerden biri..
ozzyxpm
QUOTE(Swetans @ 15.07.2008, 14:24) *
kendisini 2 kez canlı performansta dinledim tribal değil çaldığı genel olarak house ve techno türünün alt türevlerine yer veriyor, kişiliği konusunda yada tipine göre yorum yapmak hakkım değil fakat dj lik konusunda oldukça zevkli isimlerden biri..

tansu sana katılıyorum ve ekliyorum işini layıkıyla yapan ve hakkını veren bayan djlerimizden biri thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.