Ilk albümü “For Action” ile geçtigimiz yil büyük bir çikis yakalayan ve Türkiye' nin ilk solo dj albümünü çikaran MTV onayli tek dj Burak Yeter' in toplumsal mesaj içeren ikinci albümü “For Message Volume 2” DSM etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldi.
Küresel isinma adi altinda en iyi parçalarini bir araya toplayan Burak Yeter, parçalarinda duygu yüklü bir tema islerken, toplumsal bir olayi, dayanisma içinde tüm bireylere asilamayi hedefliyor.
Türkiye' de küresel isinma adina yapilan ilk ve tek albüm olma özelligi olan “For Message Volume 2” yok olmasina adim adim yaklastigimiz bir doganin geri kazanilmasi adina bizlere bilinçlendirici mesajlar içeriyor.
Kabullenilmesi zor bir gerçekle yüzyüze oldugumuzu vurgulamaya çalistigini dile getiren Yeter, bunun üstesinden tek basimiza gelemeyecegimizi, herkesin bilinçlenmesi gerektigini söyülüyor.
Albümde yer alan parçalarin içinde dogadan sesler duyabilir ve her birinde kendinizi baska bir yerde, baska bir iklimin içinde hissedebilirsiniz.
Ayni zamanda Çevre ve Orman bakanliginin da katkilarinin bulundugu albümdeki tüm parçalar, Ingiltere'deki SAE studiolarinda gerçeklestirildi.
KÜRESEL ISINMAYA DESTEK AMAÇLI ILK ALBÜM!
Dünya hizla degisiyor;
Felakete adim adim 10 yil kaldi.
Sular yükseliyor.
Küresel isinma buzullari eritiyor.
Alaska’da denize giriliyor.
Dubai’ye kar yagdi.
Aral gölü çöl oluyor.
Rusya soguktan ölüyor.
Kar yiginlari azaliyor.
Bulut ormanlari yigiliyor.
Hastaliklar yayiliyor.
Kurak dönemler uzuyor.
Çiçekler erken açiyor.
Orman yanginlari artiyor.
Okyanuslar isiniyor.
Karbondioksit orani artiyor.
Dünya'nin oksijeni azaliyor.
BY'nin küresel isinma adina Türkiye'de yaptigi ilk albüme bir tugla da sizlerden....