Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Fancy
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

Adres
Fancy
Çalıkuşu Sok. 5
1.Levent / İstanbul
Türkiye

Bölge: Türkiye, İstanbul

Mekan tarzı....: Club

DEKORASYONUNU YENİLEYEN VE HAFTANIN BEŞ GÜNÜ DEĞİŞİK AKTİVİTELER YAPAN FANCY CLUB ÇOK İDDİALI......

Eğlence sektörüne 2005-06 sezonunda giren ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Fancy club,yeni sezonda da iddialı.hizmete girdiği andan itibaren istanbulun en gözde mekanlarından biri olan ve gelen konuklarına neşeli saatler geçirten Fancy,başarısını devam ettirmek niyetinde..

Geçtiğimiz sezon haftada bin 500 ikibin ayda altıbin-sekizbin kişiye hizmet veren mekan,cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin uğrak yeri olmayı başarmıştı.bu sezondada işe mekanın dekorasyonu yenilenerek başlandı.müşterilerin daha nezih bir ortamda rahat etmesi için cinisli mimarlıkla beraber çalışıldı.işletmesini gece hayatının içinden gelen Turgay Işık,Hasan Başkaya,Ali Yıldız veFancy grup un yaptığı Fancy debu yılda haftanın beş günü değişik aktiviteler yer alacak.Salı geceleri özel konsept partiler ,Çarşamba geceleri Berxaund(Berksan) canlı performans, Perşembe geceleri r&b hiphop, Cuma,cumartesi geceleri dj Mehmet aslan

Percission ve dans showlarla özel günlerdeki konsept partileri ile hizmet verecek.

HER,SALI---------------------OZEL.PARTİLER
HER.CARSAMBA-----------CANLI,PERFORMANS,BERKSAN(BERXOUND)
HER-PERSEMBE------------30 KASIM PERSEMBE R&B.NIGHT---Safiye,Dj Jane do Mc micheal
HER CUMA-CMARTESİ---DJ MEHMET ASLAN ,PERCUSSION,DANS SHOWLAR
CLuBBeR
ilk defa duyuyorum bu mekanın adını yinede görülmeye değer bi yer
Loneliness

_AyLiN_
aaa bayıldım dekorasyonuna.Helal olsun ne kadar kaliteli ve marjinal bir yapısı var iç mimarinin.Tebrik ederim güzel olmuş...
Ser-G
ben adını cok duydum da gidemedik daha en kısa zamanda gitmek lazım.kaliteli bir mekan.
jordan23
woot.gif woot.gif woot.gif çok klas bir yerrrmişş
ozzyxpm
mekan kalite zaten o semte kalitesiz bir mekan olucağını da sanmıyorum thumbsup.gif
JJOKERR
Dekarasyon kalite :D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.