Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Fame Club
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness
Adres
Fame Club
İstiklal Cad. Rumeli Han No:88
10000 Beyoğlu-Taksim/İstanbul
Türkiye

Bölge: Türkiye, İstanbul

Mekan tarzı....: Bar, Café, Club

FAME CLUB Açıldı……….

Bu kışa damgasını vuracak eğlence mekanı FameClub Beyoğlu’nda açıldı.

08 Aralık 2006 akşamı ön açılışını gerçekleştiren FameClub iş-sanat ve cemiyet dünyasında birçok isme evsahipliği yaptı. Konuklar yedikleri birbirinden lezzetli yemekler ve enfes müziğin eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

FameClub kendine özgü dekarasyonu yarattığı şık ve sıcak atmosferi ile Beyoğlu’nun vazgeçilmez mekanları arasında yer alacak.

FameClub iki ayrı bölümümüzün toplam kapasite sayısı 750 kişiliktir. Vip lounge bölümümüz (90 kişi) standlar (250 kişi) kapasitelidir. Eğlence tutkunları için yepyeni bir adres olacak.

FameClub’de düzenlenecek olan Dans Geceleri, Olddays 80’li yıllar, Dj Performansları,
Canlı Müzik Performansları, Sürpriz Partiler ve Çılgın Kızlar Dans Show ekibi ile
Çarşamba-Cuma-Cumartesi özel gecelere damgasını vuracak.

Dernek toplantılar, Yaş günleri ve Kutlamalar için Beyoğlu’nun nostaljik ortamında konuklarınızı ağırlayabileceksiniz.

Detaylı Bilgi İçin

Şule SARI
0212-2492969
Loneliness
Mekanla alakalı fotograf ne yazıkki yok...
PapiX
gidilip görülmesi gereken taxim mekanlarından birisi...
konuk seviyesi biraz üst düzeyde olsada müzikleri herkesi aynı seviyeye getirmeye yetiyor...
SeNoLL
finaller bitsin gider görürüz :))
DaRkk
neden d4t ailesi orda buluşmuyoruz
merak ettim şimdi mekanı gitmem şart
ganJa
QUOTE(DaRkk @ 21.01.2008, 16:25) *
neden d4t ailesi orda buluşmuyoruz
merak ettim şimdi mekanı gitmem şart

geç kaldın kuzen fox tan başka biryer görmez oldu gözünüz açılın bi piyasa yapın teehee.gif
quaresma7
görmek lazımm..
zezak
görmek lazımm..
Maniac_Child
Benje görmeye gereq yoq loni dayı gittigi yer güzel yerlerdir.....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.