Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Philippe El Sisi
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Biyografiler
moon

DJ ve Prodüktör Philippe El Sisi, 1984 yılında Mısır'da doğdu. Müzik kariyerine daha beş yaşındayken piyano çalmayı öğrenerek adım atan Philippe,DJ’liğe henüz 15 yaşındayken küçük partilere katılmakla başladı ve 20’li yaşlarında ilk prodüksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi. Küçük yaşlarda öğrendiği piyanonun olağanüstü melodik zenginliği ,kendi melodilerinin ilham kaynağı oldu.

Müzik konusunda profesyonelce eğitim veren okullardan eğitimi sona erdiğinde Theory of Music Sertifikası kazandı ve kazandığı bu sertifika müzik kariyerinde daha profesyonelce adımlar atmasını sağladı.

2008 yılında ‘’Divered Recordingst’’ tarafından düzenlenmiş olan remiks yarışmasında,kendine özgü yorumuyla harmanladığı remiksiyle 1000'den fazla çalışma arasinda birinciliği kazandı.Yaptığı bu remiks çalışması ilk Ep'sını (Never After içeren) Offshore Music' ile imzalamasını sağladı ve remiksi A State Of Trance’in 350.serisinde ünlü ikili Aly & Fila tarafından çalındı.Witness'i de içeren EP’nin Armin Van Buuren tarafından büyük ilgi görmesiyle birlikte Armin’in en iyi parçalarının arasında yer almayı başardı.

Aynı zamanda Offshore'nin çıkardığı Andy Prinz’in ‘’Peovision’’ adlı parçasını remiksleyerek yeniden Armin’in takdirini kazandı ve Armin kendi radyo şovu ‘’ASOT Future Favorite’’te parçaya oy verdi.

Bir müddet sonra İtalya’daki ‘’Sound Engineering SAE'’’i araştırmaya ve Milano ve Mısır arasında hayatını sürdürerek müzik kariyerine dair çalışmalarını bu iki ülkede yapmaya karar verdi.

events

Philippe daha evente katılmadı.

Remixes and releases:

Originals:

Philippe El Sisi - Never After (Original Mix) [Offshore music] December
Philippe El Sisi - Witness (Original Mix) [Offshore music] December
Philippe El Sisi - PLR (Original Mix) [Offshore music] TBA

Remixes:

Andy Prinz feat. Simon - Provision (Philippe El Sisi Remix) [Offshore music] TBA
Vast Vision - Lake of Moons (Philippe El Sisi Remix) [Offshore music] TBA
Misja Hesloot - Yellow Poncho (Philippe El Sisi Remix) [TBA] TBA
FKN feat. Jahala - Can You Feel Me (Philippe El Sisi Remix) [Deep Blue Recordings] TBA
HeatBeat & Detune - Rosary (Philippe El Sisi Remix)[TBA]
Omar Samir - One Life stand (Philippe El Sisi remix) [TBA]

Collaboration:

Philippe El Sisi Vs. Rey - Story Of My Life (Original Mix) [TBA] TBA

Radio Show

The Hour of Power - her ayin ilk pazartesi AH.fm de

www.myspace.com/philippeelsisi
_AyLiN_
Dolu dolu bir paylaşım bu moon.emeklerine sağlık...Pek bilmediğim bir isimdi,sayende öğrenmiş oldum ve araştıracağım isimler arasına aldım.Teşekkürler :)
moon
QUOTE(_AyLiN_ @ 26.11.2008, 09:51) *
Dolu dolu bir paylaşım bu moon.emeklerine sağlık...Pek bilmediğim bir isimdi,sayende öğrenmiş oldum ve araştıracağım isimler arasına aldım.Teşekkürler :)

bende yardimin icin tesekkurr ederim :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.