Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Vogue
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness
Spor Cd. BJK Plaza A Blok K.13 Akaretler
Kategori: Restoran Bar Gece Klübü
Semt: Beşiktaş
Telefon: (0212) 227 44 04
Websitesi: www.istanbuldoors.com
20 Haziran 1997`den bu yana BJK Plaza’nın çatı katında hizmet veren Vogue Restaurant & Bar, açıldığı günden itibaren İstanbul’un en gözde mekanları arasındaki yerini başarıyla koruyor.

Vogue Restaurant & Bar, mönüsü, hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile İstanbul’un seçkin buluşma noktası. 23 yıldır yiyecek-içecek sektöründe dünya çapında araştırmalar yaparak en iyileri belirleyen ‘Zagat Survey’e göre Vogue dünyanın en iyi restaurantları arasında yer almaktadır. Aynı zamanda, 2002 TimeOut Yeme-İçme ödüllerinde İstanbul’un en iyi restaurantı seçilmiştir.

Üç tarafı muhteşem Boğaz manzarası ile çevrili ve mönüsünde dünya ve Akdeniz mutfağından seçilmiş yemekleri bulunduran Vogue Restaurant’da, yemeklerin sunumu da en az lezzetleri kadar önemli. Sushi meraklıları için ise, 70 çeşit sushi alternatifi gerçek tadı ve malzemeleri ile Vogue Restaurant & Bar ‘da tatmak mümkün.

Vogue, aynı zamanda İstanbul`un içeriği en zengin şarap mönüsüne sahip.

Müzik

Ambient, Chill Out, Breakbeat, Pop (Yabancı), House, R&B, Pop (Türkçe),

Yemek Türleri

Türk Mutfağı, Japon Mutfağı, Füzyon,
Swetans
Yakınımda olmasına rağmen buraya halen gidemedim.. En kısa zamanda bunu düşünüyorum..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.