Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: PARKORMAN
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

PARKORMAN, yıllardır 7'den 70'e tüm İstanbulluların eğlence ve dinlence olanaklarını bir arada bulabildikleri, ülkemizin ve dünyanın en iyi sanatçılarını izleyebildikleri, İstanbul'un en büyük ve modern yüzme havuzu, 24 hektarlık bir alana yayılan bakımlı orman ve bahçeleri, restoranlarında çeşitli ülkelerin en gözde yemeklerini tadabildikleri, koşu ve bisiklet parkurları, çocuklara yönelik eğlence olanaklarıyla, kentin içinde bir vaha...

İstanbul'da tüm bu imkânları aynı platformda sunabilen tek mekan olan PARKORMAN, marka değerini benzersiz olmasıyla kanıtlıyor.
Plus Remark'ın 2005 başında yaptığı Voice Of Customer araştırma sonuçlarına göre, konser, festival ve partiler konusunda İstanbul'un en iyi açık mekanı seçilen ve izleyicilerin hayal ettiği konser mekanı sıralamasında bir numaraya yerleşen PARKORMAN, kaliteli, güvenli ve keyifli konser ortamı konusunda da bir numara.

Açıklama
Büyükdere Cad.
Kategori: Bar Gece Klübü
Semt: Maslak
Telefon: (212) 328 20 20
Websitesi: www.parkorman.com.tr
İstanbul’un dört mevsim eğlence ve dinlence hayatının merkez üssü Parkorman üst üste açılan yeni mekanları, orman içindeki havuzu , outdoor aktivite alanları, pub, cafe ve restoranları ile metropol insanının kaçış noktası olmaya aday.

Gargamel
2003-2004 lerde oldugu gibi partiler olsa olmazmı parkormanda gördüğüm ferah mekanlardan biri
Loneliness
QUOTE(Gargamel @ 19.01.2008, 16:13) *
2003-2004 lerde oldugu gibi partiler olsa olmazmı parkormanda gördüğüm ferah mekanlardan biri

kesinlikle katılıyorum dostum....heleki electronica zamanları çok iyiydi cidden!
quaresma7
thumbsup.gif
duman-yak
QUOTE(Loneliness @ 19.01.2008, 16:26) *
kesinlikle katılıyorum dostum....heleki electronica zamanları çok iyiydi cidden!

aynen haklısınız arkadaslar nerde o gunler:(
plathysma
Ünifest için gitmiştim bir kere.. gercekten hem büyük hem de ferah bir mekan.. her tarz organizasyona müsait bi yer bence.. resepsiyondan tutun rock konserine,, dj performanslarına kadar herşey yapılabilir..
cyberugur
bence bu partilerin yapıldığı zamanlarda bile yabancılarla boy ölçüşemiyor
shewa
parkormanda hertürlü organizasyon yapılıyor çok ferah bir mekandır
cataclysmmm
Ben Parkormanı çok seviyorum..

Organizasyonları hep takip ederim mesela 6 Haziran'da Galatasaray'ın partisi var ona gidicem :)
hot_feel
bikeresinde üni fest. olmuştu çok sağlamdı mekan güzel bir keresinde ise miller music factor olmuştu öle gittim
chabalco
QUOTE(Loneliness @ 19.01.2008, 14:26) *

parkorman 'da elektronika off diyorum 4 ayrı sahne koştur birinden birine ... yok Markus şurda, andain burda, above & beyond çıkmış lam koş aşğa ya koş yukarıya 3 gün az gelirdi ... yeminlen
çok özlüyorum inanın ...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.