Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Reina
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

Muallim Naci Caddesi 10
Kategori: Restoran Bar Gece Klübü
Semt: Ortaköy
Telefon: (0212) 259 5919
Websitesi: www.reina.com.tr
Barbara Pensoy'un yaptığı mekanda, kendi restoranı Reina, Dragon, G By Karaf, Itsme (sushi), Köşebaşı, Niş, Park Şamdan, Passion Cafe, ve Spazio hizmet vermekte.

Müzik

Türkçe, Chill Out, Pop (Yabancı), Techno, Pop (Türkçe),

Yemek Türleri

Fransız Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Japon Mutfağı, Çin Mutfağı, Füzyon, Deniz Ürünleri,

trancey
manzarası ve ortamı ile gayet güzel bi yer.sadece manzara yeter..
Loneliness
QUOTE(trancey @ Aug 13 2007, 01:32 AM) *
manzarası ve ortamı ile gayet güzel bi yer.sadece manzara yeter..

katılıyorum...istanbulun zaten en gözde mekanı...manzarasıda anlatılmaz yaşanır.... cool.gif
CLuBBeR
süper bi yer harbidende içine giremedik ama vapurla gördüm genede oda yeter blush.gif
STORM
o fiyatlara bizi yıllarca soymuşlar.çeyreğin çeyreği fiyata mish masch ta süper eğlendik.ama mesele istanbulda eğlenmek ise tamamdır dostlar.1 şişe votka ya 600 tl verdik.65 e ya daha fazla eğlendik.blginize
CoRTeZz
reina yı gormedım ama dayım takılır anlattı bıraz cok mukemmel bır mekanmıs nasıpse gıdecegım:P
SHIVERS
Mekan cok güzel ama tarzım degil bu tarz mekanlar cool.gif
ganJa
bozmasın bizi ..(;
quaresma7
girmek nasıp olmadı kısmet:)
kIvO
Mekan Dediğin Böyle olur...
RedLight
Bi girsek yazacazda buraya birşeyler bi giremedik :D:D:D
cyberugur
Böle üst düzey mekanlara girince sanki içimdeki trance aşkı ölüyor gibi geliyo bana nedense bilemiyorum.Yani daha orta kalite bi mekanda daha çok kıprdanıyorum
RicHRicH
Eglence Mekan ı diince akla gelen iLk yer diyebilirim qüsel eqzotichk ortamı war .. katkat olması da ayrıca bir qüsellik sadelik wermiş mekan a ..
4sviksi

CLUB VİCİ

Yeni Mudanya Yolu 7.Km Çağrışan Mevkii. BURSA
tel:0 224 244 7373
tech-ill
reina ya gündüzde osla giren biri olarak ( müdürünü tanıorum ordan yani, hala çalışıomu bilmem,) şunu diyebilirim tek kelime ile süper biyer. tiestonun gelip dayımın oğlununda onunla resim çektirdiği yer ühühühü :((((
shewa
ah reina ahh bir girmek nasip olmadı bir gircem bir daha çıkmicam zaten :pepper:
clubberman
reina güzel bir mekan ortamda fenaaaa
hawker
manzarası yeter gerçekten :)
kaan demirel
çalmak isterdim:D CITY IN TRANCE BY KAAN DEMIREL :D
ozzyxpm
1 kere girme şansım oldu arkadaş grubuyla ama beni açmadı rahat olamadım mekana laf yok içeriye alınan müşterisinden tutun kapıdaki güvenliğine kadar 10 numara ama taksimde bir clup da nedense daha rahat oluyorum ben................ thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.