Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Tech-iLL - Love is an Angel
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Sizden Gelenler > Üye Parçaları
tech-ill
Tech-ill - Love is an Angel

Kullanılan Program: FL Studio

Yapım Süresi : 4 gün

Süre : 05:50 dk

Boyut : 8,03 MB

Dinlemek veya indirmek için aşağıdaki download yazısına tıklayınız.
DOWNLOAD
DJ Zeus
Dostum emegine saglik
gercekten harika bir parca bu
yenilerini bekliyoruz:)
RicHRicH
güzel track olmus dostum eline saglık FL de bu tarz melodiler agırlık werıo zaten =) ama gusel olmus
tech-ill
QUOTE(DJ Zeus @ 24.11.2008, 01:46) *
Dostum emegine saglik
gercekten harika bir parca bu
yenilerini bekliyoruz:)

QUOTE(RicHRicH @ 24.11.2008, 12:13) *
güzel track olmus dostum eline saglık FL de bu tarz melodiler agırlık werıo zaten =) ama gusel olmus

yorumlar için çok teşekkürler. bu tarz melodinin ağırlık vermesinden çok ben böyle istediğim için böyle oldu. yoksa fl studio istemediğim kadar esnek. :=)
ozzyxpm
tebrikler ilker bugün 3. kez dinliyorum çok iyi olmuş cidden devam böyle thumbsup.gif
Josh Tyerr
Parçan güzel olmuş Tech-ill bu konuda tebrik ederim seni. Fakat şarkı biraz sade olmuş gibi geldi bana. Extradan birkaç melodi daha içermesi gerektiğini düşünüyorum.
tech-ill
evet haklısın josh tyerr. bu konuda zorlanıyorum. sanırım aceleci davrandığım için bu gibi problemler ile kaşılaşıyorum. dinlediğin ve yorum yaptığın için teşekkürler. Ozan abi gelicez inşallah yavaş yavaş daha çoook genciz :=)
Josh Tyerr
QUOTE(tech-ill @ 25.11.2008, 14:02) *
evet haklısın josh tyerr. bu konuda zorlanıyorum. sanırım aceleci davrandığım için bu gibi problemler ile kaşılaşıyorum. dinlediğin ve yorum yaptığın için teşekkürler. Ozan abi gelicez inşallah yavaş yavaş daha çoook genciz :=)

Evet sanırım aceleci darandığın konusunda haklısın. Yapım süresine bakılırsa 4 Gün yazıyor. Bir şarkıya zaman olarak verdiğin emeğe bakılırsa kötü bir durum bir şarkı daha fazla zamanı hakketmesi gerektiğini düşünüyorum tıplı saturn şarkısına erdiğin önem gibi. Fakat böyle kısa bir süre içinde böyle güzel bir şarkı yapmak tebrik edilecek bir durum.
tech-ill
çok doğru söylüyosun. bundan sonra en az 15 gün, normal süre ise 1 ay yapıcam.
RicHRicH
dostum yanlıs anlama fl nin nasıl bir program oldugunu bizde bilioruz :) calısmaların bu melodi de hep deisik sound degısık kick ama gayet gusel wee basarılı Ipod umda yerini aldı
tech-ill
QUOTE(RicHRicH @ 25.11.2008, 16:03) *
dostum yanlıs anlama fl nin nasıl bir program oldugunu bizde bilioruz :) calısmaların bu melodi de hep deisik sound degısık kick ama gayet gusel wee basarılı Ipod umda yerini aldı

evet yanlış anlamışım rolleyes.gif aslında aynı vuruşları veya yapıları kullanmamdaki amaç biraz tarz oturtmak istiyorum. tarz sadece sesle de olmuyor. kullandığın ağırlıklı notalar da tarzının bir parçası. örneğin armin diyez ve bemol notaları çok kullanıyor. tiesto ise düz bildiğimiz do re mi gibi notaları kullanıyor ağırlıklı olarak. senin de bildiğin gibi yapacağın tarzı iyi bilirsen daha kolay gelişme kaydediyorsun. asıl amaç bu yönde. notalara ve vuruşlara alışma sürecim desem daha doğru olur. gelişmek ise yorumlarınızın da yardımıyla olacak. yorumun için tekrar çok sağol faydası oldu thumbsup.gif
GetMoreMusic
Gerçekten Çok güzel Parça Eline Sağlık :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.