_AyLiN_
20.11.2008, 22:07
Sevgili D4T Üyeleri;
Yirmi beşinci yayınımızı da başarıyla gerçekleştirdik. Dinleyen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz.
Sıra geldi yirmi altıncı yayınımıza... Değerli arkadaşlar 26.yayınımızda sizlerden gelen yoğun istek üzerine yeniden özel bir Trance Gecesi düzenlemeye karar verdik. Bu özel yayında
Ozzyxpm, Clubber , Dirty C ve X Mania arkadaşlarımızın sizler için hazırlayacakları, Trance türevindeki en özel parçalardan oluşturacakları setleri gece boyunca sizlerle paylaşacağız.
Kullanacakları parçaları DJ arkadaşlarımızın kendileri seçecekleri için bu hafta dinleyici olarak bizleri yalnız bırakmamanız bizim için yeterli olacaktır. Bu çok özel yayına tüm D4T Camiasını bekliyoruz...
Radyo D4T'nin Kaliteli ve Güçlü Ritimleriyle Yaşamınızda Farklılık Yaratın !!!
_AyLiN_
20.11.2008, 22:26
Güzel ve kaliteli bir yayın olacağından adım gibi eminim.Flyer çalışmalarında bana yardım eden ve emek sarfeden arkadaşım exlucifer/clubber a sonsuz teşekkürler....Tüm D4T Ailesini bu keyifli yayına bekliyoruz.
ozzyxpm
20.11.2008, 22:28
trance sessions 2 cok güzel nice sessionslara diyelim clubber dırty ve xmania ya da başarılar dilerim merakla bekliyorum track listlerini....
exlucifer
21.11.2008, 02:00
ben teşkkr ederim aylin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.geriye salı günün beklemek kaldı güzel ve kaliteli bi yayın olucak bundan şüphem yok
Destek için teşekkür ederim
_AyLiN_
21.11.2008, 06:34
Sadece tek kişi değil 4 kişinin emeği geçecek,desteğimiz tek kişiye değil herkese....Bu program ekip çalışması olarak anlaşılsın arkadaşlar.Kısaca X mania 4 kişi var..4 kişi.güzel bir program olacak.
Bende beraber çalacağım arkadaşlarıma teşekkür ederim.Ayrıca flyerı hazırlayan ve emek veren arkadaşlarada.Çok güzel bir flyer olmuş emeklerinize sağlık arkadaşlar.
QUOTE(_AyLiN_ @ 21.11.2008, 04:34)

Sadece tek kişi değil 4 kişinin emeği geçecek,desteğimiz tek kişiye değil herkese....Bu program ekip çalışması olarak anlaşılsın arkadaşlar.Kısaca X mania 4 kişi var..4 kişi.güzel bir program olacak.
Selam
Ben bişey demedim ki destek için tekrar teşekkür ederim dinliyiciler olarak demek istedim
Arkadaşlar herkez hazirmi ??:D
Loneliness
25.11.2008, 18:17
hazırız tabi akşam kulağım sizde olacak...
_AyLiN_
25.11.2008, 18:32
Sevgili D4T üyeleri keyifli ve kaliteli yayınımıza başlamış bulunmaktayız.Öncelikle Ozzyxpm sizlerle olacak ardından X Mania arkadaşımızın setini sizlerle paylaşacağız ve sonrasında Clubber arkadaşımızın setini yayınlayacağız.Hepinize keyifli dinlemeler...
_AyLiN_
25.11.2008, 18:43
01-Andrelli & Blue Feat. Hila - Transparent (Original Mix)[Coldharbour Recordings]
02-Jon o'Bir Feat. Emi - Do it Again (Duderstadt Progressive Mix)[Vandit Digital]
03-Ferry Corsten - Black Velvet (Original Mix)[Flashover Recordings]
04-Headstrong Feat. Shelley Harland - Helpless (Emilio Fernandez Mix)[Sola Records]
Gecemizin ilk 4 parçası arkadaşlar.Radyomuza kulak verin mükemmel parçalar mükemmel setler var sırada...
_AyLiN_
25.11.2008, 19:19
Summit Of Passion Episode : 2 Mixed By Ozzyxpm
01-Andrelli & Blue Feat. Hila - Transparent (Original Mix)[Coldharbour Recordings]
02-Jon o'Bir Feat. Emi - Do it Again (Duderstadt Progressive Mix)[Vandit Digital]
04-Headstrong Feat. Shelley Harland - Helpless (Emilio Fernandez Mix)[Sola Records]
05-Oceanlab - Breaking Ties (Martin Roth & Maor Levi Mashup)[CD-R]
06-Keemo & Tim Royko Feat. Cosmo Klein - Beautiful Lie (İnpetto Mix)[Yamabooki]
07-Mr.Sam & Andy Duguid Feat.Solarstone -Hold My Breath (Andy Duguid Mix)[Black Hole Recordings]
08-Sia - Buttons (Markus Schulz Coldharbour Mix & Dub -Markuz Schulz Mashup)[CD-R]
09-John Askew Feat. Senadee - Nothing Left Between Us (Duderstadt Vocal Mix)[Kill The Lights]
10-Ronski Speed - Revolving Doors (Club Mix)[Euphonic]
11-Andy Duguid Feat. Donna & Anthony - My Number(Original Mix)[Black Hole Recordings]
12-Coldplay - Viva La Vida (Mike Koglin Mix)[CD-R]
13-The Killers - Human (Armin Van Buuren Club Mix)[Black Hole Recordings]
_AyLiN_
25.11.2008, 19:20
Sırada X Mania arkadaşımızın seti var arkadaşlar,dinlemeye devam edin harika parçalarla yayınımıza devam ediyoruz...
FlashDance
25.11.2008, 19:28
cookk iyi yayın....devammm
_AyLiN_
25.11.2008, 20:05
Summit Of Passion Episode : 2 Mixed By X Mania
1-Aquateca - Azure (Original Mix)
2-BT - Force Of Gravity (Ferry Corsten Remake)
3-Tom Colontonio-Atlantic City
4-Vincent de Moor - Worlds Of Doubt (Dj Shah Tribute Remix)
5-Darude - In The Darkness (Mike Shivers Catching Sun Dub)
6-Ferry Corsten - Radio Crush (Original Extended Mix)
7-John Marks vs The Moon - Tracking Reworked
8-Anton Firtich - Rain Over The Ocean (Original Mix)
9-Matt Abbott, Optima - Absolution - Everwake Remix
10-Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix)
11-Bobina - Spinning
_AyLiN_
25.11.2008, 20:05
Bu mükemmel setlerin ardından son olarak Clubber arkadaşımızın setini dinleyeceğiz.Yayınımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.
_AyLiN_
25.11.2008, 20:54
Summit Of Passion Trance Sessions Episode : 2 Mixed By Clubber
1. Nisha - Spirit Of Ha'
2. Unity Street - Say Ho! (Original Mix)
3. Airwave - Urban Touareg (Vocal Mix)
4. Steve Anderson - Neve (Original Mix)
5. Steve Allen And Ben Alonzi Vs Soundborn - Slipped Away (Eldritch Project Remix)
6. ID-ID
7. Carl B feat. Blue Foundation - Sweep
8. ID-ID
9. Carl B feat. Breaking Benjamin - The Diary Of Jane (Sean Tyas Rework)
10. Erander - Yoraly (Oliver Carr Remix)
11. ID-ID
_AyLiN_
25.11.2008, 20:55
Bu güzel yayın için tüm emek harcayan dostlarıma teşekkür ederim.Mükemmel setlerdi,hepiniz çok iyiydiniz,yürekten kutluyorum sizi.İyi ki varsınız arkadaşlar,sağolun varolun...
mükemmel programlarımızla sonraki haftalarda da beraber olmak dileğiyle...Dinleyen tüm d4t üyelerine sonsuz teşekkürler...
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 17:19)

Summit Of Passion Episode : 2 Mixed By Ozzyxpm
05-Oceanlab - Breaking Ties (Martin Roth & Maor Levi Mashup)[CD-R]
06-Keemo & Tim Royko Feat. Cosmo Klein - Beautiful Lie (İnpetto Mix)[Yamabooki]
07-Mr.Sam & Andy Duguid Feat.Solarstone -Hold My Breath (Andy Duguid Mix)[Black Hole Recordings]
08-Sia - Buttons (Markus Schulz Coldharbour Mix & Dub -Markuz Schulz Mashup)[CD-R]
09-John Askew Feat. Senadee - Nothing Left Between Us (Duderstadt Vocal Mix)[Kill The Lights]
10-Ronski Speed - Revolving Doors (Club Mix)[Euphonic]
11-Andy Duguid Feat. Donna & Anthony - My Number(Original Mix)[Black Hole Recordings]
12-Coldplay - Viva La Vida (Mike Koglin Mix)[CD-R]
13-The Killers - Human (Armin Van Buuren Club Mix)[Black Hole Recordings]
Tek kelime nefis kardeşimin seti femaleler yıktı beni :)
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 18:54)

1. Nisha - Spirit Of Ha'
5. Steve Allen And Ben Alonzi Vs Soundborn - Slipped Away (Eldritch Project Remix)
6. ID-ID
8. ID-ID
11. ID-ID
eline saglik kardeşim yikimdi
ellerinize saglik arkadaslar, guzel bir gece yasattiniz bize. ozzyxpm, xmania, clubber tesekkurler
exlucifer
25.11.2008, 20:58
ozanın ve ismailin setleri mükemmeldi mükemmel bi mixing ver track sıralaması die bilirim tonlamarada süperdi gerçekten keyifli bi gece geçirdim herkese teşkkr ederim unutulmaz bi geçeydi aylin doğum gününü bidaha kutlayım nice mutlu senelere iyiki varsın doğum günün kutlu olsun :)
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 16:43)

Gecemizin ilk 4 parçası arkadaşlar.Radyomuza kulak verin mükemmel parçalar mükemmel setler var sırada...
eline saglik aylin bu programda senin emegin daha çok
Loneliness
25.11.2008, 21:06
nazar değmesin...
_AyLiN_
25.11.2008, 21:09
Öyle deme ismail,birlikten kuvvet doğar.Siz kabul etmeseniz ben tek başıma ne yapabilirim allah aşkına...Siz istiyorsunuz siz yapıyorsunuz biz de aracı oluyoruz o kadar. :)
ozzyxpm
25.11.2008, 21:21
QUOTE(Xmania @ 25.11.2008, 21:56)

teşekürler hocam
ozzyxpm
25.11.2008, 21:22
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 21:05)

Summit Of Passion Episode : 2 Mixed By X Mania
1-Aquateca - Azure (Original Mix)
2-BT - Force Of Gravity (Ferry Corsten Remake)
3-Tom Colontonio-Atlantic City
4-Vincent de Moor - Worlds Of Doubt (Dj Shah Tribute Remix)
5-Darude - In The Darkness (Mike Shivers Catching Sun Dub)
6-Ferry Corsten - Radio Crush (Original Extended Mix)
7-John Marks vs The Moon - Tracking Reworked
8-Anton Firtich - Rain Over The Ocean (Original Mix)
9-Matt Abbott, Optima - Absolution - Everwake Remix
10-Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix)
11-Bobina - Spinning
kesinlikle senin setin de mükemel mixingine hayranım zaten 4*4 lük set çıkarmışsın tbrikler....
ozzyxpm
25.11.2008, 21:22
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 21:54)

1. Nisha - Spirit Of Ha'
6. ID-ID
8. ID-ID
11. ID-ID
çok güzel ve kaliteli bir setti tbrikler....
ozzyxpm
25.11.2008, 21:23
QUOTE(_AyLiN_ @ 25.11.2008, 21:55)

Bu güzel yayın için tüm emek harcayan dostlarıma teşekkür ederim.Mükemmel setlerdi,hepiniz çok iyiydiniz,yürekten kutluyorum sizi.İyi ki varsınız arkadaşlar,sağolun varolun...
mükemmel programlarımızla sonraki haftalarda da beraber olmak dileğiyle...Dinleyen tüm d4t üyelerine sonsuz teşekkürler...
bende kendi adıma başta sana teşekür ederim bu güzel yayın ve program için ardından bütün d4t üyelerine bizi yanlız birakmadıklari için
ozzyxpm
25.11.2008, 21:24
QUOTE(moon @ 25.11.2008, 21:58)

ellerinize saglik arkadaslar, guzel bir gece yasattiniz bize. ozzyxpm, xmania, clubber tesekkurler
teşekürler kulaklarına sağlık
ozzyxpm
25.11.2008, 21:24
QUOTE(Loneliness @ 25.11.2008, 22:06)

nazar değmesin...

QUOTE(Xmania @ 25.11.2008, 20:56)

benide male'ler yikti
DJ Zeus
25.11.2008, 21:34
Yayinin hepsini dinliyemesemde gercekten olagan ustu bir calisma. Setlerde parcalarin dizilisi gecisler effektler vokaller gercekten muhtesemdi. Emegi gecen ve bu calismada yer alan butun herkesin ellerine kollarina saglik.
Josh Tyerr
25.11.2008, 21:37
Yayının sadece birkaç saatini dinleyebildim ve gerçekten mükemmel gidiyordu. Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederim güzel bir yayındı.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.