Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Club Elhamra
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness
Taksim’den Tünel’e uzanan Grande Rue de Pera’nın tek doğu esintili binası Elhamra 1923 Yılında İlk Sinema sonra tiyatro salonu şimdi ise 1923 deki tarihi dokuya sadık kalınarak Club olarak Kullanılmaya başlanmıştır.
“Club Elhamra” organizasyondaki başarısını ve hizmet kalitesini, teknik alt yapıyla da profesyonelce birleştirmiş bir canlı performans mekanıdır.

“Club Elhamara”, 5 m. tavan yüksekliğine ve 1500 kişi dinleyici kapasitesine sahiptir. Salonun teknik özellikleri sayesinde, daha önce Taksim-Beyoğlu civarında sahne almamış sanatçı ve grupların Modern alt ve üst yapısının dışında gerçekleştirilecek organizasyonlarla da fark yaratmak için tasarlanan mekan, teknik özellikleri açısından da bir çok ilke imza atıyor.

http://www.clubelhamra.com

Mekanın Fotoğraflarını bulamadım...
Loneliness
Tarkan ve Hassanın etkinliğine gitmiştim. Mekanı beğenmemiştim açıkcası. thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.