Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Leon Boiler - Pictures
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
fAtaL SenSe
ALBUM CIKTI HAYIRLI OLSUN thumbsup.gif

Leon Bolier - Pictures

Artist(s): Leon Bolier
Title: Pictures
Genre: Trance
Record Label: 2 Play Records
Catalogue Number: 2PLAYCD-001
Source: WEB
Quality: 320kbps avg / 44.1KHz / Full Stereo
Duration: 02:18:46 (318.MB)
Release Date: 29-09-2008
Download Store: http://beatport.com

Tracklist

CD1

1: Leon Bolier - Huachinango (Original Mix) 1:39
2. Leon Bolier - Off Shore (Original Mix) 8:50
3. Leon Bolier - Darling Harbour (Original 4:24 Mix)
4. Leon Bolier - Dnipro (Original Mix) 6:09
5. Leon Bolier Feat Simon Binkenborn - I 5:51 Finally Found (Original Mix)
6. Leon Bolier - XD (Original Mix) 7:02
7. Leon Bolier - Interludium (Original Mix) 2:50
8. Leon Bolier - Meditate (Original Mix) 6:38
9. Leon Bolier - YE (Original Mix) 8:04
10.Leon Bolier - Beyrouth (Original Mix) 4:48
11.Leon Bolier - Ocean Drive Boulevard 6:44(Original Mix)
12.Leon Bolier Feat Jady Mayne - Longing For 2:23 (Original Mix)

CD2

13.Leon Bolier - Singapore (Original Mix) 7:32
14.Leon Bolier - Summernight Confessions 3:51 (Original Mix)
15.Leon Bolier & Daniel Wanrooy - Lust 5:46 (Original Mix)
16.Leon Bolier & Astrid - Crazy People 6:44 (Alternative Mix)
17.Leon Bolier & Galen Behr - Acapulco 6:53 (Original Mix)
18.Leon Bolier - Poseidon (Original Mix) 8:01
19.Leon Bolier & Jonas Steur - Lost Luggage 4:51 (Original Mix)
20.Leon Bolier Vs Cliff Coenraad & Thomas 6:33 Hagebeek - Dirtbiter (Original Mix)
21.Leon Bolier & Global Illumination - 7:11 Portraits Of Spain (Original Mix)
22.Leon Bolier & Sied Van Riel Feat Maria 7:11 Georgiou - Exhibit (Original Mix)
23.Leon Bolier & JOOP - Strike One (Original 6:37 Mix)
24.Leon Bolier - Artefakt (Original Mix) 2:14

Bu albumde Fine Taste, Joop, Sied van Riel, Orjan Nilsen ve Global Illumination gibi unlu ve basarılı isimlerle birlikte çalışmış ;)
PureFly
çok merak ediyorum bu albümü.mutlaka en kısa sürede indirmem gerekli.2008 'in en iyi albümlerinden olduğunu şimdiden söyleyebilirim.
PureFly
Leon Boiler hakkında söylenecek çok fazla söze gerek yok.Trance müzik camiasına kendini ispatlamış,yetenekli ve de başarılı bir dj ve prodüktör.
"Pictures" artist albümü ise uzun zamandır beklenen bir albümdü ve nihayet çıktı.Albümün geneline baktığım zaman,klasik Leon Boiler tarzını görüyorum.
Yumuşak bir sound,sürükleyici melodiler ve de trance ruhu albümün derinliklerine işlemiş.Birçok isim 10-12 şarkıyla albim yaparken,Leon'un 24 şarkıdan oluşan
bir albüm yapması takdire şayen.Uzun bir zaman diliminde ve titiz bir çalışma sonucunda hazırlandığı belli.Albümüm isminin "picture" olmasıda bence oldukça
iyi bir seçim.Albümün her bir şarkısı tıpkı bir resim karesi gibi.Sanırım Leon,bu anlamda hayatını iyi resim etmiş.Tek sevmediğim şey var albümde.O da kapak
resmi.Daha iyi bir resim seçilebilirdi.Şarkı değerlendirmelerine gelirsem,herşeyden önce 4/4 lük bir artist albüm olmuş.Tüm şarkılar orjinal versiyonu ile sunulmuş.
Bu da bize ilerde bu albüme diğer djler tarafından çok fazla remix yapılacağını gösteriyor.Ya da büyük ihtimale bu albüme bir remix albüm Leon tarafından gelir
diye düşünüyorum.

Huachinango:Güzel bir intro.Kısa olması ayrı bir güzel.Albüm girişlerinde "intro"ların uzun olmaması daha güzel diye düşünüyorum.

Off Shore:Güzel intronun devamı gibi.Albümün genel soundunu özetleyen bir şarkı."Klube girersin ve o anda çalan şarkıdır"Warm up tadında ;)

Darling Harbour:Biraz sönük geldi bana.Albümde yeri yanlış izlenimi verdi bana.

Dinipro:3.şarkı olmadan direk 2.şarkıdan sonra bağlansa daha hoş olurdu.Sürükleyici bir parça olmuş.Albümün lokomotiflerinden.

I finally found:Çok uygun bir sıraya vokal şarkı koymuş.Eğlenceli bir şarkı.İnsana umut veriyor.Zaten adı yeter."sonunda buldum"Kapalı havalarda dinlemek
güzel ki ben bu albümü dinlerken ve de yorumlarımı yazarken dışarıda kapalı ve yağmurlu bir hava vardı.Şarkının sonuna doğru melodi bana başka bir şarkıyı
çağrıştırdı.Ama çıkaramadım.

Xd:Şarkı 3.dakikadan sonra başlıyor.Biraz daha kısa olabilirdi.

Interludium:Ara bir intro tadında.Devamı gelebilirdi.

Meditate:İsmini yansıtan bir şarkı.(Meditasyon) Albümün en dikkat çekici ve başarılı şarkılarından.Bir remix gelmesi kuvvetle muhtemel.

Ye: Meditate ile bağlantısı süper olmuş.Albümün dinamik şarkısı.Dinlerken "yeah yeeee" diyebilirsiniz ;) Klasik Leon soundu.

Beyrouth:Melodisi çok hoş,yumuşak ve de hisli.("Beyrut" şarkısını dinleyince Türk Telekom'um Lübnanlı ortaklarını anımsadım ve de 2 gündür hiç bir neden
olmadan kesilen/düşen sözüm ona hızlı internet bağlantımı.Aklıma gelmişken sitemimi paylaşmak istedim)

Ocean Drive:Albümün en iyi 3 şarkısı arasında sayabilirim.

Longin For:Vokal çok iyi.Gitar kullanılması ayrı bir güzellik katmış.Keşke daha uzun olsaymış.

Singapore:Mistik,uzak,gizemli,ulaşılmaz.

Summernight Confessions:Herkesin bildiği Leon klasiği.Tek kelime=Süper

Lust:Is anyone out there? Leon in da club ;))

Crayz People : Güzel bir colloboration çalışma.(işbirliği)Gerçekten albümde bir alternatif.

Acapulco: Galen Behr ile ortak çalışması.Aslında Galen Behr'i beğenmem ama bu şarkıda iyi iş çıkarmışlar.Bu şarkı için albümde ilk 5'te diyebilirim.

Posedion:Çok başarılı.Bir düş misali.Kapa gözlerini ve derinlere dal.Melodi şahane.

DirtBiter:3'lü bir çalışma ama benim müzik zevkime pek hitap etmedi.Belki gelecek bir remix olursa farklı bir tadı çıkar.

Portraits of Spain:3.dakikadan sonrasını beğendim.İnce ve hoş tınılarla süslenmiş bir melodi.

Exibit:Sied Van Riel'in mixing başarısının yanında Maria'nın dikkat çekici vokalleri popüler radyo istasyonlarında bile çalınacak bir şarkı ortaya çıkmasına neden olmuş.

Strike One: Joop eniştemizle beraber çalışmışlar ;) Derin bir şarkı.

Artefakt:Albümün en son şarkısı.Rüya bitti.Hadi kalk! wake up!

Kısaca yılın iddialı albümlerinden biri.10 üzerinden 8,5 verebileceğim bir albüm.
fAtaL SenSe
ben bu senenin en iyi albumu diyorum kısaca. ve kimseninde hakkını yedigimi dusunmuyorum acıkcası ;)
ozzyxpm
furkan sana katılıyorum arminin above beyondun ve ferrynin albümleri yanında bencede en iyisi leonun albümü her yönüyle iyi düşünülmüş ve uygulanmış leonu tebrik ederiz sanırım ilk albüm olduğu içinde üzerinde cok durmuş düşünmüş ve ortaya muazam bir albüm cıkmış..... leondan sonra andy duguidin albümü geliyor benim için...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.