Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: A State Of Trance 2008 (Mixed by Armin van Buuren)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
ozzyxpm

CD1
1. Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (First State Remix)
2. DJ Tatana - Spring Breeze (Martin Roth SummerStyle Remix)
3. Mike Foyle - Bittersweet Nightshade
4. M6 - Amazon Dawn
5. Andy Moor - Fake Awake (The Blizzard Remix)
6. Blake Jarrell - Punta Del Este (Beach Mix)
7. Benya feat. Penny Nixon - Serendipity
8. Ohmna - Satori Waterfalls
9. Signalrunners & Julie Thompson - These Shoulders
10.Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper - Vampire
11.Julian Vincent feat. Cathy Burton - Certainty (Mark Otten Dub)
12.Tenishia feat. Tiff Lacey - Burning From The Inside (Tenishia's
Burning Dub)
13.Mr Sam feat. Claud9 - Cygnes
14.Lange feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)

CD2
1. Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Intro Tech Dub)
2. Sunlounger feat. Zara - Lost (Club Mix)
3. Offer Nissim - For Your Love (Sied van Riel Remix)
4. Ilya Soloviev & Paul Miller - Lover Summer (Orjan Nilsen Remix)
5. Markus Schulz - The New World
6. Robert Nickson & Daniel Kandi - Rewire
7. Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup - No More Alone
8. The Thrillseekers feat. Fisher - The Last Time (Simon Bostock
Remix)
9. Stoneface & Terminal - Blueprint (Club Mix)
10.DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly & Fila Remix)
11.Andy Blueman - Time To Rest (Live guitar by Eller van Buuren)
12.Thomas Bronzwaer - Certitude
13.8 Wonders - The Return
14.Jochen Miller - Lost Connection
15.Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In and Out of Love
(Richard Durand Remix)

Arminin beklenen albumu sonunda cikti track listi aylar oncesinden beli olan albumu nihayet dinleme sansi bulduk track list 2 cd icinde oldukca iyi hazirlanmis fakat ben arminin performansini pek beyenmedim daha iyi olabilirdi bence ya zaman acisindan sikinti yasadi yada onem vermedi bilemiyorum ama ortaya yinede dinlenebilir guzel 2 cd lik bir album cikmis. Tracklere gelince 1 cd de dikat ceken Andy Moor - Fake Awake (The Blizzard Remix) i cok merak ediliyordu gercekten guzel remix cikmis blizzardan Blake Jarrell - Punta Del Este (Beach Mix) ,Ohmna - Satori Waterfalls , Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper - Vampire ,Tenishia feat. Tiff Lacey - Burning From The Inside (Tenishia's 6:00Burning Dub) ve Mr Sam feat. Claud9 - Cygnes 2cd de Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Intro Tech Dub), Offer Nissim - For Your Love (Sied van Riel Remix), Markus Schulz - The New World , .Andy Blueman - Time To Rest (Live guitar by Eller van Buuren) oldukca iyi parcalar thumbsup.gif
PureFly
Armin' de diyecek sözüm yok.3 büyüklerden tarzını değiştirmeyen bi tek o kaldı desem yanlış olmaz sanırım.Asot'lar trance tarihine geçti bence.Sektörü takip etmekten zorlananlar hiçbişey yapamıyorlarsa asotları takip etsinler yeter.Yılın en iyi track ve remixleri bu albümde toplanmış.
TiesTo4Life
Bakalım Zevk Alıcakmıyız...!

Bu arada
arkadaşlar armin van buurenin radio showundaki jingleda ''Your Listening A State Of Trance bilembe bilmebe '' o bilmembeyi bilen varmı aramızda...
baran
albümü dinledim be tek kelimeyle süper çok güzel şarkılar var doğru solemek gerekirse isos 7 den daha üstün bir mix complation
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.