Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Trentemoller
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Müzik > Dance4Trance Uploads
kobege
Trentemoller

Electronik müziğin yeni ilahı olma yolunda yürüyen Trentemoller gitar, bas, celesta, glockenspiel, melodica ve musicbox çalabiliyor. Hangi elektronik müzik tarzına elini atsa güzel birşeyler çıkartıyor. Royskopp ve Pet Shop Boys için yaptığı remixlerle adından sıkça söz edilen Trentemoller, 2005 yıl sonu anketlerinde best producer, best remixer ve best newcomer olarak ilan edilen Danimarkalı yapımcı Anders Trentemoller, 2004/2005 yılları arası Audiomatique, Out of Orbit, 3rd Floor veya Tic Tac Toe labellarıyla çalışdıktan sonra Poker Flat le beraber 3 başarılı single çıkardı.

bendeki beğendiğim parçalarını yükledim buyrun...umarım beğenirsiniz...

link
Swetans
Bilmezmiyim özellikle Royksopp gurubunun "what is else is there" parçasına yapmış olduğu remixi benim çok hoşuma gitmişti.. Hatta bu adamı yani kendisi Danimarkalı oluyor, İstanbul'a konser için geldiğinde kafası güzel olmalıki bütün alet ve enstrümanlarını taksiciye kaptırmıştı :D hehehe

Bu arada paylaşımın için teşekürler!
kobege
ya o parçasını koymamısım sonradan farkettim...herkesten özür diliyorum ama içindekiler de bir o kadar güzeol... cool.gif keşke istanbulda konser verebilseydi...
Swetans
daha önce konseri oldu istanbulda, bakalım şimdi gelecekmi gelirse muhakkak haber veririm!
Hehe o parça unutulurmu be aklın neredeydi koyarken :P
kobege
akıl makıl kalmadı walla...bi daha gelirse partnerim olur musun ? yanlıs anlasılmasın haa tongue.gif
Swetans
Haaha bakalım ne zaman geliyor tarihte önemli
PicaLLo
tnxxx bro...
Loneliness
aaa ben bunu nasıl görmemişim merak ettim şimdi..
Loneliness
link uçmuş konu kilit!!
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.