Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Aly & Fila - Future Sound Of Egypt 044 (18.08.2008)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Müzik > Radyo Showları > Future Sound of Egypt & Spiritual Moment
RicHRicH
Aly & Fila - Future Sound of Egypt 044 (18.08.2008)

01. Chosc - Memories of Ibiza (MxP Project Remix) [Real Legacy]
02. Paul van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin - New York City (Super8 & Tab Remix) [High Contrast]
03. Immoral Monkeys - Portobello (Adam Nickey Remix) [Perceptive]
04. Grenz & Burian - Loveshy [Eve]
05. Faruk Sabanci & Nurettin Colak - Anatolian Emotions (Original Mix) [CDR]
06. Tenthu - Purple Sands (Alive Stone Remix) [CDR]
07. John Huijbers - The Day Before (Icone Remix) [Alter Ego Digital]
08. Jerom - Eyes of an Angel (Original Mix) [Bittersweet]
09. Reminder feat .Alynn Carter - Fortitude (Carl B Remix) [Afterglow]

Teşekkürler Aly & Fila

http://rapidshare.com/files/138327835/Futu...08-08-19-PS.rar

Faruk Sabancının Anatolian Emotions Parçasını da Çalması Böyle Büyük İki Dj in Onur Verio Tessekurler Aly & Fila
Loneliness
hoş güzelde bunun müzik genel bölümünde ne işi var sefa...abartma abicim çalsınlar geçende tarkanın şarkısını caldı club lifeda ne yapalım anasayfayamı alalım onuda? çok sıradan normal hatta sıklıkla olmasını istediğimiz görüntüler bunlar...Bugün faruk olur diğer gün mehmet olur...Bizim insanımız olsunda gurur duyarız ama abartmadan thumbsup.gif
RicHRicH
abi tarkanla faruk u da bit tutmamamız lazım smdi ama :D
Josh Tyerr
Hangi Türk isim olursa olsun Aly & Fila gibi büyük isimlerin biz Türk lerin parçalarına setlerinde yer vermesi gurur verici. Faruk Sabancı eski bir arkdaşımızdır kendisini gerçekten tebrik ediyorum genç yaşına rağmen iyi iş çıkarmış. Tabi başta Faruk un ismi yazıyor diye Nurettin Colak ı da unutmamak gerekir onuda aynı şekilde tebrik ediyorum ve ikisininde başarılarının devamını diliyorum.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.