Evet arkadaşlar şu ana kadar dinlediğiniz en güzel geçiş hangisi....?
Benim fikrim Tiestonun koptuğu yer in concert 2003 de flight çalarkendir bide fligt den airport'a geçişi varki ordada kendini kaybediyo r .
_AyLiN_
08.09.2008, 11:04
Aslında ayırt etmek çok zor,genel olarak değerlendirmek gerekirse manuel le saux un ve joop un setlerindeki performanslarını her zaman beğenmişimdir.Tüm geçişleri kusursuz oluyor...
önceleri geçişlerde effectli geçişler beni mest ederdi. ama sonra beat mixingler hoşuma gitmeye başladı. şimdilerde ise harmonic mixingi beğeniyorum, sanırım mixing tekniklerini öğrendikçe daha fazla haz alıyorum :) e tabi harmonic mixingte de usta Armin van Buuren
tiestonun flight tan airporta geçişi elbette efsanedir. Backspin (efectli geçiş) geçişinin en iyi uygulandığı geçiştir. sanırım bu geçişi tiesto'dan sonra kimse yapmadı, ya da yapmaya kalkışmadı :)
Josh Tyerr
08.09.2008, 12:50
Belirli birşey sölemem tam olarak mümkün değil fakat. Armin van Buuren , Gareth Emery ve Veselin Tasev geçişlerde benim beğendiğim en iyi isimler.
Arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız yapılan yorumlara Setin ismini ve geçişini beğendiğiniz parçanın isminide belirtilseniz daha iyi olur merak edenler için.
asot 281 (2006 yearmix)'de;
galen behr vs. hydroid - carabella (galen behr vs. orjan nilsen remix)'ten, 4 strings - mainline (4 turntables remix)'e geciş..
mükemmel tek kelimeyle. tüylerim bariz bir şekilde diken diken olmuştu dinlerken.
tiesto in concert 2003 te Ton T.B - Electronic Malfunction dan Tiesto - Flight 643 e geçiş ve Flight 643 ten Armani & Ghost - Airport bence bu üç parçanın geçişi dinlenmeye değer
PureFly
27.11.2008, 09:49
QUOTE(Yavuz @ 08.09.2008, 10:46)

Evet arkadaşlar şu ana kadar dinlediğiniz en güzel geçiş hangisi....?
Benim fikrim Tiestonun koptuğu yer in concert 2003 de flight çalarkendir bide fligt den airport'a geçişi varki ordada kendini kaybediyo r .
O zaten bir klasik geçiş oldu.Dance Valley 2001 de Marco V -Simulated şarkısından hide&seek vs.Flight 643 bootleg şarkısına geçmesi de iyidir.
Armin Asotlarından John O'callaghan Feat. Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) dan Above & Beyond Presents Tranquility Base - Oceanic şarkısına geçişi de oldukça iyidir.
plathysma
27.11.2008, 10:00
Her ne kadar compilation bir albüm olsa da Solarstone'un destinations albumundeki geçişler hep ilgimi çekmiştir.. Geçişlerin genelinin uzun tutulmuş olmasına rağmen çok uyumlu hepsi..
RicHRicH
27.11.2008, 10:49
saçma konu olmus bnce birsürü gecis war ama en kral bana göre Johan Gielen -Trance Energy 2003 (live)
PureFly
27.11.2008, 12:04
QUOTE(RicHRicH @ 27.11.2008, 10:49)

saçma konu olmus bnce birsürü gecis war ama en kral bana göre Johan Gielen -Trance Energy 2003 (live)
Saçma olan ne anlamadım? Yazılabilecek bir çok şeyin olması mı?
QUOTE(PureFly @ 27.11.2008, 12:04)

Saçma olan ne anlamadım? Yazılabilecek bir çok şeyin olması mı?
katiliyorum. hicte sacma degil
till the sky falls down - bu sarkiya gecisler muthis bence
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.