Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Yahel - xport (Yeni Albüm)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
Loneliness
Beklenen albüm çıktı. Yahel hayranlarına duyurulur.

http://xport.djyahel.com adresinden parçaları dinleyebilirsiniz.

Xport
Track list information

1.
Yahel & Tammy Feat. Riko - Fear Of The Dark
written & Lyrics by Steve Harris, produced by Yahel Sherman vocal by Tammy Federman, guitar by Riko
2.
Yahel Feat. Riko - Inti Zar
written by Nail Yurtsever, produced by Yahel Sherman, guitar by Riko
3.
Yahel Feat. Omer & Akshai - Anoni
written & produced by Yahel Sherman, Omer Brazilay, Akshai Sarin
4.
Yahel & Tammy - Beyond
written, produced & Lyrics by Yahel Sherman, Tammy Federman
5.
Yahel - Simple Mind
written & produced by Yahel Sherman
6.
Yahel & Tammy Feat. Riko - SaveMe
written, produced & lyrics by Yahel Sherman, Riko, Tammy Federman
7.
Yahel Feat. Shaqua & Riko - Reach 2 me
written & produced by Yahel Sherman, Riko, shaqua
8.
Yahel Feat. Bruno Ceare - Beijar
written by Mc Leozinho, produced by Yahel Sherman, vocal by Bruno Ceare
9.
Yahel & Chakra Feat. Riko - Do U Believe
written & produced by Yahel Sherman, Rami Shapira, Riko
10.
Yahel Feat. Riko - Xport
written & produced by Yahel Sherman, Riko
Josh Tyerr
Yahel in son albumu Super Set 2 den sonra umarım bizi güzel bi album bekler. Tracklist e bakılırsa Yahel , Riko ile beraber cogu parçasında çalışmış. Merak ettim açıkçası iksinin performanslarını Tammy zaten harika ona dicek lafım yok.
Oky
iste bu cok guzel bir haber... bakalım nasılmıs yahelin yeni albumu... thumbsup.gif
dirtyc
Inti Zar ağustos ayında elime geçmişti ve bir paylaşım sitesinde paylaşmıştım ıhlamurlar altında dizisini izleyenler bu parçayı çok beğenecekler eminim.
PureFly
Albümü ilk dinleyişim olduğu için beni hemen çekmedi malesef.ama ilk dinlediğim andan itibaren hoşuma giden şarkı ise albümün açılış şarkısı olan "Fear of the Dark".Albüm klasik Yahel soundunu yansıtıyor.Sadece bu albümde daha fazla gitar kullandığı hemen dikkatimi çekti.Yakın bir zamanda "fear of the dark" şarkısına vip mix gelecekmiş.Umarım o da başarılı olur."Inti Zar " şarkısını ise ben pek beğenmedim.Belki bu dizinin müziğini sevenler için alternatif olabilir ama ben haz alamadım açıkcası.
Progressivity
release olmasını merakla bekliyorum yahel in soundu bir harika bence
Kagan
Fear of the dark(iron maiden) gerçekten çok başarılı olmuş rock müzik dinleyen arkadaşlarım bile hayretle dinledi diyebilirim.İntizar ismini görünce ilk başta tuhaf geldi gerçektende ıhlamurlar altında dizisinin müziğiymiş :D
Bu arada fear of the darkı iron maiden da dinlemenizi tavsiye ederim :)
Progressivity
kesinlikle herşeyin orjinali daha iyi tabiki ama bir rock parçaya yapılan en güzel mix diyebilirim
nedense benim rockcı arkadaslarım yine begenmediler :) e onlarda rock for ever diyor tabi bizim electronica for ever dediğimiz gibi
Mehmet G.
Evet bende kim Xport için Topic açacak bakalım diye bakıyordum ki Loneliness sağolsun açmış topici isterseniz bende albüm var Download Linki verebilirim....

Ayrıca pek beğenmedim bu Albümde soundunu açıkçası....

Gitar olayını çok abartmış arkadaşlar tam kendimi kaybediyorum pat diye DanoDınıDonoDono diye gitar sesi patlıyor :) Ama Fear Of The Dark'ı daha hiç bir şekilde dinlememiştim ama Yahel yorumu olunca Intro çok hoş olmuş :)Inti Zar Parçası da Ihlamurlar Altında Dizisinin Jenerik Müziği...Ama o da pek hoş olmamış... Onu dinlemek yerine Tiesto'nun Tarkan'ın Pare Pare parçasına yaptığı Kıytırık Remix i dinlerim daha iyi

Inti Zar Parçası da Ihlamurlar Altında Dizisinin Jenerik Müziği...Ama o da pek hoş olmamış... Onu dinlemek yerine Tiesto'nun Tarkan'ın Pare Pare parçasına yaptığı Kıytırık Remix i dinlerim daha iyi :)

Ama Adam Yapmış Sağolsun Ne olursa olsun Oda En İyilerden thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.