Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Airbase feat. Floria Ambra - Denial
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Single Değerlendirmeleri
Julio
Airbase feat. Floria Ambra - Denial

Airbase'in Denial çalışması bilindiği gibi 10 haziran 2008 de tiesto'nun In Search Of Sunrise 7 Asia albumunde piyasaya çıkmıştı fakat Airbase yeni remixiyle bu ayın sonunda in trance we trust labelından single'ı yayınlanacak. Remix versiyonu oldukça etkili kesinlikle tavsiye ederim.

Sample
ozzyxpm
tşkler can aklımdaydı sen benden once davrandın parça ciden cok iyi airbase zaten tam bir deha benim için floria ambra nın sesi de büyüleyici thumbsup.gif
Julio
dün parçayı tesadüfen bi yerde dinledim. parçayı dediysem sample ı yani. ya ara tara bulamadım, net marketlerde sampleı bile yok. zaten dikkat ettiysen baya kısa bi sample. ama o bile yetti. diyorum bu parça çıkmıştı remixi de çıkmıştır falan ama yok aysonu çıkıyormuş single. kaçırmamak lazım.
ozzyxpm
QUOTE(Julio @ 06.09.2008, 08:43) *
dün parçayı tesadüfen bi yerde dinledim. parçayı dediysem sample ı yani. ya ara tara bulamadım, net marketlerde sampleı bile yok. zaten dikkat ettiysen baya kısa bi sample. ama o bile yetti. diyorum bu parça çıkmıştı remixi de çıkmıştır falan ama yok aysonu çıkıyormuş single. kaçırmamak lazım.

aynen can bende de ripleri var ama fena dediğin gibi arastırmaya devam thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.