Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Deadmau5 - Clockwork (Cosmic Gate Remix)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
ozzyxpm
dedmau5 clockwork parçasına cosmicgate den remix 6 eylülde blackholerecordings den relaese olucak eylül sonuna da satışa cıkması bekleniyor.parçayı dün gece asot a armin de çaldı cidden fena remixlemiş cosmicgate thumbsup.gif

http://www.cosmic-gate.de/cnt/ads/9001-01.mp3

burdan parçayı dinleyebilirsiniz.

www.blackholerecordings.com
Julio
cosmic gate remix konusunda bi uzman ya. bi single çıkarsam ilk remixi CG'den isterim.
ozzyxpm
QUOTE(Julio @ 05.09.2008, 21:49) *
cosmic gate remix konusunda bi uzman ya. bi single çıkarsam ilk remixi CG'den isterim.

aynen katılıyorum can sana remixleri cidden mükemel bu adamların dun asot a ilk kez dinledim hayran kaldım bir parçaya daha remix geliceğini duydum ama ismi sır gibi saklanıyor thumbsup.gif
Julio
bundan önce Veracocha - Carte Blanche parçasına nasıl bir sihir yaptılarsa artık manyak bir hal almıştı. Tiesto'nun everything'i, Fly Away, Outsiders, This World Is Watching Me bence birer şaheser
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.