Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Öyle Bir Parti Hayal Edin ki...
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Yavuz
Evet arkadaşlar, öyle bi parti hayal edin ki sadece sizin istediğiniz olacak:Ne yapardınız, nasıl bir şey isterdiniz, kaç bin kişi,yer-zaman-mekan...? Harika şeyler çıkacak eminim.....Cevaplarınızı bekliyorum...
ozzyxpm
valla ben o kadar çok şey isterim ki yavuz buraya sığmaz bile ama aklımdakileri söylim yer olarak isviçre fabrique disco diyorum . sırasıyla above@beyond,alex morph,paul van dyk,armin van burreni,markuz schulz ve sean tyas la b2b yapmak isterim tabi gücüm dayanırsa =)) bunun dışında kalabalık olmasını isterim daha saymakla bitmez yani istekler uzar gider biggrin.gif
Yavuz
20 metrelik 2katlı sade bi yatta en sevdiğim 4 arkadaşım ve kız arkadaşları ile birlikte ben ve kız arkadaşımın doyasıya eğlenebiliceği 3 gece isterdim bu 3 geceye Tiesto, Marco v, carl cox, johan gielen, Paul V, Black jones gibi kıyaks çalan dj leri isterdim (sanki çok oldum ama) olur olur hayal deilmi 3 gün bittikten sonra karaya ayak basmak isterdim başkada bişey istemesdim :)
fAtaL SenSe
ben sadece bir kaç saatliğine, Dido nun elektronik muzik vokalliği yapmasını ve sadece bana soylemesini istersim.. kadının sesini cok begeniyorum cunku. oturup dinliyeceksin saatlerce..
Julio
Bana Trance Energy yeter thumbsup.gif
@WaKe_Up@
öncelikle mekan olarak Hawaii yada İbiza sahilini tercih ederim tongue.gif
Perşembe akşamından başlamasını Partinin 4 gün boyuncada sürmesini sağlarım

onlarca yeri rengarenk balonlarla süslettiririm, confettilerde bulunur her yerde,
hamaklar yer minderleri serdirirdim her yere,

DJlerin calabileceği bir Ana sahne olurdu birde,
gelenler arasında da TİESTO, Faithless, Markuz Schulz, Johan Gielen, MOby, Aly & Fila tercih ederim thumbsup.gif

GOA danscılarıda eksik etmem 8 tane mesela biggrin.gif onlarıda hazırlatmış olduğum 4 sahneye koyarım,

son olarakda cocktail icecekleri hazırlayabilen güzel kaliteli Elemanlar bulurdum, bolca icki bolca dans bolca mussiicccc ..... c05.gif

Yavuz
Hayal diye buna derim ben iste :))
@WaKe_Up@
QUOTE(Yavuz @ 04.09.2008, 13:32) *
Hayal diye buna derim ben iste :))

+ gerekli yerlerinde de havai fişek patlatırsın parcaların ritminlerinde pepper.gif
ekleyelim bunuda programa haha.gif

Yavuz
Hayal güvünü biraz daha genişlet dostum bunlarla sınırlı kalmamalı daha çok güzel seçeneklerin var :)
PureFly
Mekan: izmir-Konak meydanı
Zaman: Kışın olması tercihim . hava kapalı olursa daha iyi olur.Gündüz olması tercihim.
Özellikle parti için özel alan ayrılmasını istemezdim.Yoğun şehir hayatının içinde insanlar yaşamlarına devam ederken gözlerinin önünde bir parti olması bence daha heyecan verici olurdu...

Line Up
Warm up : Marco V ve Mauro Picotto
Main stage : Sean Tyas , Airbase,Edie Sender,Carl B
Final ise önce Dj Dana ve son noktayıda koyacak isim ise Astrix Vs. Astral Projection.

Off ya harika oldu.Trance,Hardstyle ve de Psy trance karışımı bir parti.Tabii ki hayal ötesi....
seth

Yer:İrlanda/Kılkenny...Hava kapalı; yağmur yağdı yağacak,sıcak bir esinti var...Saat 22:00...20-25 bin kişi...Açılış Tiesto ile ardından sırasıyla; Steve hill ,Brennan heart,DJ zany...Gece 1 suları:D Hava soğumaya başladı, herkes ayrıldı ve sevgilinle başbaşa kaldın.Uzanmışınız çimlere, yıldızlara bakıyorsunuz;Sunlounger çıkıyor,ardından Robert Miles ve DJ dado...

Huzur ve mutluluk...
Mehmet G.
Yer : Bursa / Atatürk Stadyumu...

Saat:18:30

Bir yaz günü...Açılış Tiesto,Armin Van Buuren,Mehmet G. :)

Stadta toplam : 50-60.000 kişi...

Duyan gelmiş mübarek...

Lazer Showlar...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.