Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Balans Tonique
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

İstiklal Caddesi Balo Sokak No:22
Kategori: Bar Gece Klübü
Semt: Beyoğlu
Telefon: (212) 251 70 20
Websitesi: www.balanstonique.com
İstanbul yepyeni bir eğlence mekânına kavuşuyor. Balans Brau ve Balans Music & Performance Hall'ün bulunduğu Balans binasının teras katında açılan Balans Tonique; dünya çapında DJ, grup ve müzisyenlerin ağırlanacağı seçkin programı, Nevizade'yi kuşbakışı gören göz alıcı perspektifi ve konuklarının keyifle vakit geçirebileceği şık atmosferiyle, bunaltıcı yaz akşamlarında müzikseverlerin vahası olacak.

Balans Tonique ile birlikte Balans binası artık, İstanbullulara her katında farklı eğlence seçenekleri sunan bir eğlence kompleksine dönüşüyor.

Hem canlı performansların hem de partilerin gerçekleşeceği Balans Tonique; ünlü ve başarılı DJ'leri konuk ederek dans müziğinin farklı açılımlarına, akustik projelere ve dünya müziğine yer verirken, müziği türler ve kurallar zincirlerinden sıyıran yaratıcı electro jazz ve acid jazz ustalarını da ağırlayacak.

400 kişilik kapasitesiyle, müzikseverlere teras serinliğinde dans etme ve konser izleme keyfi yaşatacak olan Balans Tonique'in mayıs ayı programında James Lavelle, Codec&Flexor, Luomo, Mixmaster Morris gibi heyecan verici isimler yer alıyor.

Balans Tonique 2007 yazı boyunca; eğlenceli partiler, yenilikçi projeler ve unutulmayacak canlı performanslarla İstanbulluların yaz akşamlarına eşlik edecek.
Müzik

Elektronik, Jazz, House, Canlı Müzik, Minimal, Techno,
kobege
balans diyince duracaksınız...bodrum catamarandan sonra en begendiğim yer burası walla...gecen yıl burda da johana gitmiştim...de bana pahalı gelmişti biraz öğrenci adamım napayım... :P
CeiLaCe
ya balansın kitlesine dair kötü söylentiler var ama bnce mekan number one .. Terass havadarr güsel yani :) Dj Tarkana gitmiştim kalabalık dışında hiç bir problem yoktu :D Ses sistemi desen harikaa ... Fiyatlara gelince her yer pahalı :Pp :D gerçi eğlenceye çıkmayı göze alıosan parayı da tüketmeyi göze alıcan napalımm dimi :D
Loneliness
bu konuda katılıyorum...balansa 4-5 kere gittim her defasında rahat ve huzurlu bir ortam vardı...güzel ve kaliteli bir mekan!
dlra
en sn alican&soneri dnlemeye gtmıstm
sevıorum bu mekanı cok hos bi havası var =)
selly
tonique sdc tarkan gecesi beenmemistim ses kotuydu kalabalia ztn solicek tek kelime bulamiorum cikan kawga da cabasi :)
Blackblue
Yeni V2.0 Dance4Trance da mekanın 3 boyutlu incelemesini bulabilceksiniz.

Herşey Dance4Trance için. cool.gif
Dj__ArChiLLeS
15 subatta yahel gelio balansa bilgilerinize...:D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.