Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: PIONEER PRO DJ ACADEMY (ANKARA) AÇILIYOR
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Loneliness

Türkiye'nin en önemli DJ'lerinden Sertac Kaya ve dünyanın en önemli markalarından ' Pioneer ' işbirliği ile Ankara gerçek anlamda bir Dj ofise kavuşuyor. Pioneer Pro Dj'in Ankara şubesi olacak ofiste tecrübeli ve ünlü isimlerden alınacak dersler ile sizde gerçek anlamda bir Dj olabilirsiniz.

Pioneer Europe imzası taşıyan Türkiye'nin ilk ve tek Dj diplomasını elde etmek için yapmanız gereken tek şey aşşağıdaki Mobil telefonu arayıp, ISIM / SOYISIM / SABIT + MOBIL TELEFON ve ADRES bilgilerinizi vermeniz olacak. Kurslarımız Ekim ayında aktif hale geleceğinden dolayı yoğunluğu ve sıralamayı göz önünde bulundurarak ve bir an önce bilgilerinizi kayıt departmanımıza ulaştırınız.

KAYITLARIMIZ iÇiN:
Ozan Tabar : 0538 7027000

KADROMUZ
SERTAC KAYA (Yönetici / Öğretmen)
DJ TARKAN (Konferans Dj’i)
MEHMET DINAR (Öğretmen)
HAKAN UNSAL (Öğretmen)
MURAT KENYA (Öğretmen)
YALIN GUNAL (Basın Danışmanı / Halkla ilişkiler)
OZAN TABAR (Halkla ilişkiler)
ozzyxpm
güzel haber dj olmak isteyenler için iyi bir fırsat bence öğretmenlerin başında sertaç kaya olması ayrıca güzel murat kenyayı tanıyorum ankaradan isim yapmış kaliteli dj lerden ankaraya hayırlı uğurlu olsun thumbsup.gif
Julio
sertaç abi çaycı lazım mı ofise :)
şaka maka iş başvurusu yapayım ya...
EmreG
Süper kadro ankarada yaşayan bu işi ögrenmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.
Josh Tyerr
GENEL
Kurslar 2 kademeden oluşuyor. 15 saat süren ilk bölümü başarıyla tamamlayan öğrenciler 'PIONEER BEGINNER DJ' sertifikası verilmektedir. İkinci bölüm 'PIONEER PRO DJ' sertifikasıdır. Sadece ilk bölümü başarıyla tamamlayanlar bu bölümden yararlanabilmektedir. 10 saatlik süre sonunda 2. bölümüde başarıyla geçen öğrencilere ise 'PIONEER PRO DJ' sertifikası verilmektedir.

ÜCRETLENDiRME
PIONEER BEGINNER DJ / 500 Ytl. (Süre: 15 Saat)
PIONEER PRO DJ / 500 Ytl. (Süre: 10 Saat)
fAtaL SenSe
yaw aslında 4-5bin YTL lik cihazların basına geçiş bişiler yapabilmeyi ummak için 500 ytl ler cok paralar değil.. bence Ankara da olan, durumu musait olan ve istekli arkadaslar kaçırmasın..
DJ musaKa92
ankara icin guzel firsat fakat izmirde oldugum icin bundan yararlanamayacagim izmirde de olursa hemen giderim.
Disco_boy
bu tur yerlerın acılması yeteneklı insanlarin kendılerini geliştirmesı ve ögrenmesi acisindan ıyı oluyo

hem belkı aralarında dunya unlu bır isimbıle cıkar ?
speedy
İzmir olsa koşarak giderdim alırdım yanıma piooner HDJ 1000 kulaklığımıda geçerdim mixerin başına
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.