Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Catamaran Bodrum
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

GENEL BİLGİ:

CATAMARAN 1500 kişi kapasiteli,yüzen bir klüp olmak üzere özel olarak tasarlanmış ve imal edilmiştir.Büyüklük ve concept olarak dünyada bir benzeri daha yoktur.
Catamaran teknesi+özel iskelesi,sahili ve sahildeki klüp binaları ile birlikte toplam 2500 konuk kapasitesine sahiptir.
En gelişmiş ses ve müzik sistemlerine sahip olmanın yanı sıra toplam 4 adet(Ahtapot Bar,Sandal Bar,İstiridye Bar ve VIP Bar)tekne üzerinde,bir adedi de sahilde olmak üzere toplam 5 adet tam teşekküllü bara sahiptir.
Deniz üzerinde,camdan yapılmış olan geniş dans pisti dans ederken denizi ve balıkları izleyebilmek imkanı sağlamaktadır.
Catamaran'da konuklarına sadece eşsiz bir ortamda müzik ve dans etme olanağı değil,her gece, kendine özgü,başka hiçbir yerde olmayan canlı Showlar da sunmaktadır.
Catamaran'ın gemi tayfası,servis,güvenlik,teknik ekipleri ve sanatçılar ile idari kadrodan oluşan personel sayısı sezonda 100 kişiyi geçmektedir.
Catamaran her gün sadece merak giderme,görme amaçlı olarak(Müze gibi) yüzlerce
turist tarafından ziyaret edilmektedir.
Bodrum'a gelen TV,sinema,tiyatro,magazin,müzik ve sosyete dünyasındaki ünlülerin de uğrak yeridir

ÜRÜNLERİMİZ

1.GECE PARTİLERİ:
CATAMARAN'a giriş ücretli olup giriş ücretine 1 yerli içki dahildir.
Catamaran her gece 22.00 den itibaren konuklarını kabul etmeye başlar ve gece yarısından sonra denize açılarak sabaha kadar deniz üzerinde parti devam eder.
Ayrıca erken dönmek isteyen veya Catamaran'a katılmakta geç kalan konuklar için Catamaran'la kara arasında sabaha kadar devamlı servis yapan ücretsiz tekne servislerinden yararlanabilirler

2.GÜNDÜZ PARTİLERİ:
Misafirlerin Catamaran'a girişleri itibari ile Catamaran demir alarak ve tüm koyları dolaşır.(Rota: Bodrum, Kargı, Bağla, Camel Beach, Ortakent, Bitez, Aquarium, Gümbet) Saat 14:00 itibari ile açık büfe öğle yemeği verilir.

3.Birçok firmanın resepsiyon veya kokteylleri,prestij toplantıları CATAMARAN da yapılmaktadır.

4.Düğün,nişan,kutlama gibi her türlü,organizasyon,özel davet ve toplantılar da CATAMARAN da düzenlenebilir.

Daha Yakından Görmek İçin Resimleri
trancebabe
bu mekana hastayım.........
Swetans
Gerçekten de resimlerde görüldüğü gibiyse hasta olunmayacak bir yanı yok demektir :)
Loneliness
katamaran değişiktir...ben çok acayip olmuştum içerde :)
Loneliness
hey gidi gençlik yıllarım :)
kobege
Her yıl Johan gelip duruyor valla...Geçen yıl 2 kez gittim, performansı da kötü değil güzeldi.. Mekan gerçekten güzel... Bodrum'da buranın üstüne tanımam valla...;) Gelelim bu yıla...Yine gelecekmiş Johan da gidemiyorum,yazın İstanbul'dayım...
prometeus
QUOTE(kobege @ Jul 7 2007, 02:25 AM) *
yine baya bi gelecekmiş johan da gidemiyorum yazın ist.deyim... :angry:

Sen de bunun acısını Efı'ye giderek çıkarırsın ;)
hot_feel
Geçtiğimiz ay Bodrum'daydım.Süper bir yer, Bodrum'a giderseniz mutlaka oraya uğrayın veya Halikarnas'a :D
Mr.toLqa
Belki de gittiğim mekanlardan en eğlenceli olanı diyebilirim Bodrum Catamaran için...
SHIVERS
Bence dünyada böyle bir mekan yoktur. Yaz aylarında dünyanın en iyi DJ'lerini ağırlıyor, tabii ki biz de oradan çıkmıyoruz, değil mi over...?
overkill
QUOTE(SHIVERS @ Nov 23 2007, 08:55 PM) *
Bence Dünyada Böyle bir mekan yoktur yazları dünyanın en iyi djlerini agırlıyor tabiki bizde ordan cıkmıyoruz degilmi over

Abii daha süper bir mekan geliyor Bodrum'a.Sanırım açılışı Marco V ile yapacaklar ve genel festival havasında olcakmış ama daha tam kesin belli değil tam olarak kesinleşsin bilgi vereceğim...
SHIVERS
QUOTE(overkill @ Nov 24 2007, 03:35 AM) *
Abii daha süper bir mekan geliyo Bondum'a sanırım ilk açılışı Marco V'le yapacaklar ve genelde festival havasında olcakmış ama daha tam kesin belli değil tam olarak kesinleşsin bilgi vericem...

Kaynağını öğrenebilir miyiz acaba? Kaynak nedir?
overkill
QUOTE(SHIVERS @ Nov 27 2007, 08:23 PM) *
Kaynagını ögrene bilirmiyiz acaba kaynak nedir

Ayıpsın abi kaynak sağlam yerden. Bunu yapacak olan da Hadigari...
bodrum_marmaris_tiesto
Süper bir yer, harika....
imagine
Etkileyici.Ama bizde nerede oraya gidecek para,biz daha kendi mekanlarımıza zor giriyoruz ......... confused.gif
duman-yak
Bence eskiden Türkiye'de tekti mekan olarak, konsept olarak...Zaten dünyada ilk üçün içerisinde ama ben sevmez oldum...önünden bile geçmiyorum desem yeridir, onun yerine Halikarnas'a giderim daha iyi...
Gürhan Demirlerli
abim anlat anlat bitiremezdi :) ahh gidemedim bir var ya :(( ses sistemi ve ortamı ile Türkiye'de önde gelen klüplerdenmiş bildiğim kadarıyla ama gidip görmek var :) teşekkürler.
overkill
QUOTE(duman-yak @ 20.02.2008, 03:23) *
bence eskıden turkıyede tektı mekan olarak consept olarak zaten dunyada ılk uc un ıcerısınde ama ben sevmes oldum...onunden bıle gecmıyorum desem yerıdır onun yerıne halikarnasa gıderım daha ıı...

Zevk renk tartışılmaz da seninkisi ilginç geldi açıkçası... Bana göre Halikarnas daha club mı olayım, disco mu olayım ya da köpüklü pub mı olayım ona karar veremedi. Catamaran'ın hiç olmazsa Electronik Müzik adına belirli bir çizgisi var...
brecoglu
Çok güzelmiş .. sağol
JohnWayne
QUOTE(overkill @ 25.02.2008, 19:58) *
Zevk renk tartışılmazda seninkisi ilginç geldi açıkçası... Bana göre halikarnas daha club'mı olayım, disco'mu olayım yada köpüklü pub'mı olayım ona karar veremedi. Catamaranın hiç olmazsa electronic müzik adına belirli bir çizgisi var...

Ya Halikarnas mekan mı ya bir şeye benzemiyor, ipini koparan Halikarnas'a geliyor, bir kere dam olayı yok, parayı veren giriyor ve içerisi apaçi kaynıyor... biggrin.gif Catamaran, Halikarnas'a nazaran daha eğlenceli bir yer.Geçen sene Johan gelmişti başarılı bir performans sergiledi... biggrin.gif Bence Bodrum'un en güzel mekanı Küba, herkese tavsiye ederim...
clubberman
Arkadaşlar işte olay budur... Catamaran in the club !
hawker
büyüleyici...
Gürhan Demirlerli
eğer sorun çıkmazsa bu sezon oradayım yani Catamaran'da.Yaklaşık 1 ay sonra gidebilirim hayal gerçek oluyor (umarımmmmm biggrin.gif )
mutasyonist
Ben de gittim oraya.Normalde Didim'deyim ama en azından 2-3 haftada bir Bodrum'a gidiyorum ve Bodrum'da Catamaran'ın üstüne mekan yok bence de...
White_Pearl
Ben de ilk defa Johan Gielen geldiğinde gittim oraya, özellikle tatilimi ona denk getirmiştim ve içeri girdiğimde ve denize açıldığında dedim kendimce eyvallah ucmaya hazırlan kızım, süper manyak bir yermiş burası diye,
harikulade bir gece yaşattı bize, öff öff ne diyeyim daha, kelimeler az kalır yanında,
servisleri... herşeyleri süperdi, özelliklede Goa Dansçılarında gözüm kalmıştı valla biggrin.gif (aramızda kalsın)
Kısmetse gideriz gene Catamarana heyyyyttt.... :pepper:
RicHRicH
Tiesto burayı UÇURURRR!!
cataclysmmm
Ben de Catamaran mekanını çok seviyorum. Johan geldi ve güzel bir gece yaşamıştık ama güzel olan her şey gibi o da bitip gitti artık tad alamaz olduk İstanbul gecelerinden... En iyisi ortamı biraz yurtdışına kaydırmak.
overkill
QUOTE(cataclysmmm @ 31.05.2008, 23:58) *
Bende catamaran olayını çok seviyorum Johan geldi ve güzel bi gece yaşamıştık ama güzel olan herşey gibi oda bitip gitti artık tad alamaz olduk İstanbul gecelerinden en iyisi ortamı biraz yurtdışına kaydırmak.

Takipsizlik ve bu tür söylemler zaten az olan Electronic Müzik mekanlarını iyice öldürüyor. Catamaran'ın sitesine girerseniz eylüle kadar olan parti takvimini görebilirsiniz. Benim için usta bir DJ olan Johan, sahne performanslarına halen orada devam ediyor. Ayrıca mekan, Tiesto gibi bir devi de getiriyor. Yani bitip giden hiçbir şey yok...
Melodic
Gerçekten de güzel mekanmış thumbsup.gif
electro house
Bodrum'a gidersem uğrayacağım ilk mekan o zaman... :banana:
Riqzi
Bir kez girme şansım oldu tabi sabahtı ve kimse yoktu ... ama süper bir mekan ;D tabii torpille girdim :p
CanerAKTAS
Catamaran'ın Resident dj Caner-c ve Serenay Şahin'in performansları harika ben özellikle caner abimi dinlemeye gidiyorum Tarzına Hayranım.. 2008- 17 temmuz'da Tiesto yu ağırladı Ve inanılmaz güzeldi,ve Catamaranın 2008'de ağırladğı dj'ler...

dj el carino
dj gregor salto
dj nici belluci
dj yahel
dj jayb
dj melly mel
dj marco v
dj armin van bruuen
dj gatecrasher
dj johan gielen
dj grandmaster Issy
dj tiesto
dj chuckie
dj david vandetta

Böyle isimler olursa bu mekan güzel olmazmı :)

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.