Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Rachael Starr's Photos
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Loneliness

Loneliness

Julio
kanka bana bu hatunu alırmısın :D
Loneliness
birincisi ben senin nerden kankan oluyorum :) ikincisi Ankara'ya gelirim mevzu çıkar...yengen olur :)
Julio
kanka desene yengeniz olur diye. güzel arkadaşlarıyla tanıştırırsın o zaman :D:D
Loneliness
aaa bak o konuda ayıpsın ayarlarız bea :)
prometeus
wallah bana kendısı yerıne, arkadaşlarını gosterın..hatun kılolu yaw :P .Şu lone. seçimleri beni olduruyor :D
Swetans
Yok yok kardeşim sesi mükemmel hayranıyım ama gidip şöyle 1 sene bilemedin 6 ay sürekli fitness çalışması lazım.. Yakıştıramadım (Daha önce görmediğim için sesinden etkilenip daha iyi bir şekildedir diye düşündüm ama yanıldığımı daha yeni anladım)
Magimda
butun olay seste bıtıyor zaten sesı gusel olmasa kımse donup bakmas bence lone.. de sesıne hasta heralde whistling.gif :tahanks:
imagine
Emeğine sağlık Fotolar çok mazum Yengemizde pek güzelmiş... :) bir zamanlar da sizin yengenizdi.......:) smile.gif
ASOT
QUOTE(prometeus @ Jun 28 2007, 02:24 PM) *
wallah bana kendısı yerıne, arkadaşlarını gosterın..hatun kılolu yaw :P .Şu lone. seçimleri beni olduruyor :D

bencede down.gif down.gif laugh.gif
uplifting
Hem Singer Hem Dj .. ilginc
Tstar
bayılıyorum ya rachael starr'a (sesten bahsediyorum ;) tşk.ler paylaşım için
fAtaL SenSe
bence her konuda muhteşem bi hatun :)

ses de fizikte.. dun gece canlı dinleme fırsatım oldu ondan biliyorum..

Bu fotolar sizi yanıltmasın, gercekten hoş hatun.
Metin
kötüüü
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.