Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Electro Sound Depo Çanakkale Resimler
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Loneliness
Yayında emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım başta dj arkadaşları...Gerçekten baya eğlenmişler... thumbsup.gif Orda olmak isterdim az çok Çanakkaleyi bilirim ve severim benim içinde ayrıdır. Depoda güzel mekandır ayrıca...

Resimleri toplu indirmek için
Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

Loneliness

RicHRicH
sitenin afişide fena gözüküoo :) saol abii site adına bole partyler ii reklam oluo :)
Loneliness
QUOTE(RicHRicH @ 12.08.2008, 10:12) *
sitenin afişide fena gözüküoo :) saol abii site adına bole partyler ii reklam oluo :)

site adının geçtiği partilerin olması taraftarıyım zaten bu aralar paso reklamımız yapılıyor. Kaliteli bir siteyiz ve böyle reklamlarla hem biz hemde tüm dostlarımızın yeri pekişecektir. Zamanla daha çok şey oturcak bunlar daha başlangıç...
RicHRicH
globaller kadar soz getıren bır party olucak buna emın olun kısa zamanda cok iş basardık we saglam bır ewent yaplıcazz yeterkı destek cıkan we arkamızda duran saglam kısılıkler olsun ..
Melodic
resimler süper hele site adına bir party yapılması cok cok süper Forever www.Dance4Trance.com ;)
hot_feel
o gece ordaydım müthiş ikili diyebilirim fotoğraf çekerken bile yerimde duramadım tarzları müthiş bu ikilinin isimleri ileride çok duycağımıza inanıyorum yolunuz açık olsun thumbsup.gif cell-o&jordan
3karakter
Çanakkaleyi çok iyi bilirim depoda iyi yerdir. Bahçesi falanda var oranın..
Keşke orada olsaydım. Giden arkadaşlar eğlenmişlerdir.
Teşekkürler.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.