Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Global Gathering 2008
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Skyhan

08/09/2008 Cuma Saat 14:00 Suları Ana Sahne Kurulumu Bitmek Üzereyken

Son Hazırlıklar Tamamlanırken Ve Ana Sahne Bütün İhtişamıyla

Sahinsel Ve Skyhan Ana Sahne Önü

Sahin Ve Levent Sahne Önü

Saat 18:00 Suları Ana Sahne Bütün Görselliği İle Geceye Hazır Durumdayken

Skyhan

Ana Sahne Saat 18:30 Global Gathering Başladığı Saatler

Levent Skyhan İlk Performansı İzlerken

Gecenin Karanlığında Ana Sahne ve Muhteşem Görsellik

Dance 4 Trance Ailesi
Tolga,Neşe,Levent Ve Şahin

Skyhan,Tolga Ve Şahin
Skyhan

Devrim,Skyhan ve Şahin

Global Arena Led Ekran

Skyhan

Skyhan

Ooo Levent Kolay Gelsin Hadi Bakalım :D

Skyhan

Markus Schulz Global Arena Performance

Gecenin Ateşini Körükledi Markus Performance İle

ozzyxpm
hepsi birbirinden güzel kanka ellerine sağlık herkezi gördüm valla iyi bir aile olmuşuz gerçekten seviyorum d4t ı thumbsup.gif
Skyhan

Sander Van Doorn Global Arena Performance

KooZ41
dewam devam:)
Skyhan

09/08/2008 Sabahı Redbull Standı Devrimle Meşhur Toplanma Noktamız Ve Redbull İneği :D

Deniz,Kumsal,Güneş Ve Tabiki Festival :D

Sabah Saatlerınde Ana Sahne Değişik Açıdan :D

2. Gün Açılış Performance Ana Sahne

sahinsel
fotolar çok fena çıkmış eline sağlık gökhan.arkadaşlar ilk 2 foto dışındaki ben ben değilim sorcerer.gif akşamları ne olmuş bana öyle feci şekilde dağıtmışım kendimi uykusuzluk kötü etmiş beni tanıyamadım kendimi
fena ortamdı göründe özenin.
_AyLiN_
Harika geceden harika fotoğraflar...Teşekkürler arkadaşlar,emeğinize değmiş,gittiğinize de değmiş... :)
Skyhan

KooZ41
Bu kadarmı kanka dewam devam:D
Skyhan

BEGEE Global Arena Performance

Sahin,Devrim,Tolga Global Arena

Nic Fancuilli Global Arena Performance

KooZ41
ben dağılmışım be abi:D
Skyhan

Arka Bölüme Dikkat Edin Sasha Ve Dubfire Arkada Hoş Sohbettler

Skyhan

DANCE 4 TRANCE AİLESİ Trance Müziğine Doyamadık Herzamanki Gibi Aynı Atmosferi Paylaştığım Bütün Dostlarıma Teşekkür Ederim

Nel.
Gercekten guzel 2 gun gecirdik... FG'den daha daha iyi bir organizasyon beklerdim gerci ama yinede es dost olunca samanlık seyran oldu bize:)
chicane83
gökhan resimler süper eline sağlık dediğim gibi beni çok pis yakalamışın tam yerinde zaten senden başkasıda çekemezdi o resimleri:=)
Nel.
Hahaha redbull cadırı:D birbirimizi kaybedince bulusma noktamız:D
@lice
aman yöörabbi en kötü günümüz böle osssuuuunnnnn=))))
gökhan of pof yaaaa insan daha çok resim çeker bühühühü=(((
KooZ41
Orada olan tüm dostlar sağolsunlar yanlız bırakmadılar beni .....Ayak üstü kazıklanmalarımıza rağmen herşey muhteşemdi halen aklımdan çıkmıyo o 2 gün uykusuzluktan ve yorgunluktan perişan oldu herkes özelliklede ben bu perişanlık resimlerede yansımış zaten .....şahinle ben nakawt olmuşuz biggrin.gif biggrin.gif benim ve şahinin resimlerini tanımakta zorluk çektim acaba bunlar bizmiyiz die rolleyes.gif whistling.gif ama okadar tempoya oynamaya ve müziğe can dayanmazdı herşey için tüm D4T ekibine teşekkür ediyorum herzman yanımda oldukları için thanks.gif askerlikten sonra başka güzel bir organizasyonda görüşmek dileğiyle....2010 bekle bizi :pepper: sorcerer.gif :pepper:
Skyhan
QUOTE(@lice @ 12.08.2008, 21:13) *
aman yöörabbi en kötü günümüz böle osssuuuunnnnn=))))
gökhan of pof yaaaa insan daha çok resim çeker bühühühü=(((

Makinenin Jarjı Anca Dayana Bildi :D cekebıldıklerımın hepsi bunlar o resımlerı 4 saatte ekledım sıteye saka gıbı :D
sahinsel
QUOTE(Skyhan @ 12.08.2008, 20:19) *
Makinenin Jarjı Anca Dayana Bildi :D cekebıldıklerımın hepsi bunlar o resımlerı 4 saatte ekledım sıteye saka gıbı :D

ama güzel pozlar yakalamışsın gökhan eline sağlık dostum.askere gitmeden önce senle güzel bir anımız oldu.askerden dön daha neler yapacağız her beraber...
CLubbingMan
gerçekden güzel fotoğraflar. svd,markus ve a & b sizleri eğlendirmiş gibi :D

Skyhan bu fotoların daha büyüğü yokmu tongue.gif tongue.gif , one abi ya 3000*2000 foto çekilirmi :D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.