08/09/2008 Cuma Saat 14:00 Suları Ana Sahne Kurulumu Bitmek Üzereyken

Son Hazırlıklar Tamamlanırken Ve Ana Sahne Bütün İhtişamıyla
Sahinsel Ve Skyhan Ana Sahne Önü
Sahin Ve Levent Sahne Önü

Saat 18:00 Suları Ana Sahne Bütün Görselliği İle Geceye Hazır Durumdayken

Ana Sahne Saat 18:30 Global Gathering Başladığı Saatler
Levent Skyhan İlk Performansı İzlerken 
Gecenin Karanlığında Ana Sahne ve Muhteşem Görsellik
Dance 4 Trance Ailesi
Tolga,Neşe,Levent Ve Şahin
Skyhan,Tolga Ve Şahin

Devrim,Skyhan ve Şahin
Global Arena Led Ekran

Ooo Levent Kolay Gelsin Hadi Bakalım :D
ozzyxpm
11.08.2008, 21:03
hepsi birbirinden güzel kanka ellerine sağlık herkezi gördüm valla iyi bir aile olmuşuz gerçekten seviyorum d4t ı
Sander Van Doorn Global Arena Performance

09/08/2008 Sabahı Redbull Standı Devrimle Meşhur Toplanma Noktamız Ve Redbull İneği :D
Deniz,Kumsal,Güneş Ve Tabiki Festival :D
Sabah Saatlerınde Ana Sahne Değişik Açıdan :D
2. Gün Açılış Performance Ana Sahne
sahinsel
11.08.2008, 21:29
fotolar çok fena çıkmış eline sağlık gökhan.arkadaşlar ilk 2 foto dışındaki ben ben değilim

akşamları ne olmuş bana öyle feci şekilde dağıtmışım kendimi uykusuzluk kötü etmiş beni tanıyamadım kendimi
fena ortamdı göründe özenin.
_AyLiN_
11.08.2008, 21:29
Harika geceden harika fotoğraflar...Teşekkürler arkadaşlar,emeğinize değmiş,gittiğinize de değmiş... :)
Bu kadarmı kanka dewam devam:D

BEGEE Global Arena Performance
Sahin,Devrim,Tolga Global Arena
Nic Fancuilli Global Arena Performance
Arka Bölüme Dikkat Edin Sasha Ve Dubfire Arkada Hoş Sohbettler

DANCE 4 TRANCE AİLESİ Trance Müziğine Doyamadık Herzamanki Gibi Aynı Atmosferi Paylaştığım Bütün Dostlarıma Teşekkür Ederim
Gercekten guzel 2 gun gecirdik... FG'den daha daha iyi bir organizasyon beklerdim gerci ama yinede es dost olunca samanlık seyran oldu bize:)
chicane83
11.08.2008, 23:01
gökhan resimler süper eline sağlık dediğim gibi beni çok pis yakalamışın tam yerinde zaten senden başkasıda çekemezdi o resimleri:=)
Hahaha redbull cadırı:D birbirimizi kaybedince bulusma noktamız:D
aman yöörabbi en kötü günümüz böle osssuuuunnnnn=))))
gökhan of pof yaaaa insan daha çok resim çeker bühühühü=(((
Orada olan tüm dostlar sağolsunlar yanlız bırakmadılar beni .....Ayak üstü kazıklanmalarımıza rağmen herşey muhteşemdi halen aklımdan çıkmıyo o 2 gün uykusuzluktan ve yorgunluktan perişan oldu herkes özelliklede ben bu perişanlık resimlerede yansımış zaten .....şahinle ben nakawt olmuşuz
benim ve şahinin resimlerini tanımakta zorluk çektim acaba bunlar bizmiyiz die
ama okadar tempoya oynamaya ve müziğe can dayanmazdı herşey için tüm D4T ekibine teşekkür ediyorum herzman yanımda oldukları için
askerlikten sonra başka güzel bir organizasyonda görüşmek dileğiyle....2010 bekle bizi :pepper:
:pepper:
QUOTE(@lice @ 12.08.2008, 21:13)

aman yöörabbi en kötü günümüz böle osssuuuunnnnn=))))
gökhan of pof yaaaa insan daha çok resim çeker bühühühü=(((
Makinenin Jarjı Anca Dayana Bildi :D cekebıldıklerımın hepsi bunlar o resımlerı 4 saatte ekledım sıteye saka gıbı :D
sahinsel
18.08.2008, 00:08
QUOTE(Skyhan @ 12.08.2008, 20:19)

Makinenin Jarjı Anca Dayana Bildi :D cekebıldıklerımın hepsi bunlar o resımlerı 4 saatte ekledım sıteye saka gıbı :D
ama güzel pozlar yakalamışsın gökhan eline sağlık dostum.askere gitmeden önce senle güzel bir anımız oldu.askerden dön daha neler yapacağız her beraber...
CLubbingMan
18.08.2008, 02:52
gerçekden güzel fotoğraflar. svd,markus ve a & b sizleri eğlendirmiş gibi :D
Skyhan bu fotoların daha büyüğü yokmu

, one abi ya 3000*2000 foto çekilirmi :D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.