Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İzmir’in yeni grubu
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Loneliness

Konservatuar öğrencilerinin kurduğu Future Sound Project grubu, ilk konserini Sardunya’S Bar’da verdi.

Mariachi Black’in sponsorluğunda Ds Ajans’ın organizasyonuyla gerçekleşen gecede grup üyeleri çaldıkları parçalarla müzikseverlerin beğenisini kazandı. Grup elemanlarından DJ Gökhan Kaya, Akgün Çavuş (elekro davul, perküsyon), Murat Özülgen (synthesizer, Akai Ewi) ve Özüm Günöz (elektro keman) İzmir’de farklı bir tarz yaratacaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak
Julio
dj gökhan kaya diye bahsettiği bizim gökhan mı la. süper olmuş
Loneliness
aynen Julio...Cidden bu sene Gökhan Bey baya bir atılım yaptı...Kendisini kutluyorum...
Progressivity
çok ilginç olmuş gerçekten farklı bir tarz yaratabilirler , zaten yaratıcılık şart , en kısa süre içinde dinlemek isterim bu grubu
trance2be
bir demo parçaları olsada dinlesek derdim..
ozzyxpm
farklı bir grup olmuş keman da olaya farklı bir hava katmış umarım başarılı olurlar izmir halkı zordur bildiğim kadarıyla thumbsup.gif
Julio
QUOTE(trance2be @ 31.07.2008, 01:38) *
bir demo parçaları olsada dinlesek derdim..

kayayı msnde yakalarsam bi sample alırım ;)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.