Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Electronic Müziğe Hangi Şarkıyla Başladınız
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
TiesTo4Life
Mesela Ben Tom Snare - My Mother Say's
fAtaL SenSe
cok eskilere gidicem sanırım :))

Depeche Mode - Enjoy The Silence..

Benden cok daha oncelerden dinlemeye başlayanlar sizler nelerle başladınız anlatın bakalım
RicHRicH
Yahel- Butterfly

Tiesto - Adagio For Stirings
@lice
konuya öncelikle join edeyim sora flashbackimi annatıcam...

ilk Prodigy -Smack My Bitch Up dı heralde o yer etmiş fish memomda=)))

geçen kızlarlan otururken ilk gittiğimiz sinema hangisiydi die konuşuoduk çoğumuzunda aynıymış aslan kral=)))

merak ettim shatırlayanınız var mı acep???
Yavuz
Tiesto : Just Be / Benim için yeri bambaşkadır hala dinler ilk günkü heycanı yaşarım ...
_AyLiN_
Paul Oakenfold'un ismini hatırlamadığım setiyle başladım ardından Deep Dish ile tanıştım ve ilk dinlediğim parçaları : Deep Dish featuring EBTG The Future of the Future (Stay Gold)...sonra gerisi geldi ve bugüne kadar elektronik müzikten kopmayarak farklı türevleri dinleyerek kulağımı geliştirdim.
moon
andain-beautiful things..
ozzyxpm
The Prodıgy nın Experience adlı parcası sanırım 1994 yılında =))
PureFly
Robert Miles -Children,one , Atb-Till i come , Orhan Terzi A.k.a Quicksilver - I have a dream ;)(hala aklımda videosu) ,Mtv beach parties dönemleri,Prodigy tabi her zaman vardı.O zamanlar bu müzikal tercihimin temellerini attığım zamanlardı.Şimdi pek elektronik dinlediğim söylenemez.ya da daha doğru bir ifade ile elektronik müzikte trance ve alt türlerinden başka elektronik müzik dinlemiyorum.Belki yılda en fazla 10 şarkı house dinlemişliğim vardır :) ona da o kadar uzağım.Ama tabi zevk meselesidir müzik.Kaliteli olana kapımızda açık saygımızda sonsuz...
Dj_Montoya
bende tiesto - just be ıle basladım ve bendede yerı cok ayrıdır . bazen dınler nostaljı yasarım :)
effect
90'ların techno müzikleri ile başlamıştım. DJ Bobo,Dr.Alban,2 Unlimited,Capella,Ice MC,Technotronic gibi isimler aklıma geliyor.Belirgin bir şarkı aklıma gelmiyor ilk olarak dinlediğim olanlardan, fakat 90'larda Teleon'un yerine geçici olarak yayın yapan Mtv'de o zamanlar devamlı rastladığım Capella'nın Move On Baby klibindeki müziği Tv'den kasete çekebilmek için müzik setinin kolonlarını Tv'nin haporlörlerine dayadığımı, ama o kadar uğraşmama kaydın kötü olduğunu ve şarkının yankı yaparak kaydolarak hayal kırıklığına uğradığımı dün gibi hatırlıyorum:)O şarkı eskiyi de hatırlattığı için dinlediğimde duygulandırır beni.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.