Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Halikarnas
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Loneliness

Mekan Türü : Club, Disco
Müzik Türü : Yabanci Pop, Underground-Techno, Elektronik, Rap-Hiphop, Soul-R&B
Bira Fiyatı : 10 YTL veya daha fazla
Giriş Ücreti: Var (35 YTL) (Hergün)
Canlı Müzik : Yok
Müşteri Profili : Yerli- yabancı turistler...
Damsız Giriş : Yok
Kredi kartı : Geçerli
Kapasite : Oturarak: 300 Kişi Toplam: 1000 Kişi
Adres: 178 Cumhuriyet Cad. 48400 Bodrum Muğla
Telefon : (252) 316 80 00
Web Sayfası: www.halikarnas.com

Club Halikarnas Hakkında :
Halikarnas ilk kez 1979 yılında açılmış ve kısa süre içerisinde gece hayatında Bodrum`un ve Türkiye`nin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Görülmeye değer manzarası, dünya klasında eğlence anlayışı, şovları, sıcak atmosferi, kaliteli servisiyle, Halikarnas benzeri olmayan dünyanın en güzel gece klüplerinden biridir.

Bu bilgi Hangibar.com'dan alınmıştır.
kobege
ya bu kadar güzel bi mekanda çalınan müzikleri duymanız lazım...ünlü bi dj geldi mi tamam eyv da diğer türlü hiç hoşnut değilim müziklerinden..çok çok daha iyi yapılabilir..

"underground-techno-electronic" ben neden duyamıyorum bu müziği..ya benim kulaklarda problem var ya da elektronic müzik anlayışlarımız farklı...
Loneliness
QUOTE(kobege @ 30.07.2008, 15:39) *
ya bu kadar güzel bi mekanda çalınan müzikleri duymanız lazım...ünlü bi dj geldi mi tamam eyv da diğer türlü hiç hoşnut değilim müziklerinden..çok çok daha iyi yapılabilir..

"underground-techno-electronic" ben neden duyamıyorum bu müziği..ya benim kulaklarda problem var ya da elektronic müzik anlayışlarımız farklı...

üzülerek sana katılıyorum dostum...Haklısın biraz müzik kalitesini yükseltmeleri gerekiyor...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.