Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: TİESTO 18 TEMMUZ İN SEARCH OF SUNRİSE 2008 TOUR IDTM ARENA
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Skyhan

KONSER ÖNCESİ Bİ KAÇ FOTORAF İDTM ARENANIN ARKA BAHÇESİ KONSER ALANI VE SKYHAN

KOOZ & SKYHAN SES SİSTEMİNİN TEST EDİLDİĞİ SIRALAR

SKYHAN & WHİTE PEARL AKŞAM ESİNTİSİNDE KONSER ALANINDA :D

KONSER ALANINA YAKIN Bİ BAKIŞ :D

BANYAN FEEL TO THE SUNRİSE İLE MUHTEŞEM SHOWUN BAŞLADIĞI SAATLER

TİESTO VE MUHTEŞEM SHOWUNUN SAHNE GÖRSELİĞİ İLE
BİRLEŞTİĞİ AN

EĞLENCEDE LİMİTLERE ULAŞTIĞIMIZ AN AMA Bİ TÜRLÜ DOYAMIOZ ODA AYRI Bİ KONU :D

BU DAKİKALARDA KRAL İİCE ORTAMI ISITTI VE YANAN ATEŞİ KÖRÜKLEDİ :D

KONSANTRASYON VE MİXİNG GÖRSELLİĞİ = TİESTO :D

Skyhan

HERŞEY MÜKEMMELDİ İŞTE GECENİN SONUNDAKİ O MUTULULUK İFADESİ HERŞEYE DEĞER DEDİRTCEK CİNSTEN ARKADAŞLAR SÜPERDİNİZ HEPİNİZ
LEVENT&TOLGA&NEŞE

TİESTO HERZAMAN 1 NUMARA MÜZİK KARİYERİYLE PROFESYONEL TAVIRLARIYLA ESERLERİ İLE SEMPATİK HARAKETLERİYLE EN ÖNEMLİSİ İNSANLIĞI İLE 1 NUMARA İİYİKİ VARSIN TİESTOOOOOO :D

rePlay
emegıne saglık calısman güzel olmus bende konserdeydım bıse sorcam tarkanın sarkısını remıxlemıs ama onu albumunde goremedım albume almamısmı onu
fAtaL SenSe
Tarkan ın bi parçasını remixlemiş evet bu konuyla alakalı okudugum bir yazıda, onumuzdaki ay cıkartacagı single içerisinde ona da yer verecekmiş. parçanın adını hatırlamıyorum ama thumbsup.gif
White_Pearl
bugünkü akşam haberlerinde bir Kanala verdiği röportajında belirttiği gibi yalnış anlamadıysam 2007/2008 ! senesinde Tarkan ona albümünü vermiş ve dinledim dedi, ordan da '' Pare Pare '' şarkısını beğendim ve onu remixlemeye karar verdim dedi,

dün akşama gelincede açıkcası çalarken duyduğumuz bassların arasında birden pare pare şarkı sözlerini duyunca ha dedik Tarkanınkini girmeye başlamış, o şekilde devam ederkende birden Tarkan fırladı sahneye, ellerini sallaya sallaya biggrin.gif
halkımızda gaza geldi çığlıklar yükselmeye başladı tabe thumbsup.gif
birden de Tiesto ona kulaklıklarını verdi hade sen gec birazda dedi herhalde orda, ben ne anlarım gibilerinden hareket verdi Tiestoya komikdi bence o görüntüler, ama ikiliden de güzel görüntüler gördük, kısada olsa Tarkanıda live görmüş olduk .
KooZ41
Konser güzeldi ama tiesto dışında herşey berbattı confused.gif
Sunshine
allaha şükür berbat olan hiçbirşeye rastlamadım.. güzel bi geceydi. zevk almayı bildiğin sürece hersey güzel
KooZ41
QUOTE(Sunshine @ 19.07.2008, 18:41) *
allaha şükür berbat olan hiçbirşeye rastlamadım.. güzel bi geceydi. zevk almayı bildiğin sürece hersey güzel

Tabi sen vipte olduğun için normal bölümdeki hapçılarla uğraşmak zorunda kalmadın thumbsup.gif gece boyunca kaç tanesine ne kadar vurduğumu hatırlamıom biggrin.gif kafası bi dünya olmuş adamalrın bizim önümüze geçmeye çalışıolar bi yandan gökhan biyandan levent bi yandanda ben arkalara fırlattık hepsini çok gzel eğlendik ama bide dediğim olaylar olmasaydı süper olucaktı çok güzel sevk aldık geceden biggrin.gif
Sunshine
QUOTE(KooZ41 @ 19.07.2008, 21:56) *
Tabi sen vipte olduğun için normal bölümdeki hapçılarla uğraşmak zorunda kalmadın thumbsup.gif gece boyunca kaç tanesine ne kadar vurduğumu hatırlamıom biggrin.gif kafası bi dünya olmuş adamalrın bizim önümüze geçmeye çalışıolar bi yandan gökhan biyandan levent bi yandanda ben arkalara fırlattık hepsini çok gzel eğlendik ama bide dediğim olaylar olmasaydı süper olucaktı çok güzel sevk aldık geceden biggrin.gif

gene bana +18 muamelesi yapmasalar sizlerle olucaktm ama kaderde vip'de olmakta varmış.normalden almıyorlar vipten giriorum nası iştir annamadım bilader :D
KooZ41
QUOTE(Sunshine @ 19.07.2008, 19:12) *
gene bana +18 muamelesi yapmasalar sizlerle olucaktm ama kaderde vip'de olmakta varmış.normalden almıyorlar vipten giriorum nası iştir annamadım bilader :D

eee vipte para kokusu alıola herifler boşu boşuna dememişler para her kapyı açar die biggrin.gif
Sunshine
para falan vermedim ki :D:D 80YTL'lik biletimle girdim :D:D:D
KooZ41
QUOTE(Sunshine @ 19.07.2008, 19:39) *
para falan vermedim ki :D:D 80YTL'lik biletimle girdim :D:D:D

olsun sonuçta vip pepper.gif
Sunshine
QUOTE(KooZ41 @ 19.07.2008, 22:41) *
olsun sonuçta vip pepper.gif

aynen :D pepper.gif yardırdım mı yardırdım :D bitti
_AyLiN_
Skyhan fotoğraflar çok güzel.Eline sağlık güzel kareler yakalamışsın.O gece eğlenmenize,geceden zevk almanıza sevindim.d4t olarak o konser alanında bulunmanız ayrı bir güzellik bence.Sınavım olmasaydı tam takım orada olacaktık,sağlık olsun n'apalım.Nicelerinde hep beraber olmak dileğiyle...
Melodic
fotoraflar çok güzeller paylasım için tesekkürler bu arada eglenmenizede sevindim :)
chicane83
ferhat fena değildi:=)
KooZ41
bukadarmı resim var dewam resimlere bukadar azmı çekildik biggrin.gif
Skyhan
Anlatılmaz Yaşanır derlerya İşte Öle Bi Geceydi hayatımın 2.ci gecesiydi digebilrim 1i 16 kasımdı digeri 18 temmuz gecesiydi tolgaya levente neşeye cok tesekkür ediorum onlarla birlikte gece mükemmel oldu herkesin eğlenmesine cok sevidnim arkadaslar bi kez daha gormus oldular ne denlı tıesto manyagı oldugumu thsırotumu cıkartıp sound of tıesto yazısını ona gosterdıgımde levent bakıo bakıo dıge bagırısı superdı o an bakıp kafa sallayıp gulmesını herhalde aklımdan cıkaramıcam bide o kulaklık gitti ya yanarım yanarım ona yanarım tabiki tiesto herzmanki gibi süper otesiydi saolsun levent kımseyı almadı aralara extra tesekkur edıorum ha bıde tıesto baksın dıe benı sırtına aldıydı hıc unutmıcam o anı 10 dakıka benı sırtında tasıdı saolsun berbaer zıpladık hopladık eglendık bagırıdk avazımız cıktıgı kadar ama sonuc ıtıbarı ıle orda o atmosferı yasamak mukemmeldı gelen bütün arkadaslarıma yanımda oldukları ıcın cok tesekkür ediyorum gelmeyenler de keske gelebılselerdi demekle yetınıom İnşallah baska tiesto konserlerıne
Sunshine

BEN & PLASTİKWOMAN

BEN & JUST BE
justbee
QUOTE(KooZ41 @ 19.07.2008, 18:56) *

valla bız vıpteydık ama genede normale gecmeye baya urastık yalan yok yanı biggrin.gif
justbee
QUOTE(KooZ41 @ 19.07.2008, 19:31) *
eee vipte para kokusu alıola herifler boşu boşuna dememişler para her kapyı açar die biggrin.gif

yookı alakası parayla. sunshane orhan die bı arkadasın adıyla gırdı ozel davetlı olarak bende ole dalavereyle gırdım. ne para ne bılet hıc bıse vermedık ;)
Sunshine
aynen :D ama ne kadar cabalasakta normalden vip e gecmemi anlamayan güvenlikler,vipten normale geçmemize izin vermediler =)
fAtaL SenSe
buraakkkk harbi dediğin kadar yardırmışsın laa haha.gif haha.gif

super bir gece oldugundan hiç bi suphem yok.. birde sonrasında gittiginiz yerleri de anlatsana oluumm..

deli just be haha.gif
Sunshine
sonrasında yardıra yardıra taksime gittik clinic'e just be plastik saolsun .. orda bide dj tarkan sefhası yabtık :D
chicane83
gökhan-tolga-neşe-onur siz olmasaydınız belki bu kadar güzel olmazdı.iyi ki böyle bir gecede tanıştık.sizinle birlikte daha güzeldi.umarım yaz boyunca başka organizasyonlarda da görüşürüz.ben daha istanbuldayım.(en azından ağustosun ortasına kadar)her şey için teşekkürler
White_Pearl
QUOTE(chicane83 @ 21.07.2008, 12:36) *
gökhan-tolga-neşe-onur siz olmasaydınız belki bu kadar güzel olmazdı.iyi ki böyle bir gecede tanıştık.sizinle birlikte daha güzeldi.umarım yaz boyunca başka organizasyonlarda da görüşürüz.ben daha istanbuldayım.(en azından ağustosun ortasına kadar)her şey için teşekkürler

eyvallah dicem Leventcim thumbsup.gif böyle Etkinliklerde işde güzel Dostlukların edinmeside önemli bence, hep birlikde eğlenmeyi bilen İnsancıklarla tanışmak mutluluk ve huzur vericidir ayrıca biggrin.gif
nice Etkinliklere diyorum bütün D4T Üyelerle birlikde inşallah tongue.gif
KooZ41
QUOTE(Sunshine @ 21.07.2008, 10:14) *
aynen :D ama ne kadar cabalasakta normalden vip e gecmemi anlamayan güvenlikler,vipten normale geçmemize izin vermediler =)

Burak sen hiç konuşma okadar sana dedik görüşelim diye ama aramadın neyse sağlık olsun..Benim isteğim gerek konser içinde gerekse konser bitiminden sonra tüm arkadaşları bir araya toplamaktı ama olmadı ...Gelen arkdaşlarda sağolsun onlarla çok güzel vakit geçirdik...Sizde bayağı iyi eğlenmişsiniz thumbsup.gif Hala tadı damağınızdadır heralde biggrin.gif başka resimler varsa diğer arkdaşlardan bekliyoruz thumbsup.gif
KooZ41
QUOTE(chicane83 @ 21.07.2008, 12:36) *

İşallah sen gitmeden önce tekrar bi görüşücez levent tabi diğer arkdaşlarda musait olursa thumbsup.gif
chicane83
abi her zaman her türlü. umarım global'e de gidebiliriz kalabalık bir şekilde hep beraber
Skyhan
QUOTE(chicane83 @ 21.07.2008, 22:36) *
abi her zaman her türlü. umarım global'e de gidebiliriz kalabalık bir şekilde hep beraber

Next Event Global Gathering 2 gün çadır show kumsal güneş dans ve trance müziğin doyumsuz lezzeti :D
Loneliness
eğlenmenize sevindim...Globalda görüşürüz...
justbee
barı globalde gorusebilsek. cok ıstedım goruselım die tıstoda ama olmadı
Skyhan
QUOTE(justbee @ 22.07.2008, 10:14) *
barı globalde gorusebilsek. cok ıstedım goruselım die tıstoda ama olmadı

Goruselım tabi özellikle gece showların denize gircem kafaya takmıs vazıyetteyım :D hepberaber guzel ortam olr dıe dusunuom
GoKhAnN
IDTM arenadaki track listi bilen varmı ?
Angel_Dogo
QUOTE(White_Pearl @ 21.07.2008, 15:26) *
eyvallah dicem Leventcim thumbsup.gif böyle Etkinliklerde işde güzel Dostlukların edinmeside önemli bence, hep birlikde eğlenmeyi bilen İnsancıklarla tanışmak mutluluk ve huzur vericidir ayrıca biggrin.gif
nice Etkinliklere diyorum bütün D4T Üyelerle birlikde inşallah tongue.gif

abla be şu türkçeni artık düzeltsen diyorum biggrin.gif biggrin.gif kanımca çok güzel olacak ozaman tongue.gif
biri şu kıza türkçe öğretsin haha.gif
Oky
cok guzel bir gece oldugundan suphem yok sonucta tiesto fazla soze gerek yok. thumbsup.gif
MaRCo
ne diyelim böle kaderin taa:D...biz yardıralım bizimkiler müzige doysun adaletmi olm bu sky sana agır konuşcam inadına global diyip duruosun askerligi yaktırcan bana siz gidin partylere elbet gelceginiz askerlige alt devrelerim çömezlerim :D....he bu arada fotolara baktımda bi kedi gördüm sanki tongue.gif tongue.gif whistling.gif whistling.gif
RicHRicH
sen yoksann bende yok um uzunn zaman oldu taksim i ucurmayalıı anladın sn o nu :D şekerrr cocukkk :D:d ahaha
rePlay
bence ısteyerek ve para vererek vıp gırenler bence bosuna vıp gırdıler cunku vıp bolumu sahnenın sol caprazında kalıyodu bence standartlar daha ıyı bır acıdan ızledıler.konser ruya gıbıydı hersey mukammeldı keske yılda 1 deılde haftada bır olsa hıc bu kadar eglenmemıstım.ayrıca hapcılar ole rezalet falanda cıkarmadılar hepsı arka taraflarda bı kosede kendı hallerındeydı bırde tıestonun bu albumu bıraz slow gıbı bıraz daha hareketlı olsaymıs cok daha ıı olucakmıs ama cok fena parcalar var power of you,reason to believe ve ride parcaları favorılerım ;)
KooZ41
QUOTE(rePlay @ 18.08.2008, 17:19) *
bence ısteyerek ve para vererek vıp gırenler bence bosuna vıp gırdıler cunku vıp bolumu sahnenın sol caprazında kalıyodu bence standartlar daha ıyı bır acıdan ızledıler.konser ruya gıbıydı hersey mukammeldı keske yılda 1 deılde haftada bır olsa hıc bu kadar eglenmemıstım.ayrıca hapcılar ole rezalet falanda cıkarmadılar hepsı arka taraflarda bı kosede kendı hallerındeydı bırde tıestonun bu albumu bıraz slow gıbı bıraz daha hareketlı olsaymıs cok daha ıı olucakmıs ama cok fena parcalar var power of you,reason to believe ve ride parcaları favorılerım ;)

Sen galiba sahnenin arkdalarındaydın ön tarflara gelseydin o kendi halinde takılıyo diyen hapçıları görseydin confused.gif şahıslar rahatsız etmekten başka bi bo... yaramadılar Kaç tanesine ne kadar yumruk attım bilmiorum whistling.gif
White_Pearl
QUOTE(KooZ41 @ 18.08.2008, 18:14) *
Sen galiba sahnenin arkdalarındaydın ön tarflara gelseydin o kendi halinde takılıyo diyen hapçıları görseydin confused.gif şahıslar rahatsız etmekten başka bi bo... yaramadılar Kaç tanesine ne kadar yumruk attım bilmiorum whistling.gif

evet KooZ41 haklı gercekden, bizzat 5 Kişiydik Tiestonun sahne önünde bulunduğumuzdan dolayı, Hapcılarla - Ayaşlarla uğraşmakdan, sağolsun Arkadaşlardan kimisi yumrukları savurmakdan aralıklarla başardık sonunda yakamızı bırakdılar haha.gif
ama GECEMİZ müthişşşşdi tek kelimeyle pepper.gif
mutasyonist
ellerine sağlık çok güzel resimler.nasip olurda bende gidersem inş. çekip yollarım :D
mya
anlatılanlara göre güzel bi geceymiş ben o zamanda ders çalışmakla meşguldüm çok şey kaçırmışım ama sonraki tiesto konserine kesin olarak gideceğim bu arada tiestonun pare pare şarkısına yapmış olduğu mix metamorfoz remixes albümünde yer alıyo haberiniz olsun
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.