Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: New York'daki Pacha polis baskınıyla kapatıldı
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
prometeus

Gectiğimiz haftalar New York’un gözde mekanlarından olan Pacha’ya polis baskın düzenledi ve mekanın içinde uyuşturucu satılmasından dolayı kapattı.

The New York Daily News haberine göre mekana baskın yapılmadan önce narkotik polisleri yaklaşık 12 ay boyunca içeriden uyuşturucu aldıklarını ve bunun da mekanı kapatmak için yeterli olduğunu söylüyorlar. Baskının yapıldığı zamanlamada enteresan, çünkü kulüp bu yılın en büyük partilerinden birine ev sahipliği edecekti. Kulüp sahipleri tekrardan kulübü açtırmak ve Hernan Cattaneo partisinin zamanında yapılması için uğraş veriyorlar.

Çeviri: Prometeus
Kaynak: Resident Advisor
_AyLiN_
Aynı hassasiyet Türkiye de de olsa keşke.Amerikanın kanayan yarası uyuşturucu bir de ırkçılık.Onlardan doğuyor uyuşturucu onlarla yayılıyor Dünya ya.Bizde de ortaokula kadar düşmüş,çok üzücü,dikkatli olmak lazım.
Swetans
Gerçekten kapatılma zamanı oldukça enteresan Hernan Cattaneo gibi ünlü Arjantinli Dj'i Pasha dinlemek bir çok New Yorkluya nasip olamacayacak bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.. Uyuşturucu olayı zaten hassas bir konu ve böyle bir şeyin yapılmasını doğru buluyorum, çünkü böyle bir mekanda bu gibi olayların olması itici. Yalnız polisler işe yarar delil toplamak için tam 12 ay boyunca (ki buda 1 seneye tekabül ediyor) alıcı olarak çalıştı bu sabrı tebrik etmek lazım..

çevirdiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkürler!
jordan23
hak etmişler kapatılmayı. uyuşturucu satmak da ne demek oluyor verymad.gif verymad.gif
White_Pearl
günümüzde maalesef artık her yerde satılmakda olan '' Uyuşturucu '' Çeteleri kol gezmekde, bazı Ülkelerde de buda normal hale gelmiş vaziyette artık bildiğim ve duyduğum kadarıyla,

Club / Barlarda / özel uygulan Partilerde de bolcana görülmekde kullanıcılar
ne yazık ki confused.gif hakketmişler kapatılmasını bence,

Hernan Cattaneo icinde baya kötü oldu bence, umarım İmajını zedelemes, ama bildiğimiz gibi zaten kendisi dünyaca sevilen ve başarılarınla İsim yapmış bir Dj olduğundan dolayı şüphe etmemek lazım thumbsup.gif
ThisIsEverybody
Aynı sey sanırım İstanbul da John Digweed'in başına gelmisti . Yılbası partisinin ortasında narkotik baskın yapmıstı.
dj cell-o
Ben Pacha'nın Londra daki mekanında çok defa çaldım. Şimdi sizde okuyunca cok sasırdım cunku dunya capındakı böyle bir dıscoyu nasıl kapatmıslar anlamadı. Acaba suc neymiş??

Eger birgun tatile yurd dısına cıkarsanız ve gittiğiniz ulkede club pacha varsa mutlaka gidin ve eglence ve gece clubu neymıs bır daha pasha farkınla gorun.

Çaldığım ıcın soylemıyorum ama gerek calarken gerekse musteri olarak gıttıgımde cok zevk aldıgım bır mekan thumbsup.gif

DJ CELL-O @ ENGLAND
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.