Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: mıxıng by ozzyxpm for moon
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Sizden Gelenler > Üye Setleri
ozzyxpm
Tracklist:

N/A

Gear Equipment

2 x Pionner Cdj 200
1 x Pionner Djm 400
1 x Pionner Hdj 1000 Headphones
Tifa
heh çok fena idi bu set thumbsup.gif , hemen alıyorum listeye , saol ozzy wink.gif
White_Pearl
yapmış olduğun fena halde olan süper harika mükemmel yayının icin tekrardan
many many thanks
thumbsup.gif
fena halde dağıttık valla biggrin.gif :pepper:
KooZ41
Valla abi ne denilebilirki yine yapmışsın güzel bi damardan trance:) damara bağladın yine bizi :D çok güzel olmuş devanıda beklioruz:)
prometeus
Funabashi'ın Saltwater adıyla yaptıgı ılk Hard Trance calışma diye biliyorum 2004 yılında severek dıneldıgım bır parçaydı. Set gıttıkce artan temposu ve bırbırınden kalitelı ısımlerle goz kamaştırıyor. Ellerıne sağlık dostum ;)
ThisIsEverybody
set degilde setup fenaymıs :D
sahinsel
güzel bir başlangış.fevkalede bir bitiş...eline sağlık ozan güzel bir çalışma olmuş..
devamını bekliyoruz
ozzyxpm
QUOTE(Tifa @ 06.07.2008, 21:51) *
heh çok fena idi bu set thumbsup.gif , hemen alıyorum listeye , saol ozzy wink.gif

tşkler tifaa iyi dinlemeler ozaman thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(White_Pearl @ 06.07.2008, 22:20) *
yapmış olduğun fena halde olan süper harika mükemmel yayının icin tekrardan
many many thanks
thumbsup.gif
fena halde dağıttık valla biggrin.gif :pepper:

ben tşk ederim whıtee beyendıysen ne mutlu bana thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(KooZ41 @ 06.07.2008, 22:36) *
Valla abi ne denilebilirki yine yapmışsın güzel bi damardan trance:) damara bağladın yine bizi :D çok güzel olmuş devanıda beklioruz:)

eyvalah tolga tşkler dostum beyenmene sevindim thumbsup.gif
selin
Tifanın yorumunu gördüm, hiç tereddüt etmeden setini indirdim.gerçekten harika bişi.Sitedeki en iyi trance set diyebilirim.Her yönüyle çok başarılı bir çalışma olmuş,hatta hemen cd yaptım arabada dinliycem.teşekkürler
ozzyxpm
QUOTE(prometeus @ 06.07.2008, 22:42) *
Funabashi'ın Saltwater adıyla yaptıgı ılk Hard Trance calışma diye biliyorum 2004 yılında severek dıneldıgım bır parçaydı. Set gıttıkce artan temposu ve bırbırınden kalitelı ısımlerle goz kamaştırıyor. Ellerıne sağlık dostum ;)

degerli yorumun için tşk ederim murat thumbsup.gif funabashi cok kalitee......
ozzyxpm
QUOTE(ThisIsEverybody @ 06.07.2008, 22:55) *
set degilde setup fenaymıs :D

thanks.gif
ozzyxpm
QUOTE(sahinsel @ 06.07.2008, 23:58) *
güzel bir başlangış.fevkalede bir bitiş...eline sağlık ozan güzel bir çalışma olmuş..
devamını bekliyoruz

eyvalah sahin dostum beyenmene sevindim 2. serısı bugun bıttı devamı nıteliginde thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(selin @ 07.07.2008, 03:17) *
Tifanın yorumunu gördüm, hiç tereddüt etmeden setini indirdim.gerçekten harika bişi.Sitedeki en iyi trance set diyebilirim.Her yönüyle çok başarılı bir çalışma olmuş,hatta hemen cd yaptım arabada dinliycem.teşekkürler

tşk ederim güzel yorumların için iyi dinlemeler 2. seri si de bitti onuda paylaşıcam yakında thumbsup.gif
Tifa
QUOTE(selin @ 07.07.2008, 03:17) *
Tifanın yorumunu gördüm

ilk oldu evet rolleyes.gif whistling.gif
Loneliness
iyiki bir seti istedik millet sıraya girmiş :))) Fevkalede zaten söze gerek yok:) bnm şu aralar dinlediğim en iyi set bırakın asotu, bırakın globalı, bırakın club life'ı...Bu seti dinleyin wink.gif happy.gif
Loneliness
QUOTE(Dєνяιm @ 07.07.2008, 10:06) *
iyiki bir seti istedik millet sıraya girmiş :))) Fevkalede zaten söze gerek yok:) bnm şu aralar dinlediğim en iyi set bırakın asotu, bırakın globalı, bırakın club life'ı...Bu seti dinleyin wink.gif happy.gif

3. parça bana gelsin ozi sorcerer.gif
RicHRicH
Bu kadar yorumu okuduktan sonra indirmemek salakça olur :) sana ait klasör açtım zaten bilgisayarımda.Setlerini orada topluyorum Ozan. Sağolasın Ozzzy ve Moon, ikiniz de çok sevdiğim dostlarımsınız. İndiriyorum ..!
ozzyxpm
QUOTE(D????m @ 07.07.2008, 10:06) *

parça senindir dostum thumbsup.gif sen iste yeter ki sorcerer.gif
ozzyxpm
QUOTE(RicHRicH @ 07.07.2008, 12:15) *
bu kadar yorumu okuduktan sonra indirmemek salakca olur :) sana ait klesor actım zaten pc m de setlerini orda topluorum ozan saolasasın ozzzy moon ikiside cok sewdıgım dostlarım indiriorum ..!

Teşekkürler Sefa, arşivinde bana da yer verdiğin için ayrıca teşekkürler dostum thumbsup.gif
RicHRicH
Her zaman kanka, ayıpsın...
dreamofyours
basss are in the rhtym... the rhythms in us..and soul will be transience of ourselves...

Çaldıkların bir yerlere ***ürüyor insanı. Uzakta olsak bile ordaymışız, seninle aynı atmosferdeymişiz gibi hissettiriyor..İngilizce buna transience of lıfe or souls deniyor..Anlamı hayatın geçişi ya da ruhların geciş yapması demek. Süpersin.Birilerinin dediği gibi sen Antalya'ya fazlasın..Basit şeylerı takip etmek yerine yaratıcı olman da ayrıca etkileyici..Birkaç kere dinledim pes dedim..
chabalco
Ozzy sayende asfalt ağladı bee.

mükemmel tercihler mükemmel mixler.. çok başarılı ..
ozzyxpm
QUOTE(dreamofyours @ 07.07.2008, 16:20) *
basss are in the rhtym... the rhythms in us..and soul will be transience of ourselves...

caldıkların bir yerlere goturuyor insanı uzakta olsak bile ordaymısız senınle aynı atmosferdeymısız gıbı hissettıryor..ıngılızce buna transience of lıfe or souls denıyor..anlamı hayatın gecişi yada ruhların geciş yapması demek. supersin.birilerinin dediği gibi sen antalyaya fazlasın..basit seylerı takıp etme yerıne yaratıcı olmanda ayrıca etkıleyıcı..bır kac kere dınledım pes dedım..

güzel yorumların için çok teşekkür ederim thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(chabalco @ 07.07.2008, 17:49) *
Ozzy sayende asfalt ağladı bee.

mükemmel tercihler mükemmel mixler.. çok başarılı ..

tşkler sunay beğenmene sevindim dostum. thumbsup.gif Kaç gündür göremiyorum seni forumda whistling.gif

foruma uzak kalma dostum görüşmek üzere thumbsup.gif
trance2be
yine harika bir set olmuş bu akşam 2 kez dinledim hele 44.cü dakikadaki parça nedir o öyle bir yıkım melodisi ya peki o giriş happy.gif peki bitiş final off süper asot halt etmiş bu set yanında.. indirin pişman olmayacaksınız.
ozzyxpm
QUOTE(trance2be @ 08.07.2008, 00:47) *
yine harika bir set olmuş bu akşam 2 kez dinledim hele 44.cü dakikadaki parça nedir o öyle bir yıkım melodisi ya peki o giriş happy.gif peki bitiş final off süper asot halt etmiş bu set yanında.. indirin pişman olmayacaksınız.

abi teşekkür ederim değerli yorumların için,benim için yorumların çok onemli thumbsup.gif
_AyLiN_
Bu sabah dinlemek nasip oldu radyoda.Harika olmuş ozzy.Parçaların uyumu geçişlerin şıklığı ve yumuşaklığı çok keyifli.Özel bir set olduğu belli ;) eline sağlık.
ozzyxpm
QUOTE(_AyLiN_ @ 08.07.2008, 10:53) *
Bu sabah dinlemek nasip oldu radyoda.Harika olmuş ozzy.parçaların uyumu geçişlerin şıklığı ve yumuşaklığı çok keyifli.Özel bir set olduğu belli ;) eline sağlık.

tşk ederim Aylin hoşgeldin tekrar, seni burada görmek güzel thumbsup.gif
beeroll
Dostum on numara bir set olmuş ya.Tebrik ederim.
Yavuz
Merhaba Link de sorun var sanırım 0 kb gosteriyor .
ozzyxpm
evet arkadaşlar kusura bakmayın link silinmiş yenisini ekledim thumbsup.gif

http://rapidshare.de/files/40161379/Mixing..._Moon_.mp3.html
Yavuz
Sabırsızlıkla bekliyordum linkin yenilemesini çok güzel bir set`e benziyor Başarının devamını diliyorum ..
ozzyxpm
QUOTE(yavuzcum @ 05.08.2008, 15:25) *
Sabırsızlıkla bekliyordum linkin yenilemesini çok güzel bir set`e benziyor Başarının devamını diliyorum ..

tşkler dostum kulaklarına sağlık iyi dinlemeler thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.