Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: BackToSoundD4T 04 W/ GuestDj Katsarov on Radiox Amsterdam (05.07.2008)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Silent Beats In Dance4Trance
ozzyxpm
Line- up for Back To Sound Dance4Trance (05_07_2008)

Fırst Hour: 21.00 - 22.00 ozzyxpm
Second Hour: 22.00 - 23.00 Dj Katsarov

Streams :http://www.cashmoneybrothers.com/globalstream.cgi?language=nl&servername=RadioX&player=winamp

http://www.radiox.nl/

Tracklist:
Ozzyxpm

1- Mark Sherry feat James Allan - Red Alert
2- Simon Patterson - Smack
3- Scott Mac - Installation Error
4- Miko - Muzaik
5- Valentino Kanzyani - I Pray
6- Randy Katana - Tribal Train
7- E-Craig - Never fall in love again
8- Wehhba - In a Daze
9- Mac & Mac - Listen
10- Liquid Soul - Why
11- Martin Roth - Off the world

Dj Katsarov(GuestMıx)

01. NT Project & MACKerMD - Eitje (Superti Tech Mix)
02. Charlie G - Synchronicity (Original Mix)
03. Evol Waves - Back for Good (Original Mix)
04. KloneZ - Dirt (Original Mix)
05. Bryant Baker - Red Bull (Original Mix)
06. Cosmic Gate vs. Sela and Briggs - The Day Of Conflict Will Come (Katsarov Mashup)
07. Simon Patterson vs. Ronski Speed feat. Aruna - Smack All The Way (Katsarov Mashup)
08. First State vs. Simon Patterson - Bulldozer In Sierra Nevada (Katsarov Mashup)
09. Flavio Grifo feat. Marcie - No Rules
moon
wow! sorcerer.gif Iki dostum bi arada, tracklist superrr, :D sabirsizlikla bekliorummmmm cumartesiyi:):)
exlucifer
helal kanka tracklist süper katsarovla beraber süper bi iş çıkarttınız eminim ii yayınlar dilerim
Oky
cumartesi guzel bir gece olacak yine track list super basarılar ozan thumbsup.gif
RicHRicH
woow gusell yayın olacagından eminim c.tesi kulagımız sizde olucak ozan yine wazgecmemisşşin dostum smack dan :) harika tracklistiniz ..
White_Pearl
QUOTE(RicHRicH @ 04.07.2008, 11:22) *
woow gusell yayın olacagından eminim c.tesi kulagımız sizde olucak ozan yine wazgecmemisşşin dostum smack dan :) harika tracklistiniz ..

müthiş bir Tracklistesi oluşmuş thumbsup.gif ellerinize sağlık valla,
We are with you Saturday night biggrin.gif to :pepper: it .....
ozzyxpm
arkadaşlar hepınıze tşkler yorumlarınız ve desteginiz için güzel bir gece geçiricez inşallah müzik adına thumbsup.gif
White_Pearl
QUOTE(ozzyxpm @ 04.07.2008, 13:36) *
arkadaşlar hepınıze tşkler yorumlarınız ve desteginiz için güzel bir gece geçiricez inşallah müzik adına thumbsup.gif

rica ederiz ozzycim biggrin.gif yeterki kalbler 1, eller oynasın thumbsup.gif :pepper:
hep birlikde daha güzel günlerimize D4T ile birlikde thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(White_Pearl @ 04.07.2008, 16:39) *
rica ederiz ozzycim biggrin.gif yeterki kalbler 1, eller oynasın thumbsup.gif :pepper:
hep birlikde daha güzel günlerimize D4T ile birlikde thumbsup.gif

zaten senın bu bıtmez tükenmez enerjın hepimizi fişekliyor white iyi ki varsın thumbsup.gif
Melodic
oooww cnm track list.harika cumartesiyi sabırsızlıkla beklior olacagım cumartesi süper olacak ooowww ;)
Oky
QUOTE(Melodic @ 04.07.2008, 15:55) *
oooww cnm track list.harika cumartesiyi sabırsızlıkla beklior olacagım cumartesi süper olacak ooowww ;)

ozanın yayından sonrada benim yayın baslıo arkadaslar yani yarın baya hareketli bir gece olacaga benzer biggrin.gif thumbsup.gif
Loneliness
yıkım yıkım...
ozzyxpm
QUOTE(Dєνяιl @ 05.07.2008, 22:13) *
yıkım yıkım...

thumbsup.gif eyvallah devrım
Loneliness
Burdan Katsarov'a sevgilerimizi, sanada büyük saygıyla eğiliyorum... thanks.gif iyiki varsın dostum...
ozzyxpm
QUOTE(Dєνяιl @ 05.07.2008, 22:23) *
Burdan Katsarov'a sevgilerimizi, sanada büyük saygıyla eğiliyorum... thanks.gif iyiki varsın dostum...

eyvallah dostum ıletırım bız senın ıcın burdayız dostum unutma thumbsup.gif daha ıyı gunlere
White_Pearl
fena halde dağıldık valla, parcalar geçişler harikulade, süper gerçekden thumbsup.gif
(nette sorun çıkmasına göre bende !! wallbash.gif )

manyak şekilde valla tepelerden inmedim bende gene :pepper: :pepper: biggrin.gif
tebrikler Size valla cani gönülden kutlarım, emeğinize sağlık valla,
çalışmaların devamını bekleriz thumbsup.gif
Skyhan
İş Dolayısıyla Yetişemedim malesef sete şuan kastarovun setini dinliom ve tarif edilmez yaşanır dinlenir diğielim :D ozanın seti çok harikadır dinlemessemde white kendini kolay kolay her sette her soundda kaybetmez çünkü o kaybettiyse kendini bu set sağlamdır :D
KooZ41
herzamnki güzel bi iş çıkarmışsın daha ne denilebilirki senn qibi bi üstadın yaptığın işlere şarkılar yine süper kaliteli:) güzel ve eğlenceli bi geceydi
sahinsel
müthiş bir showdu..tempo bir an düşmedi...yine sallandı amsterdam
mya
ben sonuna yetişebildim ve o kadarcık kısımdam müthiş bi keyif aldım tebrikler ozzy
moon
elinize saglikk cok cok fena kopartici bi mixxx :)
Tifa
show un tamamını dinLedim ; harikaydı ; yıktın ekibi ; tebrik ederim ozan wink.gif
ozzyxpm
arkadaşlar hepınıze tsk edıyorum guzel yorumlarınız ve destegınız ıcın guzel bır gece yasatabıldıysek muzık adına ne mutlu bana haftaya aynı saate görüşmek üzere thumbsup.gif
The_Life
dostum bence burada bişeyler eksik Link :) :D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.