Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: End Of Words_05 (Progressive Night)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Radio D4T Showları > AyLiN
_AyLiN_
END OF WORDS_05(PROGRESSİVE SHOW)

1) DJ Tatana : Spring Breeze (orjinal mix)
2) Kirsty Hawkshaw & Kinsky Roland : Fine Day 2008 (Fahrenheit mix)
3) Jhon O’Colloghan Feat Audrey Galagher : Big sky (Cityzen Mix)
4) Simonov and Nefedov : Anonymous star (M.Pravda mix)
5) Melodia : A Melody (Audioscape Remix)
6) Mike Foyle : Shipwrecked (Jhon O’Colloghan vs.Mike Foyle Club Mix)
7) Robert Vadney : The Middle Finger Of June (Dub mix)
8) Rafael Frost : Run To You (R.Frost Mix)
9) Roy Gates : Come Alive (Orjinal mix)
10) Static Blue Ft. Catherine : Closer To You (Deepwide Mix)
11) Robert Vadney : A Day İn Heaven (Orjinal Mix)

Dostlarım Cuma günkü yayınımı host değişimi olduğundan tam olarak gerçekleştiremedim, bu sebeple setimi dün gece yayınladım.Buna rağmen bana destek oldunuz,yorumlarınızı ilettiniz,beni yalnız bırakmadınız.Güzel bir gece geçirdiğimize inanıyorum hep birlikte.Kulağınıza,ayırdığınız zamana,gönlünüze sağlık arkadaşlar…

Haftaya End Of Words’te Guest DJ olarak bana eşlik edecek arkadaşlarım Julio ve RichRich olacaklar … Yayınıma hepinizi bekliyorum.Görüşmek üzere….

ozzyxpm
thumbsup.gif ilk dinlediğimde de çok beyenmiştim dün gece ikinci kez dinleme şansım oldu mest oldum setin her yönüyle çok iyi olmuş parça seçimleri dizilişleri mixingi çok çok iyi hergeçen gün daha iyiye gidiyorsun aylin tbr ederim senii başarılarının devamını bekliyorum bu hızla devam lütfen thumbsup.gif

intro =1) DJ Tatana : Spring Breeze (orjinal mix) thumbsup.gif

8) Rafael Frost : Run To You (R.Frost Mix) bunun için bir şey söylememe gerek yok zaten thumbsup.gif

outro= 11) Robert Vadney : A Day İn Heaven (Orjinal Mix) thumbsup.gif
Oky
emegine saglık aylin guzel yayındı. devamını bekleriz. thumbsup.gif
White_Pearl
dün gece tek kelimeyle müthişdin bence :pepper: süper geçişler de yaşandı,
aldın ***ürdün bizi diyarlara (dicem) biggrin.gif
Kumsalda sahne önü falan dinledik seni desem, hayalim buydu senle ilgili thumbsup.gif
onagöre performans sergiledin cünkii.. hepimiz çok eğlendik valla, yorumlarımızdan da belli idi zaten dimi, çalışmaların devamını ve başarılar dilerim,

Sevgilerimle,
White_PearL
sahinsel
track seçimleriyle olsun mixingiyle olsun her yönüyle iyi bir setti.tbrkler aylin
chabalco
Ellerine saglık .. büyük keyifle dinledim..
devamını sabırsızlıkla bekliyoruz .. thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.