Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 19.06.08 @ Haky
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Sizden Gelenler > Üye Setleri
JHaki
19.06.08 @ Haky

1-Love Sweet Sound (Mark Knight & Funkagenda's R.H.B Remix)
2-Marcel Woods - Life Is like A Box Of Chocolates (Nestle mix)
3-Dee_verx_-_dark_slider_(mikhail_zaberov_progressive_mix)
4-Tiesto Ft Maxi Jazz - Dance 4 Life (Global Experience Remix)

Length : 27.48 sec.
Genre's : house,electro,progressive

Download
ozzyxpm
seti dinledim gerçekten guzel parçalar dizilişleri mixingin geçişlerin cok iyi ama neden bu kadar kısa set yaptın onu anlamadım tadı damağında kalıyor insanın cok kısa uzun bir setini merakla beklicem paylaşım için tşkler thumbsup.gif
JHaki
QUOTE(ozzyxpm @ 19.06.2008, 12:51) *
seti dinledim gerçekten guzel parçalar dizilişleri mixingin geçişlerin cok iyi ama neden bu kadar kısa set yaptın onu anlamadım tadı damağında kalıyor insanın cok kısa uzun bir setini merakla beklicem paylaşım için tşkler thumbsup.gif

teşekkürler ozzy beğenmene sevindim kısa bi çalışma oldu evet daha uzun bi set olucak list hazırlıorum en fazla 2 tür olsun sağlam olsun die uğraşıorum
ozzyxpm
QUOTE(JHaki @ 19.06.2008, 14:08) *
teşekkürler ozzy beğenmene sevindim kısa bi çalışma oldu evet daha uzun bi set olucak list hazırlıorum en fazla 2 tür olsun sağlam olsun die uğraşıorum

tamam dostum guzel bir track list cıkarıcağına eminim bekliyoruz setini thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.