Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Summit Of Passion_008
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Summit Of Passion
_AyLiN_
Sevgili D4T Üyeleri;

Yedindi yayınımızı da başarıyla gerçekleştirdik. Dinleyen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

Sıra sekizinci yayınımızda… 25.06.2008 tarihinde yayınlanacak olan programımız, asıl adı Roger Pierre Shah olan, Almanya’nın en iyi prodüktörlerinden sayılan, aliasları ile başarılı çalışmalara imza atan ve atmaya da devam eden DJ SHAH’a ait seçeceğiniz tracklerden ve mixlerden oluşacak dostlar. Katılımlarınızı bekliyoruz.

D4T’nin sevgili üyeleri, trackleriniz sekizinci yayınımızda Sahinsel ve Sitirmeubb tarafından mixlenecektir. Bizlere keyifli zaman geçirteceklerinizden eminiz.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

NOT: Summit Of Passion-007’nin yayını sahinsel ve ozzyxpm nin başarılı performanslarıyla mükemmel oldu. Bizlere bu keyfi yaşatan arkadaşlarımıza, programa istek parçalarını yazarak yayınlarını takip eden ve bizi yalnız bırakmayan tüm D4T üyelerine teşekkürü borç biliriz.

Haftaya görüşmek üzere…

ozzyxpm
DJ Shah ft. Adrina Thorpe - Back To You (Original Mix) thumbsup.gif
Melodic
Armin Van Buuren & Dj Shah Fet.Chris Jones - Going Wrong
Insomnia
valla bildigim 3 tane parçası var Dj Shah ın;

Beautiful, Who will find me ve AvB ile beraber yaptıkları Going Wrong..

Herhangi biri olabilir..

Ayrıca Shah ile ilgili ufak bir bilgi eklemek istedim:

sunlounger,l.j. miguel,airforce one, magic wave, smp, sj shah, audion project, balearic session, dj tekkie, endless blue, high, magic island, paralyser, savannah, triballa,noon at salinas
exlucifer
Dj Shah Feat. Inger Hansen - Don't Wake Me Up (Original Mix)
Sunlouger Feat Zara - Crawling (DJ Shah Rework)
DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me

hangisini çalarsanız artık size kalmış
moon
dj shah feat adrina thorpe - who will find me (original summer sunrise remix) biggrin.gif
ThisIsEverybody
Dj Shah Feat. Ed Winslet - Free (Club Mix)
Aurosonic
Dj Shah Feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me
Teşekkürler.
plathysma
Dj Shah feat. Maria Nillius - Make Me Feel (Club Mix) Harika bi parca olursa sevinirm!!
Oky
Armin van buuren and dj shah feat. chris jones- going wrong (extended mix) thumbsup.gif
Tifa
dj shah pres. sunlounger - aguas blancas ( aslında bende crawling den yana idim ama saolsun ex yazmış :) bu da benm isteğim olsun :)
dj cell-o
eric prdyz - pjaanooo
piyasıyı yıkan parça avrupada

tesekkürler
RicHRicH
ahaha bu şakamı :D
ozzyxpm
QUOTE(dj cell-o @ 19.06.2008, 21:42) *
eric prdyz - pjaanooo
piyasıyı yıkan parça avrupada

tesekkürler

dostum yanlış yazdın sanırım burası summit of passion için açılan topic burda sadece o hafta hangi dj seçilmişse onun parçalarını isticeksin dostlarımız sahinsel ve o hafta hangi arkadaşımız guest se programa bu istek parçaları mixlicekler ve bize sunucaklar....Bu haftaki dj shah olduğu için dj sahın herhangi bir beyendiğin parçasını yazıcaksın buraya thumbsup.gif
White_Pearl
DJ Shah presents - coral sea thumbsup.gif
derinliklerde kaybolalım :pepper: that 's it thanks.gif
dj cell-o
QUOTE(ozzyxpm @ 20.06.2008, 01:19) *
dostum yanlış yazdın sanırım burası summit of passion için açılan topic burda sadece o hafta hangi dj seçilmişse onun parçalarını isticeksin dostlarımız sahinsel ve o hafta hangi arkadaşımız guest se programa bu istek parçaları mixlicekler ve bize sunucaklar....Bu haftaki dj shah olduğu için dj sahın herhangi bir beyendiğin parçasını yazıcaksın buraya thumbsup.gif

Pardon dostum yanlıslık yapmısım kusura bakmayın. Konuyu tam okumadan yazmıstım.
duzelttıgın ıcın tesekkurler.

DJ CELL-O @ ENGLAND
ozzyxpm
QUOTE(dj cell-o @ 04.07.2008, 05:50) *
Pardon dostum yanlıslık yapmısım kusura bakmayın. Konuyu tam okumadan yazmıstım.
duzelttıgın ıcın tesekkurler.

DJ CELL-O @ ENGLAND

thumbsup.gif
sahinsel
Part 1

1-Dj Shah ft. Chloe Langley - Young & Proud (Global Experience Remix)
2-Sunlouger Feat Zara - Crawling (DJ Shah Rework)
3-DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful Glimpse Of Heaven (Original Mix)

Part 2

4-Dj Shah Feat. Inger Hansen - Don't Wake Me Up (Original Mix)
5-Sunlounger - Aguas Blancas (DJ Shah's Original Mix)
6-DJ Shah ft. Adrina Thorpe - Back To You (Original Mix)
7-Dj Shah feat. Maria Nillius - Make Me Feel (Original Mix)
8-Armin Van Buuren & Dj Shah Fet.Chris Jones - Going Wrong Dj Shah's Magic Island Mix).
9-DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me

ilginiz ve desteğiniz için hepinize tşkler...
Oky
guzel yayındı sahin emegine saglık. thumbsup.gif
sahinsel
QUOTE(oky @ 09.07.2008, 19:56) *
guzel yayındı sahin emegine saglık. thumbsup.gif

tşkler dostum beğenmene sevindim....duygusal bir gece geçirdik beraber iyi geldi....
moon
yine kendimizden gectik bu muthis setle.... tskrler...
sahinsel
QUOTE(moon @ 09.07.2008, 20:12) *
yine kendimizden gectik bu muthis setle.... tskrler...

beğenmene sevindim aylin...tşk ederim ilginiz için...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.