Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: In Search Of Sunrise 7 : Asia
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
sahinsel

In Search of Sunrise 7: Asia Disc 1

1. "Banyan Tree - Feel The Sun Rise" 2:09
2. "Andy Duguid featuring Leah - Wasted" 4:18
3. "King Unique - Yohkoh (King Unique Original Mix)" 4:24
4. "Motorcitysoul - Space Katzle (Jerome Sydenham Remix)" 4:55
5. "Three Drives - Feel The Rhythm (Ton TB Dub Mix)" 5:53
6. "Rachael Starr - To Forever (Moonbeam Remix)" 5:08
7. "Jerry Ropero featuring Cozi - The Storm (Inpetto Remix)" 5:36
8. "Kamui - Get Lifted" 5:21
9. "Cary Brothers - Ride (Tiësto Remix)" 5:06
10. "Airbase featuring Floria Ambra - Denial" 6:03
11. "Dokmai - Reason To Believe" 6:03
12. "Cressida - 6AM (Kyau & Albert Remix)" 5:05
13. "Allure featuring Christian Burns - Power of You" 6:39
14. "Clouded Leopard - Hua-Hin" 2:01

In Search of Sunrise 7: Asia Disc 2

1. "Steve Forte Rio featuring JES - Blossom (Lounge Mix)" 2:00
2. "Zoo Brasil - Crossroads" 4:47
3. "Beltek - Kenta" 5:59
4. "Sied van Riel - Rush" 5:00
5. "Tiësto - Driving To Heaven (Mat Zo Remix)" 5:49
6. "Carl B. - Just A Thought" 6:05
7. "Kimito Lopez - Melkweg" 6:09
8. "JPL - Whenever I May Find Her (Joni Remix)" 5:34
9. "Estiva vs. Marnix - Casa Grande" 5:12
10. "Existone - Wounded Soul" 6:31
11. "Andre Visior & Kay Stone - Something For Your Mind (Guiseppe Ottaviani Remix)" 6:01
12. "Hensha - The Curtain" 6:57
13. "Dj Eremit - Tanz Der Seele (YOMC Remix)" 3:49
14. "Manilla Rising - Beyond The Stars" 1:31

Albüm nete düşeli 1 haftadan uzun bir süre oldu ve çoğumuz albüm hakkında her türlü yönden az çok bilgi sahibi olduk.değerlendirmelerinizi bekliyorum
sahinsel
Albümü dinleme fırsatım oldu ve tiesto adına yakışan bir albüm çıkarmış diyebilirim.parça seçimleri çok iyi.insanı alıp götüren parçalar mevcut.Isos 7 gerçekten beklendiği gibi güzel bir albüm olmuş
ozzyxpm
tijis bu albümde farklı bir sound la karşımıza çıktı soundlar çok hoşuma gitti ve beyendim tabi bu benim kendi fikrim track ler içinde en beyendiğim dj eremit tanz der seele(YOMC remix) zaten bu parçayı çok önceden biliyordum ve peşindeydim. bir diğer parçada Zoo Brasil - Crossroads zoo brazili yakından takip ediyorum ve beyeniyorum.diğer trackler de birbirinden güzel ama beni etkileyen bu 2 track oldu.... thumbsup.gif
hawker
http://www.internetdj.com/article.php?storyid=1001
burdanda şarkıların başlarını dinleyebilirsiniz.
goodtrip
andy duguid ft leah - wasted ve zoo brasil - crossroads güzel şarkılar...wasted dont belong tadında..zoo brasil güzel şarkı ama tekdüze gelio bana biraz..
White_Pearl
güzel bir çalışma yapmış kendisi gene her zaman ki gibi,
parçaları dinlediğimde harbiden insanı alıp ***ürüyo başka diyarlara thumbsup.gif
tebrikler kendisine valla,

we LOVE YOu '' TİESTOOO '' biggrin.gif

[color="#ff0000"][/color]
Skyhan
Albüme söyliyecek söz bulamıom acıkcası gercekten cok harıka soundlar var asianın hertulru sound ve melodık ezgılerını hıssetırmıs bıze tiesto :D ısos 6 ibizadakı basarısına aynen tam gaz devam edıo harıka kesınlıkle favori parcalarımın basında Kamui - Get Lifted ve Banyan Tree - Feel The Sun Rise muzaaam otesı soundlar tek kelımeyle
mya
cd 2 gerçekten harika olmuş özellikle son beş parça müthiş cd 1 de güzel bu sefer beklentileri karşılamış tiesto isos 6 ya göre kat kat iyi bir albüm bence
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.