Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Magik ve ISOS serileri ile ilgigi değerlendirmeler
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
mya
ilk cevap benden ben en çok ISOS 2 ve Magik 3'ü beğenmiştim
ozzyxpm
magik 1-3-7

isos bütün serileri severek hala dinlerim thumbsup.gif
TiesTo4Life
ben bi Magik 7 serisi ankentee devamm ne bu az yorumculukk yhaa :D :D :D woot.gif tongue.gif
CLubbingMan
Magik 7'nin introsu The Auranaut - People Want To Be Needed gelmiş geçmiş en iyi Trance introlurundan...

Magik 7 favorim...

Isos Serisinden 6 ve son 7 favorim...
Loneliness
isos serilerinden aslında ilk 6 favorim...hepsi çok başarılı aslında...
magiclerden 1-3-4-7
PureFly
Öncelikle magic serisini değerlendirelim.Bence en iyisi magic 6 ve 7'dir.

Magic 6 - eyebal , vogaye,silence gibi şarkılar dikkatimi ilk etapta çeken çalışmalar.

Magic 7 - sunset on ibiza,das glockenspiel,the prophet,ve tabiki flight643 favorilerim.

Isos serilerine gelince 1-2-3 en sevdikleri. 4'ün 2.cd si fena değil ama 5-6 berbat 7.isos'u dinlemeye gerek bile duymadım.Çünkü artık Tiesto dinlemiyorum.Ya da 2003 ve öncesi çalışmalarını dinliyorum.

İsos 1 de şahane klasikler var bence. Ferynin "Calling your name" remix 'i , Marc vision -time gate ( ya biri bu şarkıya yeniden mix yapsa keşke) ve tabikide "going up" şahane ötesi bence.Arşivimdeki özel albümlerdendir.

İsos 2 de touch me in the morning and left me in the night :) desem yeterli sanırım :) ve de an angel saved my life....

İsos 3 - Albümün en iyi geçisi Andain - summer calling den Solarstone-solar coaster geçisidir.Ayrıca way out west- the mind circus ve yourbody is a temple şarkıları şahane.

ama malesef tijs eskisinden çok popüler ama eskisi kadar bana hitap etmiyor malesef
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.