Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Trance dinlerken sizi etkileyen noktalar?
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Melodic
geçişler bide parcanın böle alıp gitmesi... biggrin.gif
fAtaL SenSe
ozellikle techtrance lerde o patlama noktaları :)
_AyLiN_
Uplifting Trance te de parçaların sürükleyiciliği,ritimlerin gücü,sertliği beni çok etkiliyor açıkçası.O ritimlerle sürüklenirken kendimi buluyorum :)
trancey
patlama noktaları ve gçişler
White_Pearl
evet geçişler mükemmel oldukca thumbsup.gif icimdeki kıpırdamalarda bomba gibi patlama noktasına geliyo, o değişik tarzda çalan rithmler,
damarlarda sertçe gelen geçişler birden durulması ayrı bir nokdaya getiriyo insanın içini biggrin.gif
kaybolmak müziğin rithminde elde değil pepper.gif
goodtrip
tabikide şarkının patladığı bölüm önemli ..melodinin sürükleyiciliği ve gittikçe derinleşmesi de beni etkilio...
hawker
geçişler.............
patlamalar her türlü etkiliyo tabi ama geçişler benim için daha önemli.
exlucifer
sürükleyici bir melodi ve parçadaki sağlam patlamalar
RicHRicH
melodiler bazı parcalarda vocaller we tabiki kusursuz gecısler ister istemez etkiler :)
treateD
o aşık olunacak sestekiii vokaller.....
PureFly
Şarkıdaki "build up" ve "break down" kısımları başta olmak üzere,melodi,efektler en etkilendiğim.
soloyin
QUOTE(trancey @ 11.06.2008, 10:48) *
patlama noktaları ve gçişler

+1
tech-ill
seslerin uyumu çok hoş geliyor bana, melodi ile birlikte diğer seslerin sanki bir yarış içindeymiş gibi olması, böyle dalga sahile vururda geri çekilen suyun sesiyle, birbirine çarpan çakıl taşlarının uğultusunun bir arada duyulması gibi birşey hissedince doyulmaz bir zevk oluyor :)
Dj_Montoya
Vokaller ve Geçişlrer Tabiki ;)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.