Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Club Rene- Bursa
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Mekanlar
Oky

Alışıla gelmiş disko ortamından farklı olarak ferah ve rahatlatıcı iç yapısıyla Bursada gece hayatında eğlencenin yeni soluğu olacak Club Rene ışık, ses sistemleri ve deneyimli personeli en iyi hizmeti sunmak amacı gudulerek tasarlanmıştır? Loca kısmı surround ses sistemleri ile diyazn edilmiş olup gurultunun derecesi ne kadar yuksek olursa olsun konuklara rahat bir konuşma ortamı yaratılmıştır. Pist ses sistemi club havası göz önunde bulundurularak yuksek ve kaliteli volume sağlayan sistemlerle donatılmıştır? Tavanın her bölgesindeki havalandırma sistemleri sayesinde mekanın en dolu halinde bile temiz ve berrak bir atmosfer sağlanmaktadır. Jenaratör sayesinde elektrik kesintisi olmamaktadır. 200 araçlık otoparkı ile park sorunu yaşanmamaktadır. Guvenliklerimiz özel şirket çalışanları olarak emniyetten ve milli eğitimden sertifikaları vardır, disko girişinde x-ray (metal dedektöru) kapısı bulunup silahlı gelenlerin silahları silah kasasına emanet alınıp alınmaktadır aksi taktirde alınmamaktadır. Kulubun stratejik konumu uludağ universitesinin içinde bulunmasından dolayı universite gençliğinin en çok ilgi gösterdiği mekanlar arasında ilk sırada bulunmaktadır.

Ayakta ve oturma grubu 1000 kişi - Oturma Grubu Maximum 500 kişi...

Alıntıdır...
_AyLiN_
Bursa da böyle mekanlar varsa güzel...Ben tasarımını beğendim,hoş olmuş.Bursalılar kaçırmasınlar burayı.
Oky
QUOTE(_DunyA_ @ 10.06.2008, 12:26) *
Bursa da böyle mekanlar varsa güzel...Ben tasarımını beğendim,hoş olmuş.Bursalılar kaçırmasınlar burayı.

bencede thumbsup.gif
White_Pearl
üüff eridim gittim resmen, ortamı görünce biggrin.gif
eğlence güzel olur galiba orda, galiba diyil olur olur, atmosfer süper bence,
ayak basarsak Bursaya, uğrayalım oraya
.....
Oky
QUOTE(White_Pearl @ 10.06.2008, 16:02) *
üüff eridim gittim resmen, ortamı görünce biggrin.gif
eğlence güzel olur galiba orda, galiba diyil olur olur, atmosfer süper bence,
ayak basarsak Bursaya, uğrayalım oraya
.....

biggrin.gif ugra tabi yolun duserse cok iyi mekandır rene thumbsup.gif
trancey
evet resimlerden gayet güzel görünüo
ozzyxpm
ne tarz çalıyorlar orda ?? birde dj kabinin olduğu resim yokmu haha.gif
Oky
QUOTE(ozzyxpm @ 10.06.2008, 17:28) *
ne tarz çalıyorlar orda ?? birde dj kabinin olduğu resim yokmu haha.gif

ozan her tarz calınıo. elimde bu kadar resim var. biggrin.gif
Mehmet G.
bursalıyım ama gıdemedım...

bu rene uludag unı. fakultenın arkasında olması lazım :) kampusun orda :)

ama sahıbı hollandalı dıye bılıyorum..giden arkadasım var cok ıyı mekan dıo :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.