Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Love Parade 2008 Dj'leri açıklandı
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
prometeus

Orjinali ilk 1989 yılında Berlin duvarının yıkılmasından dört ay önce Berlin’de düzenlenen Love Parade, her yıl düzenli olarak yapılan elektronik muzik festivallerinin başında gelmektedir.

Love Parade’in asıl amacı barış ve trance, house ve techno müzik türelerinin uluslar arası alanda daha anlaşılabilir olmasını sağlamak, fakat günümüzde bütün türleri içermemektedir.

Geçen sene festivalle katılanların sayısı 1.2 milyondu ve bu sene bu sayının daha da artması bekleniyor.

Bu sene festival 19 Haziran’da Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenicek, bununla beraber festival ikinci kere orijinal şehrinin dışında düzenlenmiş olucak.

Festivalle katılacakları bu sene Richie Hawtin, Dubfire, Armin Van Buuren, Loco Dice, Booka Shade ve daha pek çok beklemekte….

Çeviri: Prometeus
Kaynak: Beat Portal
ozzyxpm
thumbsup.gif bilgi için thanks.gif
Loneliness
Ya şöle festivaller keşke ülkemizde olsa...1.2 milyon insan ne demek yaa şaka gibi...Geçen senelerde düzenlenen festivalleri resimlerden izlerseniz cidden ağzınız açık kalacaktır. İnanılmaz bir müzik şöleni!
fAtaL SenSe
loveparade 2006 yı yerinde izleme fırsatı ulmuştum.. Tiesto da vardı o donemde. tahmin edebileceğinizden daha yakından gordum onu.. yanımızdan gectigi sırada caldıgı parça ise Dance4Life tı.. herkese avazı cıktıgı kadar vokal yapıyorlardı.. gercekten muthişti gormeye deger diye dusunuyorum. alanda cok fazla kalamadım işlerimden dolayı ama arkadaslar, gitme fırsatı olan varsa sakın kaçırmasın derim.. Trancenergy, Sensation W/B ve Love Parade.. benim gozumde en iyi festivallerdir.. Tavan yapmak budur! thumbsup.gif
cataclysmmm
Bizim ülkeye loveparade gelicek :) hey ki ne hey :)

Arkadaşlar CNR ' a giden varmı aranızda ? Sahne önü almıştım bilet adamla aramızda 20 metre mesafe vardı tam hersey cok guzel gıdıyor derken bizim klasik seyircimiz gene yaptı yapacağını. Tacizler kavgalar içmesini bilmemeler kusmalar + haplanmalar eğlenmesini bilememeler..

Loveparade bence gelmesin rezil oluruz :)
prometeus
QUOTE(cataclysmmm @ 05.06.2008, 18:15) *
Bizim ülkeye loveparade gelicek :) hey ki ne hey :)

Arkadaşlar CNR ' a giden varmı aranızda ? Sahne önü almıştım bilet adamla aramızda 20 metre mesafe vardı tam hersey cok guzel gıdıyor derken bizim klasik seyircimiz gene yaptı yapacağını. Tacizler kavgalar içmesini bilmemeler kusmalar + haplanmalar eğlenmesini bilememeler..

Loveparade bence gelmesin rezil oluruz :)

Türkiye'deki party anlayışını herkez biliyor, malum aç bir millette olunca bazı seylere normaldır ve en önemlisi partyye gelen hatunlara karşı düşünceler değişmedikce bunlar her zaman olucaktır. Bedava dahi olsa daha işim olmaz Tiesto dayıyla kendisine başarılar dilerim...
dj_bora
Müzikten anlamıyorlar napaLım :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.