Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Tiesto Ve Biricik Aşkı
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Skyhan

Tiesto ve 19 Yaşındaki Güzel Sevgilisi Stacey Blokzijl Tiesto Gayet şık siyah takımın Üstüne sarı gravat süper uyum sağlamış aynı şekilde sevgiliside tiestonun kıyafetıyle cok güzel uyum icinde tiesto mesleğindeki başarısının yanı sıra kıyafet seçimindede gayet başarılı belliki bu arada yanlış bigli vermiim 10 ekimde dünya evine giriolar hayırlısı kücük tiestolar gelio :D
jordan23
Allah mesut etsin sorcerer.gif sorcerer.gif ikisi de çok şeker happy.gif happy.gif
hawker
yarasın :D
Progressivity
hiç 40 yasında göstermiyo walla , eşide 19 dan fazla gösteriyo böyle oluncada arada fazla yaş farkı yokmuş gibi görünüyo , yakışmışlarda birbirlerine
CLubbingMan
Allah mesut etsin...
fAtaL SenSe
allah mutlu mesut etsin.. ama ne bileyim ben kızın yuzunde pek masum bir ifade goremedim açıkcası.. ve acıkcası kız sanki onlarca estetik ameliyatı gecirmişte suratı anca sekline geliyomuş gibi..

ve aslında artık ne desek boş thumbsup.gif ki desek bile bisey değişmeyecek en nihayetinde
White_Pearl
o Kızın yerinde ben olmak isterdim wallbash.gif
biggrin.gif Tİestoooooo take mmeee please ....
Sunshine
hayırlı olsun Allah mesud etsin ne diyelim :D tek sevindiqim nokta kucuk tiestolar gelioo inş :D:D:D Trance Ölmücek :d
forbidden_paradise
daha güzellerine layıksın tiestoo :)
jordan23
QUOTE(fAtaL SenSe @ 02.06.2008, 13:13) *
allah mutlu mesut etsin.. ama ne bileyim ben kızın yuzunde pek masum bir ifade goremedim açıkcası.. ve acıkcası kız sanki onlarca estetik ameliyatı gecirmişte suratı anca sekline geliyomuş gibi..

evet dostum haklısın thumbsup.gif kız 30 yaşında gösteriyorr biggrin.gif
ozzyxpm
yakında kızın hakında yalan bir haberle skandal patlatırlar haha.gif
RicHRicH
en kısa zamanda ayrılırlar raad olun :)
Skyhan
QUOTE(RicHRicH @ 06.06.2008, 11:33) *
en kısa zamanda ayrılırlar raad olun :)

Ne Ayrılması 10 Ekimde Evleniolar Yarih Hazır Bile :D
trancey
oha yani bu kız 19yaşındaysa..aman evlensinler zaten tiesto nun evlenme yaşı geldi geçti bile yani sweat.gif
mya
bence de bu kız 19 yaşında göstermiyo 30 yaşında gösteriyo tiesto ondan daha genç gösteriyo ama ne kadar yorum yapsak da bişey değişmeyecek zevkler ve renkler tartışılmaz mesut yaşasınlar ne diyelim
UgLY_LeVo
Aldı bombayı gidiyor... tongue.gif
justbee
bencede bu kız 19 yaşını aşmış:) bu 19sa ben kac yasındayım acaba blink.gif
lily
QUOTE(Skyhan @ 01.06.2008, 09:52) *

Tiesto ve 19 Yaşındaki Güzel Sevgilisi Stacey Blokzijl Tiesto Gayet şık siyah takımın Üstüne sarı gravat süper uyum sağlamış aynı şekilde sevgiliside tiestonun kıyafetıyle cok güzel uyum icinde tiesto mesleğindeki başarısının yanı sıra kıyafet seçimindede gayet başarılı belliki bu arada yanlış bigli vermiim 10 ekimde dünya evine giriolar hayırlısı kücük tiestolar gelio :D

ben ondan daha güselimmm yaaa :(
The_Life
Birbirlerine Yakışmışlar Bence Bize Mutluluk Dilemek Düşer :)
imagine
QUOTE(fAtaL SenSe @ 02.06.2008, 10:13) *

ve aslında artık ne desek boş thumbsup.gif ki desek bile bisey değişmeyecek en nihayetinde

Boş ver fatal bunalrı düşünme...Tiesto Nasıl bir ilişkinin içinde Bulunduğunun farkındadır eminim ;)
White_Pearl
Arkadaşlar aramızda kalsın ama Adam harbiden yakışıklıymış valla whistling.gif
akşam kendimi alamadım acıkcası ona bakmakdan, kim erimedi ki acaba bayanlardan, onun yanında bulunmak bile bitiriyo seni öfff wub.gif onu alan çok şanslı valla ooff off...
Sunshine
QUOTE(White_Pearl @ 19.07.2008, 22:32) *
akşam kendimi alamadım acıkcası ona bakmakdan, kim erimedi ki acaba bayanlardan, onun yanında bulunmak bile bitiriyo seni öfff wub.gif onu alan çok şanslı valla ooff off...

eyvahhh :) tiestoda sana karsı boş deildi saetn white. seni kıskandırmak için o kadınla birlkte aslında biggrin.gif
chicane83
bi takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır ya...bu resimlerini ilk defa görüyorum bay verwest'in müstakbel eşiyle birbirlerine yakışıyorlar gerçekten her şey feda olsun bu adama heykeltraş olsam heykelini yapardım breda meydanına dikerdim:)
KooZ41
QUOTE(White_Pearl @ 19.07.2008, 19:32) *

Kaçırdın gül gibi kısmeti biggrin.gif whistling.gif cuma gecesi sana okadarda söledim hep sana doğru bakıo die ama fırsattan yararlanamadın görüomusun wallbash.gif
TiesTo4Life
ben tiestoyu yanlız çalışır sanardım keE :D yakında o kadaınla ft yabar :D hueuehe :D
cataclysmmm
Küçük Tiestolar :D:D
TiesTo4Life
QUOTE(cataclysmmm @ 21.07.2008, 14:46) *
Küçük Tiestolar :D:D

puaa :D :D :D şimdi güldürdün bahh bnii :D tiestonun oğullari fena dındırı dındırı :D yabarlarr :f
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.